`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

adidas

adidas Ankle Support

  • adidas Ankle Support
  • adidas Ankle Support

adidas Ankle Support

Tuotekuvaus adidas Ankle Support

Yhdistelmä mesh ja neopreenistä mahdollistaa anatomisesti oikeaan kunnossa koko valikoima Adidas supportwear. Jokainen tuote on mallinnettu tukemaan nivelten ja kompensoivat pieniä pehmytkudoksen heikkous.

DESIGNER HUOM:

Jokainen yksilöllisesti suunniteltuja tuotteita mekaanisesti tukee yhteisen se kattaa ja kautta kontrolloitu määrä puristus vähentää post harjoitus tulehdusta (lievä turvotus tai epämukavuutta).

Ominaisuudet:

Neopreeni lämmöneristys ja enimmäispakkaus

Comfort fit ylimääräistä tukea


Jos olet kiinnostunut adidas:n Ankle Support tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Terveys ja ravinto tuotteet adidas-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. adidas suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia fitness tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma adidas Ankle Support jo tänään!

Ominaisuudet adidas Ankle Support

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje