`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nike

Nike Pro Dri Fit Thermaflex

Nike Pro Dri Fit Thermaflex

  • Nike Pro Dri Fit Thermaflex
  • Nike Pro Dri Fit Thermaflex
  • Nike Pro Dri Fit Thermaflex

Nike Pro Dri Fit Thermaflex

Tuotekuvaus Nike Pro Dri Fit Thermaflex

Nike Pro Dri FIT Therma.

HARJASTAMATON KOULUTUS.

OMINAISUUDET:

Harjoittelu hikeä lisäävällä lämmöllä Nike Pro Dri FIT Therma -housuissa, jotka ovat ihanteellinen peruskerros mihin tahansa harjoitteluun, niiden puristussovitus tarjoaa lukitun tunteen häiritsemättömästä harjoittelusta.

88% POLYESTERI 12% SPANDEX.

Joustava vyötärönauha venyy mukavasti.

Puristussovitus antaa tuen tunteen.

Nike Therma -kangas auttaa pitämään sinut lämpimänä.Nike Pro Dri Fit Thermaflex erikoistarjous on sinua varten! Käy traininn:ssa, kun haluat uusia fitnessvarusteesi. traininn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Nike, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Miesten vaatteettuotteet.

Ominaisuudet Nike Pro Dri Fit Thermaflex

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvät reidet

-

nopea toimitus, kuten odotettiin. raaka-aine ei ole ohut, mutta melko kevyt, kuiva nopeasti. tapana sopia kuumalle säälle, mutta täydellinen lämpenemiseen ja kylmään aikaan. suosittelisin kokoa aina reidessä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje