`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Index Smart Scale

Garmin Index Smart Scale

  • Garmin Index Smart Scale
  • Garmin Index Smart Scale
  • Garmin Index Smart Scale

Garmin Index Smart Scale

Tuotekuvaus Garmin Index Smart Scale

Smart Skaalaa Connected Ominaisuudet

Wi Fi® kytketty; yhteensopiva Bluetooth® ja ANT + ®

Toimenpiteet paino, painoindeksi, kehon rasvaa, lihasmassaa ja enemmän

Auto tunnistaa jopa 16 käyttäjää

Enintään 9 kuukautta kestävä akku

indeksi banner

Metrics that Matter

Olitpa urheilija koulutukseen tai vain yrittää ylläpitää terveen painon, Garmin Index älykäs asteikko tarjoaa mittareita täytyy seurata edistymistä ja nähdä tuloksia. Se mittaa paino (lbs, kg, st), kehon painoindeksi (BMI), rasvaa, vesi prosenttiosuus, luumassaa ja lihasmassaa.

Full Circle Wellness ja Painonhallinta

Garmin tarjoaa erilaisia ​​älyvaatteet sopivaksi aktiivisuustasosi ja haluamasi urheilu. Nyt Garmin Hakemisto fiksu asteikko antaa sinulle tapa nähdä tuloksia teidän aktiivisia toimia ja arvostelu ne tilastoja Garmin Connect ™, ilmainen online-kunto yhteisö.

Sidossuhteessa

Garmin Indeksi on WiFi kytketty, jolloin voit langattomasti synkronoida tiedot Garmin Connect. Tietokoneesta tai yhteensopivan mobiililaitteen, Garmin Connect avulla näet tiedot tarkemmin ja tarkistaa edistymistä tavoitteesi. Jopa 16 ihmistä voi tunnistaa älykäs asteikko ja ovat niiden kehon koostumus mittarit automaattisesti ladata suoraan oman Garmin Connect tilejä.

¹When pariksi yhteensopivan älypuhelimen.

Wi Fi® on rekisteröity tavaramerkki Wi Fi Alliancen.

Bluetooth-merkki on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Bluetooth SIG, Inc.

Fyysiset ominaisuudet

Paino: 2,8 kg

Mitat: 35 cm x 31 cm x 3 cm

Akun kesto: Jopa 9 kuukautta käyttää 4 AA-paristoa (mukana)

Bluetooth Smart (BLE), joka pystyy: Kyllä

ANT + yhteensopiva: Kyllä

WiFi: Kyllä, 2,4 GHz 802.11 b / g / n

Painoraja: 181,4 kg

Laatikossa

Hakemisto Smart Scale

4 matto jalkojen

4 AA-paristoa

dokumentointi


Osta nyt Garmin Index Smart Scale niinkin edulliseen hintaan kuin 130.99 $. Garmin:n valmistama Index Smart Scale:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. traininn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille fitnesstuotteille. Tarkastele kaikkia Elektroniikka-osastomme Bàscules:a.

Ominaisuudet Garmin Index Smart Scale

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (53)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ihanaa

-

Erittäin nopea, tehokas toimitus ja tuotteen kanssa, joka sopii täydellisesti kuvaukseen. Vaikka se painaa vähän, mittausten tarkkuus on mahtava verrattuna muihin kilpailun mittakaavoihin. Se on erittäin helppo asentaa ja synkronoida yksin Wi-Fi-yhteyden avulla.

Toimii täydellisesti

-

Kaikki toimii täydellisesti, ainoa ongelma, jonka minulla oli, on se, että tilaukset ovat "jumissa" varastojen puutteen vuoksi. Itse asiassa yhden tuotteista, jotka ostin sinä päivänä, kun sen piti saapua kotiini, saan sähköpostin, jossa pyydetään vaihtamaan se, koska sitä ei ollut varastossa. Jotain outoa pakko muuttaa tilausta tuotteen puuttuessa ja mielenkiintoista vain päivänä, joka esitettiin toimituspäivänä. Jos tuotetta ei ole, sitä ei voida myydä. Tämä on ainoa syy antaa vähemmän 1 tähti

Garmin-indeksin älykäs vaaka

-

Toimitus, nopea ja erittäin varovainen. Totuus on, että vaaka on erittäin tyylikäs ja helppo käsitellä. En voi, mutta en pidä siitä, että voit lisätä vain ihmisiä, joilla on sosiaalinen profiili verkossa. Lapset, joita en ole voinut lisätä tai en ole tuntenut. Mutta muuten odotetusti.

Ihana

-

Ensinnäkin vakava yritys, joka ei ajattele, että tuote saapui hyvin pakattuna kauniisti tyylikkääseen ja tukevaan tuotteeseen, jälkimmäinen jätti minut todella hämmästyneeksi siitä, kuinka helppoa sitä oli käyttää niille, joilla on jo "Garmin" -alusta kerran kytkettynä ja yhdistettynä laite tunnistaa kotiverkon ja kaikki tiedot menevät suoraan tilille wifin kautta, minkä jälkeen voidaan lisätä jopa 15 käyttäjää. Sekä kauppa että tuote ansaitsevat 5 tähteä!

Erinomainen ja tarkka

-

erinomainen tuote ja tarkka mittaus muihin asteikoihin verrattuna.

Loistava

-

Erinomainen tuote, Garmin-laatu. Se on erittäin helppo määrittää matkapuhelimen kanssa ja se toimii täydellisesti. Jos sinulla on muita Garmin-tuotteita ja Garmin Connect, se on erittäin suositeltavaa.

Garmin-indeksitasapaino

-

Toimii hyvin! Yhteensopiva puhelimen ja WiFi: n kanssa 5 minuutissa

Erinomainen

-

Erittäin hyvä mittakaava. Helppo konfiguroida. Kaikki teknisten tietojen mukaan. Vastaanotettu ilmoitettuna aikana.

Tyytyväinen

-

Hyvä tuote. tutkittava, koska se tarjoaa luun mittaamisen

Hyvin

-

Annan sille 4 tähteä, koska sen linkittäminen WiFi: hen maksoi kauhuja. Muuten täydellinen

Hyvä tuote

-

Asteikko on hyvä, mutta ajattelin, että sillä oli enemmän vuorovaikutusominaisuuksia garmin connect -sovelluksen kanssa, kuten grafiikka, proteiiniprosentti, perusaineenvaihdunta jne.

Erinomainen mittakaava

-

Ihanteellinen lisä Garmin-käyttäjille, jotta he voivat hallita painoa ja muuta vartaloa koskevia tietoja Garmin Connect -sovelluksesta. Alkuasennus on helppoa. Ja tiedot naulataan edelliseen Tanita-asteikkooni. Erittäin tyytyväinen. Suositeltava hankinta.

Erinomainen

-

Ihana tasapaino on ehdottomasti.

Erittäin hyvä tuote

-

Hyvä tuote, se täyttää odotukseni. Palvelu on myös täydellistä

Erittäin hyvä tuote

-

Hyvä tuote. Vastaa odotuksiani.

Täydellinen

-

Etsin kytkettyä mittakaavaa, joka antaa minulle minimitiedot muodostani ja on yhteensopiva Garmin-seurannan kanssa. Mikään parempi kuin tämä, se on täydellinen ja täyttää kaikki odotukseni.

Kommentti

-

Hieman kallis tuote, mutta hyvät ominaisuudet. Mielestäni ne eivät ole joidenkin kilpailun tuotteiden tasolla bioimpedanssin alalla, mutta myös huomattavasti alhaisemmilla hinnoilla. Minulla ei ole ollenkaan 8% rasvaa (pihdillä on 17%). Hyvä yhteys Wi-Fi: n kanssa ja tiedonsiirto Garmin conectiin. Hyvä hinta / tuotesuhde.

Erittäin tyytyväinen

-

Tilattu tuote ylösnousemuspäivän aikana ja saapui siististi. Halvin hinta jokainen löytyi verkosta. Pakatun pakkauksen jälkeen paristojen asentaminen ei onnistunut nopeasti. Tiedot jaetaan siististi Garmin-sovelluksen kanssa. Niin tekee juuri sen, mihin se on tarkoitettu.

Garmin-hakemisto

-

Hyvä tuote, se täyttää odotukseni. Palvelu on myös täydellistä

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote, tyytyväinen toimintaan ja se on kytketty heti muihin laitteisiin, hyvä toimitus ja tehokas. Tervehdys.

Garmin-hakemisto

-

Toistaiseksi niin hyvä. Se antaisi minulle hieman helpompaa noutaa käyttöohje. Erittäin helppo ensimmäinen käynnistys

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä ja tarkka

Upea tuote

-

Etsin tasapainoa, joka antaa minulle pienimmätkin yksityiskohdat muodostani ja on yhteensopiva Garmin-seurannan kanssa. Mikään parempi kuin tämä, se on täydellinen ja täyttää kaikki odotukseni

Helppo käyttää

-

Erittäin helppo käyttää

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, vähän "herkkä" eri käyttäjien rekisteröinnissä. Pahoittelemme, toimituspäivä ei kuitenkaan vastaa sitä, mitä sivusto lupasi! mahdotonta saada vastausta asiakaspalvelusta.

Huipputuote!

-

Olen iloinen ostosta! Suuri Garminin onkalo ja hankinta traininnissa!

Garmin-hakemisto

-

Hyvä tuote, minulle puuttuu jokin muu painotusvaihtoehto, ja joitain tietoja. Mutta hyvin viimeistelty ja suorituskyky

Garmin-hakemisto

-

erinomainen, erittäin nopea toimitus

Erinomainen tuote

-

Se näyttää olevan erinomainen tuote ja hyvä materiaalin laatu. Erittäin luotettavia lukemia.

Yhteydet ja kutsut

-

Asteikko näyttää erittäin hyvältä, mutta työskentely on melko monimutkaista. En edelleenkään tiedä kuinka kutsua muita ihmisiä pystymään mittaamaan heitä (mielestäni heidän on ladattava sovellus ja lähetän heille kutsun, mutta en ole varma) ja sitten en tiedä, toimiiko se sovelluksen kanssa paikassa, jossa ei ole reititintä, johon Yhdistä. Terveisiä ja toivon, että joku voi auttaa minua. Paljon kiitoksia

Garmin-hakemisto

-

Täyttää kaikki odotukseni.

100% alkuperäinen

-

Hei kaikki, hyvää joulua. Kiitos trekkinnille ja sen työntekijöille heidän herkkyydestään asiakastyytyväisyyteen keskittyvässä työssä. Olemme kiitollisia heidän tarjoamastaan parhaasta hintatakauksesta omaperäisimmälle takuulle. Olemme kiitollisia Trekkinnille erittäin menestyvästä sivustosta melkein kaikkialla maailmassa, kun toimitan tilaukseni Turkista 10. Kiitos, Trekkinn ...

Erinomainen hinta

-

Käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen tuote. Hinta täällä bikeinn on fantastinen. Kehotan kaikkia, jotka jo käyttävät Garmin-laitteita täydentämään sitä

Ihana

-

Erittäin hyvä tuote lisämotivaatiolle.

Erinomainen

-

Hyvä tuote, yksinkertaisesti Garmin. Nopea toimitus ja hyvä hinta.

Täydellinen

-

Tämä mittakaava on aivan täydellinen, ja hintajuna sekä nopea toimitus ovat kaksi muuta. Suosittelen.

Täydellinen

-

Kaikki täydellinen, sekä tuote että hallinto Tradeinnin kautta, verkko-, osto- ja toimitusprosessin 10 kpl.

Loistava

-

Se täyttää tehtävänsä täydellisesti, muodostaa yhteyden Garmin-yhteyteen heti. Sen avulla voidaan nähdä muuttujien päivittäinen eteneminen. 100% suositeltavaa

Garmin

-

Erinomainen uskomaton kone, joka vain motivoi ylittämään. Ja sovellus, jota en edes kertoa, näet kaikki arvot!

Hyvä

-

Erittäin muotoilutuote ja helppo käyttää. Mitään sanottavaa sen vastaanoton jälkeen. Mittausten tarkkuus on tarkistettava ajan myötä

Täydellinen

-

Se näyttää täydelliseltä ja sisältää myös upeita ominaisuuksia, haluaisin, että saan yhden

Erinomainen tuote

-

Erittäin helppo konfiguroida ja täydellinen toiminta

Erinomainen

-

Helppo asentaa ja erittäin käytännöllinen!

Erinomainen tuote

-

Erittäin helppo käyttää Helppo asettaa Erittäin oikea hinta Bikeinnissä

Tehokas

-

Helppo käyttää ja tehokas sitoumuksissaan.

Loistava

-

Upea laite, erittäin tarkka

Erinomainen tuote

-

Erinomainen tuote, joka täyttää normaalin urheilijan tarpeet. Bikeinn-palvelu ja toimitus aina päällä!

Täydellinen mittakaava

-

Aluksi en voinut uskoa, että asteikolla oli paljon alhaisempi hinta kuin virallisen Garmin-sivuston hinta. Totuus on kuitenkin se, että se on samassa mittakaavassa ja kaikki hyvä ja yli halvempi. Päätin ostaa sen, koska olin jo ostanut muita kaupan tuotteita. Ainoa asia, jota heidän pitäisi säätää, on tuotteiden toimitusaika, se saapui kolme päivää myöhemmin.

Näkymä

-

Erinomainen tuote ja yksinkertainen päivitys

Tehokas

-

Erittäin mukava tuote tekee työtä Garminin tuotteina. Pieni litteä liitäntä, et koskaan tiedä, milloin ja lähetät Garmin Connect -tiedot. Au muuten täydellinen

Hyvä, kaunis

-

Toimii täydellisesti ja näyttää hyvältä!

Erinomainen!

-

Erinomainen tuote. Toimii hyvin. Kallis.

Helppoa ja kätevää

-

Asennus on yksinkertainen. Ja päättyvät 5 minuuttia. Joka päivä, se on paino, rasvaa on mukava automaattisesti rekisteröity GarminConnect.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje