`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mc david

Mc david Cross Compression With Hip Spica

  • Mc david Cross Compression With Hip Spica
  • Mc david Cross Compression With Hip Spica

Mc David Cross Compression With Hip Spica

Tuotekuvaus Mc david Cross Compression With Hip Spica

Tämä tekniikka hyödyntää yleistä puristustiedettä ja hengittävää, kestävää teknistä kangastamme muotoilussa, joka jäljittelee urheiluharjoittelijoiden teippaustekniikoita. Nämä tekniikat käsittelevät tavallisia vammoja hamstring-, glute- ja quad-lihasryhmille.

Cross Compression TM -järjestelmässä käytetään vakauttavaa puristusta ja ainutlaatuista nauhakuviota, joka jäljittelee lonkan spica-kääriä, jota käytetään nivelpuristusten ja lonkkamurhaaja- ja flexor-kantojen hoitamiseen. Tämä auttaa estämään ja auttamaan suurten lihasvammojen elpymisessä


Mc david Cross Compression With Hip Spica:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa fitness kaupassa, saat Mc david Cross Compression With Hip Spica:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 34.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Mc david Cross Compression With Hip Spica

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje