`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Asics

Asics Loose Tank

Asics Loose Tank

  • Asics Loose Tank
  • Asics Loose Tank
  • Asics Loose Tank

Asics Loose Tank

Tuotekuvaus Asics Loose Tank

Tämä kevyt toppi on sinua mikä tahansa suunnitelmat päivä. Se on mukava ja kevyt, ja se on täydellinen paita urheilijoiden lepopäivä tai paluumatkalla jälkeen iso kuntosali istuntoon.

Ominaisuudet:

Hanki yksinkertainen, tyylikäs säiliö, joka on täydellinen kuumina kesäpäivinä

Chill out mukavasti pehmeä puuvilla, joka ei ime hikeä


Tällä hetkellä, Asics Loose Tank tuotetta on saatavilla traininn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Asics-merkkisiin fitness tuotteisiin, joita fitness verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden T-paidat kokoelman malleilla. traininn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat fitness-tuotteet.

Ominaisuudet Asics Loose Tank

Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje