`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

GU

GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit

  • GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit
  • GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit

GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit

GU Energy geelipakkauksilla energiaa tiheä kaloreita kannettava paketti auttaa ylläpitämään energiantarve kauan tahansa tai toimintaa. Täynnä 100 kaloria, GU Energy Gel käyttää maltodekstriiniä ja fruktoosia toimittaa energian tehokkaan ja vähentää mahan kärsimystä.


GU tarjoaa urheilijoille ampui 100 kaloria muodossa patentoitu hiilihydraatti sekoitus (70% 80% maltodekstriiniä ja 30 20% fruktoosia) toimittaa laadukkaita, helposti sulavaa ja pitkäkestoinen energiaa urheilijoille jokaisessa urheilussa ja kaikilla tasoilla. GU myös elektrolyyttejä varmistaa asianmukainen nesteytys, antioksidantti sekoitus loitolla lihaskudoksen vauriot ja aminohappo sekoitus viivyttää lihasten väsymistä.


Kaikki sisällä jokainen paketti GU on suunniteltu tehdä yksi yksinkertainen asia: antaa kehollesi olennaiset vaatimukset, joita se tarvitsee jatkaa kilometrien ja tuntikausia. Se maistuu hyvin, ja se menee töihin nopeasti, joten sinun ei tarvitse hidastaa.AINESOSAT / ravinto:


Carmel Macchiato:

Maltodekstriini

Vesi

Fruktoosi

Leusiini

Luontaiset aromit

Kalium Citrate

Natriumsitraatti

Vihreä tee (Leaf) Extract (sisältää kofeiinia)

Sitruunahappo

Askorbiinihappo (C-vitamiini)

Kalsiumkarbonaattia

Valiini

Merisuola

Histidiini

d-alfa tokoferyyyliasetaatti (Natural E-vitamiini)

Gellaanikumi

Isoleusiini

Natriumbentsoaatti (säilöntäaine)

Kaliumsorbaatti (säilöntäaine)

Pektiini Powder

Kamomillauute

Ginger Pura.


GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa fitness kaupassa, saat GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 51.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet GU Energygrel Macchiato Box 24 Unit

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje