`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

adidas

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

adidas Home Rig

  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig
  • adidas Home Rig

adidas Home Rig

Tuotekuvaus adidas Home Rig

Perustamalla täydellinen kotikuntosali ei voisi olla helpompaa erittäin toimiva adidas Home Rig. Space tehokas, helppo koota ja purkaa, toiminnallinen koulutus rig voit hyödyntää kodin kuntosali lattiatilaa ja on vilkas monipuolista koulutustoimintaa.

Toiminnallinen koulutus on koulutus sekä elämän ja urheilun. Harjoitukset suoritetaan käyttämällä tätä koulutusta tyyli ovat hyödyllisiä kehitettäessä koordinointi, vahvuus, ydin ja liikkuvuus sekä se mukaansatempaavan tapa pysyä kunnossa, tarjoten runsas apuvälineitä ja harjoitus tyyppejä.

Rakennettu erittäin kestävä täysteräksinen kanssa pikimusta pulverimaalaus, adidas Home Rig kestää kovaa koulutusta ja on kiinnitetty tukevasti lattiaan kulma pultti levyt. Rig sopii paino koulutusta myös vetää ups ja jousitus koulutus käyttäen integroitua poikkipuu, plus sisällyttää kuopat harjoittelemaan käyttämällä korkeussäätö kulmikas dip baaria.

Mahtuu lukuisia toiminnallinen koulutus tyyppejä, adidas Home Rig sisältää 13 korkeussäätö paikannusasetuksissa kummallakin pilariin, 6 paino levy varastointi baareja Olympic levy liitetiedostoja ja jousilukot sekä 2 kromi tanko lepää ja 2 kumi pehmustettu turvakaaret.

Se ei pääty tähän. 4 erilaista sulkurengas liitteet sisältävät ylätaljatanko, dual vaahtomuovitetut kahvat ja nilkkanauhan. Voit ottaa toiminnallinen koulutus lattiaan käyttäen säädettävä jalka levyn taakse kamppeet, jossa löydät myös ylemmän ja alemman karbiinihaka kiinnitys vaijeriasemalla mekanismin soveltaminen vastustuskyvyn workout.

Adidas Home Rig on keskeinen osa kodin kuntosali; erittäin joustava laite ihanteellisia suorittaa kymmeniä ylä- ja alavartalon harjoituksia.

Ominaisuudet:

Kestävä täysteräksinen kotiin rig suunniteltu toiminnallisia koulutusta, kiinnitetty lattiaan nurkkaan pultti levyt

13 korkeus säädettävissä asentoja baareja ja liitetiedostoja

Integroitu poikkipuu varten painon koulutusta, kuten vetää ups ja jousitus koulutus

4 eri carabiner liitetiedostoja - ylätaljatanko, suora bar, dual vaahtomuovitetut kahvat ja nilkkalenkki


adidas Home Rig erikoistarjous on sinua varten! Käy traininn:ssa, kun haluat uusia fitnessvarusteesi. traininn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten adidas, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Kuntoilulaitteettuotteet.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje