`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Born

Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

  • Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr
  • Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

Tuotekuvaus Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

SYNTYNYT XTRA BAR SOKERIKULÖÖRI on patukka herkullinen karamellin makuinen. Tämä patukka on ihanteellinen 2: 1 glukoosi / fruktoosi-suhde, lisäävät karbo saannin harjoituksen aikana. Kehitetty ja testattu yhteistyössä Team Giant Alpecin.

Ominaisuudet:

helposti pureskeltavat

Tarjoaa XTRA energia

Voidaan ehkäistä nälkää knock

2: 1-suhteessa glukoosi / fruktoosi

non sulaminen


Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr on paras tuote fitnesstavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Urheilulisättuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Terveys ja ravintotuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset traininn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Born-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje