`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nike

Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

Tuotekuvaus Nike Pro Therma Utility

Nike Pro, SUORITUSNÄKÖ, JOS VAKAA, HENGÄÄ JA TUKEE.

OMINAISUUDET:

Nike Pro miesten sukkahousuissa on hiukan tiukempi istuvuus alajaloissa ja hikeä siirtävä, kestävä kangas, jossa on runsaasti joustavuutta pitäen sinut kuivana, mukavana ja tukena koko harjoituksen ajan.

88% polyesteri, 12% SPANDEX.

Dri FIT -teknologia siirtää hiki iholta nopeampaan haihtumiseen, jotta pysyt kuivana ja mukavana koko harjoituksen ajan.

Joustava vyötärö, jossa narun säätö on mahdollista, mukautetun istuvuuden tarvittaessa.

Päivitetty hiukan korkeammalla vyötärönauhalla, joka on hengitettävä ja paksumpi parannettua tukea varten.Jos etsit Nike Pro Therma Utility:a, tänään on onnenpäiväsi. traininn:ssa, omassa fitnessverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten vaatteet tuotteet. traininn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Sukkahousut erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Sukkahousut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Nike Pro Therma Utility

Ikä
Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje