`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Casall

Casall Techno Shorts

  • Casall Techno Shorts
  • Casall Techno Shorts

Casall Techno Shorts

Tuotekuvaus Casall Techno Shorts

Nämä miesten shortsit ovat erinomainen ydin vaatekappale oman kunnon vaatekaappi. Shortsit ovat toiminnalliset yksityiskohdat ja on valmistettu joustavaa kudottua kangasta, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja joustavuuden. Täydellinen kaikenlaisille liikuntaa.

Jos haluat tietää lisää Casall Techno Shorts:sta tai muista Casall-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa traininn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia fitness:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Housut valikoimaamme, mistä voit valita fitnesstuotteita Casall:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Casall Techno Shorts

Sukupuoli
Housujen tyyppi
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje