`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Casall

Casall Essential Techno

  • Casall Essential Techno
  • Casall Essential Techno

Casall Essential Techno

Tuotekuvaus Casall Essential Techno

Joustavasta kankaasta valmistetut Essencial Techno-shortsit tekevät niistä uskomattoman mukavat ja mukautuvat tarpeisiisi. Lisäksi niissä on pehmeä mesh vyötärön sisäpuolella.

Casall-shortseissa on vetoketjulliset taskut ja sisäinen naru. Näistä housuista tulee ehdottomasti suosikkejasi, sekä juoksemiseen ja / tai harjoitteluun kuumina päivinä että harjoittamiseen kodin mukavuudesta.

Essential Techo Shortsit on valmistettu mukavasta kudotusta kankaasta ja niissä on pehmeä verkko vyötärönauhan sisäpuolella.

Vetoketjulliset taskut ja sisäpuolinen kiristysnauha, nämä mukavat shortsit ovat varmasti suosikkisi.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Casall Essential Techno:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Casall Essential Techno:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla traininn verkkokaupassa. Laajasta Housut valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia fitnesssta täysin siemauksin. Nauti traininn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Casall Essential Techno

Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje