`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nike

Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

Tuotekuvaus Nike Pro Therma Utility

Nike Pro, SUORITUSNÄKÖ, JOS VAKAA, HENGÄÄ JA TUKEE.

OMINAISUUDET:

Nike Pro miesten sukkahousuissa on hiukan tiukempi istuvuus alajaloissa ja hikeä siirtävä, kestävä kangas, jossa on runsaasti joustavuutta pitäen sinut kuivana, mukavana ja tukena koko harjoituksen ajan.

88% polyesteri, 12% SPANDEX.

Dri FIT -teknologia siirtää hiki iholta nopeampaan haihtumiseen, jotta pysyt kuivana ja mukavana koko harjoituksen ajan.

Joustava vyötärö, jossa narun säätö on mahdollista, mukautetun istuvuuden tarvittaessa.

Päivitetty hiukan korkeammalla vyötärönauhalla, joka on hengitettävä ja paksumpi parannettua tukea varten.Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään traininn:ssa, omassa fitnessvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Sukkahousuttuotteita suoraan Nike:lta. Kysy meiltä lisää fitnesstuotteista, kuten Nike Pro Therma Utility, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Nike Pro Therma Utility

Sukupuoli
Ikä
Ominaisuudet
Pituus
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Nike pro - ei haittoja!

-

Aivan loistava laatu ympäri ja sopii kokoon. Erittäin mukava juoksemiseen ja / tai kuntosaliin, ja ne näyttävät hyvältä. Jalan pituus on minulle erittäin hyvä. Pidän heidän olevan nilkan päässä ja olen 34 jalkan sisäpuolella ja XL ovat täydelliset ja 36 vyötäröllä istuvuus on jälleen paikalla. Toimitus oli erittäin nopea - nämä kaverit ovat erittäin luotettavia ja olen käyttänyt niitä monta kertaa ilman mitään ongelmia.

Laatu

-

Poikkeuksellinen laatu

Upea hankinta, vain yksi huomautus

-

Tuote saapui viikon sisällä ja sopii hyvin. Ainoa huomautus on, että sain sen eri värillä kuin tilattu. Mutta päädyin oikeasti siihen, että pidin siitä. Hyvä kokemus.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje