`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

New balance

New balance 608 V1

New balance 608 V1

New balance 608 V1

New balance 608 V1

  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1
  • New balance 608 V1

New Balance 608 V1

Tuotekuvaus New balance 608 V1

Sarjan jälkeen asetettu, naisten 608v1-harjoituskenkä tarjoaa tarvitsemasi tuen ja kestävyyden. Se on helppo olla motivoitunut liikkumaan, kun sinulla on koko päivän mukavuus mukavuuksien, kuten kestävän mesh / synteettisen yläosan, ensiluokkaisten iskunvaimennus- ja ulkopohja-joustavien urien avulla. Klassinen nahkakuvaus vastaa New Balance 608v1: n tarvitsemasi tukea ja pehmusteita. Rakastat premium-ABZORB-tyynyn täyspitkiä mukavuuksia, kaksitiheyksistä kaulusvaahtoa, joka auttaa estämään nilkojen ärsytystä, ja joustavaa ulkopohjaa, joka on suunniteltu liikkumisvapauteen.


Ominaisuudet:

ABZORB®-iskunvaimennus keskiosaan tarjoaa poikkeuksellisen iskunvaimennuksen
IMEVA (ruiskuvalettu EVA-vaahto) välipohja tiukalle mutta joustavalle iskunvaimennukselle
Nahkapäällinen
Kumin ulkopohja


New balance 608 V1:een kuuluu New balance:n takaama valmistajan takuu. New balance:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme fitnesstuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. traininn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten kengät tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Trainerstuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet New balance 608 V1

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje