`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

Tuotekuvaus Garmin Vivofit Junior

Garminin Vivofit Junior -harjoituksen seurantaohjelmassa löydät useita etuja lapsillesi. Ryhmä suorittaa liikkeiden seurantaa, vaiheiden lukumäärää ja unenvalvonnan vapauttamista. Hyvä uutinen on, että muistisi tallentaa yli neljä viikkoa tietoa.

Sekä iO: ssa että Android-myymälöissä on saatavilla kannettava sovellus älypuhelimille . Tästä virtuaalitilasta voit lisätä käyttäjiä, synkronoida ja tarkastella harjoitustietoja. Pienet talossa voivat helposti suorittaa sekuntikellon tai ajastimien valinnan; Vanhemmat voivat myös sisältää henkilökohtaisia hälytyksiä.

Tämä joukkue lisää pari grafiikkaa, jotka liittyvät Disneyn, Star Warsin ja Marvelin malleihin. Yhden integroidun solun akun kesto on yksi vuosi . Käytettävissä on kaksi mallia neljästä kuuteen vuoteen lapsille, joilla on joustava hihna, joka kannattaa pienempiin ranteisiin. Toinen versio on suunniteltu yli 6-vuotiaille lapsille, sen suurempaan lukkoon.

Daily Activity Tracker for Kids:

Ominaisuudet 1+ vuosi akun; no lataaminen tarvita

Tyylikäs, lapsi ystävällinen muotoilu on mukava, kestävä ja uida friendly1

Kappaleet vaiheet, uni ja 60 minuuttia päivän saantisuosituksesta activity2

Yhteensopiva kannettava sovellus aikuisen älypuhelin sisältää tehtävien hallinta työkaluja ja hauska mobiili seikkailurata lapsille avata

Lapset täydellinen tehtäviä ja ansaita kolikoita lunastaa sovittu palkintoja hallinnoi vanhemmat

Puettavat vain lapsille? Voi kyllä, me teimme. Tapaa vívofit jr. Tämä tyylikäs, uida friendly1 toimintaa tracker kannustaa lapsesi pysyä liikkeellä. Vanhemmat, me mielestään unohtaa teille. Vaikka nuoret rakastavat yhteensopiva sovellus sen hauskaa mobiili seikkailurata he voivat avata, voit käyttää sitä seurata kiddos vaiheet ja aktiivinen minuuttia, määrittää tehtäviä ja jopa ojentaa virtuaalisia palkintoja. Ohjaa kaikki mobiililaitteella.

Makea Style tukeva suunnittelu:

Täydellinen pint kokoinen voimalaitokset, vívofit jr. on mukava, kestävä yksiosainen wriststrap että lapset voivat luistaa ja pois. Saatavana useita hauskaa, elinvoimainen suunnittelee, lapsi voi rock sitä kaikkialla syvennyksestä käytäntöön altaan ja jopa nukkumaan. Tutustu ylimääräinen aikuinen koko lisälaite bändejä, joiden avulla lapset muuttaa heidän ulkoasua. Käyttäjä vaihdettava akku pitää potkiminen jopa vuoden, joten ei tarvitse ladata.

Lapsilukon henkilökohtainen avustaja:

Vívofit jr. aktiivisuus tracker voidaan hallita vanhempien käyttämällä yhteensopivaa sovellusta. Sovelluksesta, voit lisätä useita lapsia ja nähdä niiden vaiheet, uni, päivittäiset toimet ja tehtävien tietoja, kun se automaattisesti syncs3 älypuhelimeen. Tehtävien jakaminen, selville, kuinka monta palkita kolikkoa jokaisella lapsella on, ja jopa kutsua koko perhe kilpailla päivittäin vaiheessa haaste - kaikki omalta Apple® tai Android ® smartphone3.

Pysy päälle Tehtävät:

Poistamaan häiriöt kotitöiden antamalla vívofit jr. tehdä työtä. Vanhemmat voivat määrittää tehtäviä älypuhelimesta app, ja lapset näkevät heidän bändejä, että heillä on uusia työpaikkoja tehdä. Näitä voidaan perustaa toistua päivittäin tai jopa viikoittain - täydellinen lapsille, jotka tarvitsevat muistutuksia harjata hampaansa ja tehdä vuodepaikkaa. Ja nuorille, jotka haluavat viivytellä, perustaa tehtävän ajastin niin vívofit jr. voi muistuttaa heille, että aika lopettaa läksyjä tai pukeutumaan tikittää alas.

Extra Luotto Sweat:

Vívofit jr. toimintaa tracker on helppo palkita ja motivoida lapsia. Koska lapset saavuttavat päivittäin 60 minuutin toiminnan tavoitteita, hauskaa tietoa ja mobiili seikkailurata ovat auki, inspiroiva lapsille tehdä parhaansa joka päivä. Täyttämällä sille osoitetut tehtävät, lapset ansaita virtuaalinen kolikoita kerätä ja sitten vaihtaa palkintoja olet sopinut, kuten ylimääräinen 30 minuuttia näytön aika tai joiden ystävä yöksi.

Tekniset tiedot:

Fyysiset mitat: Ympärysmitta: 136 mm

Näytön koko, LxK: 10 mm x 10 mm

Näytön resoluutio, LxK: 64 x 64 pikseliä

Negatiivinen tila näyttö:

Paino: 17,5 g (0,62 oz)

Paristo: Yksi vaihdettava CR1632 nappiparisto

Akun kesto: Enintään 1 vuosi

Vesi rating: 5 ATM

Watch toiminnot: Aika, päivämäärä ja personointi (nimi)

Aktiivisuus seuranta Ominaisuudet

Askelmittari:

Siirrä bar (näkyy laitteen jälkeen jonkin aikaa käyttämättömänä, kävellä pari minuuttia nollata sen):

Sleep seuranta (valvoo yhteensä unen ja liikejaksoista tai syvän unen):

Muita:

Auto tavoite: 60 minuutin päivittäinen pelata Tavoitteen1

tehtävät

Rewards (kolikot)

Tehtävä Ajastimet (2, 5, 10, 15, 20 ja 30 minuuttia)

Sekuntikello: Kyllä

Automaattinen synkronointi: Kyllä

Äänihälytykset: Kyllä

1to parantaa lasten terveyttä, organisaatiot kuten Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention suosittelevat vähintään 60 minuuttia liikuntaa joka päivä. Tämä voi sisältää kohtalaisia ​​toimintaa, kuten reipasta kävelyä, tai voimakasta intensiteettiä toimintaan, kuten käynnissä. Laite kannustaa lapsia olemaan aktiivisia seuraamalla niiden aktiivisuutta intensiteetti ja näyttää niiden etenemistä kohti 60 minuutin päivittäinen tavoite.

Laatikossa:

Vívofit jr.

Säännöllinen joustava ranne strap1

Dokumentointi

Mennään lapset liikkeellä. Tapaa toiminta tracker vain lapsille, vívofit® jr. Se uida ystävällinen ja ominaisuuksia outoja, lapsi hyväksyttyjen suunnitelmien, 1 vuoden akku ja ilmainen, vanhempi ohjattu mobiilisovelluksen. Sovellus motivoi tuopin kokoinen voimatekijöistä pysyä liikkeellä palkintoja ja liikkuvan seikkailurata avata. Samalla vanhemmat voivat seurata vaiheet ja nukkua ja saada yhteenvedon heidän lastenhuoneeseen 60 minuutin päivittäistä toimintaa tavoite. Sovellus antaa myös vanhemmille mahdollisuuden hallita ja määrittää tehtäviä ja antaa palkintoja positiivisesti valvoa hyvää käyttäytymistä. Se kaikki helposti ohjata äidin ja isän Apple® tai Android ® mobiili devices3.


Tällä hetkellä, Garmin Vivofit Junior tuotetta on saatavilla traininn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Garmin-merkkisiin fitness tuotteisiin, joita fitness verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Älykaista kokoelman malleilla. traininn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Elektroniikka-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat fitness-tuotteet.

Ominaisuudet Garmin Vivofit Junior

Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Fantastinen

-

10-vuotiaalle pojalleni se on ollut upea lahja !! Olen halunnut sitä kuukausia ja se on ollut odotettua parempi. Erittäin nopea toimitus.

Lapseni rakastavat sitä

-

8-vuotias rakastan tätä. Mahdollisuus antaa kolikoita töihin on upea!

Rellotge garmin

-

Rellotge, joka kannustaa els petits harjoittamaan enemmän esport amb palkita, että tee jocs per unblock quan tankker objektiivi

100% alkuperäinen

-

Hei kaikki, hyvää joulua. Kiitos trekkinnille ja sen työntekijöille heidän herkkyydestään asiakastyytyväisyyteen keskittyvässä työssä. Olemme kiitollisia heidän tarjoamastaan parhaasta hintatakauksesta omaperäisimmälle takuulle. Olemme kiitollisia Trekkinnille erittäin menestyvästä sivustosta melkein kaikkialla maailmassa, kun toimitan tilaukseni Turkista 10. Kiitos, Trekkinn ...

Katso garminia lapsille

-

Poikamme oli erittäin onnellinen. Erittäin kaunis ja toimitettu sovitun ajan. Mukava kello

Arvostelut

-

Suuri palvelu ja hinta! Kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje