`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

GU

GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

  • GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit
  • GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

GU Energy geelipakkauksilla energiaa tiheä kaloreita kannettava paketti auttaa ylläpitämään energiantarve kauan tahansa tai toimintaa. Täynnä 100 kaloria, GU Energy Gel käyttää maltodekstriiniä ja fruktoosia toimittaa energian tehokkaan ja vähentää mahan kärsimystä.


GU tarjoaa urheilijoille ampui 100 kaloria muodossa patentoitu hiilihydraatti sekoitus (70% 80% maltodekstriiniä ja 30 20% fruktoosia) toimittaa laadukkaita, helposti sulavaa ja pitkäkestoinen energiaa urheilijoille jokaisessa urheilussa ja kaikilla tasoilla. GU myös elektrolyyttejä varmistaa asianmukainen nesteytys, antioksidantti sekoitus loitolla lihaskudoksen vauriot ja aminohappo sekoitus viivyttää lihasten väsymistä.


Kaikki sisällä jokainen paketti GU on suunniteltu tehdä yksi yksinkertainen asia: antaa kehollesi olennaiset vaatimukset, joita se tarvitsee jatkaa kilometrien ja tuntikausia. Se maistuu hyvin, ja se menee töihin nopeasti, joten sinun ei tarvitse hidastaa.AINESOSAT / ravinto:


Espresso Love:

Maltodekstriini

Vesi

Fruktoosi

Leusiini

Natural Flavor

Kalium Citrate

Natriumsitraatti

Askorbiinihappo (C-vitamiini)

Kalsiumkarbonaattia

Vihreä tee (Leaf) Extract (sisältää kofeiinia)

Valiini

Merisuola

Histidiini

Sitruunahappo

Natriumbentsoaatti (säilöntäaine)

Kaliumsorbaatti (säilöntäaine)

D Alpha

Tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini)

Gellaanikumi

Fumaarihapolla

Isoleusiini

Omenahappo

Pektiini Powder

Inkivääriuute

Kamomillauute, Gluteeniton, maidoton, 40 mg kofeiinia.


Jos olet kiinnostunut GU:n Energygrel EspressoLove Box 24 Unit tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Terveys ja ravinto tuotteet GU-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. GU suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia fitness tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit jo tänään!

Ominaisuudet GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje