`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nike

Nike Superset

Nike Superset

  • Nike Superset
  • Nike Superset
  • Nike Superset

Nike Superset

Tuotekuvaus Nike Superset

Nike Superset -säiliö on jokaiselle harjoittelulle rento kerros, joka hikoilee iholta ja pitää sinut mukavana kevyt polyesterikangas. Sen rento istuvuus kehon läpi tarjoaa mukavuutta ja liikkuvuutta.

Ominaisuudet:

Nike Breathe -kangas auttaa pysymään kuivana ja viileänä.

Olkapään saumat rullataan eteenpäin, jotta voit liikkua vapaasti.

Pieni lovi sivusuunnassa helpottaa liikkuvuutta.

Tekniset tiedot:

Normaalisti sopii rentoon ja helppoon tunnelmaan

Kangas: 100% polyesteriä

Hoito:

Koneen pesu


Jos haluat tietää lisää Nike Superset:sta tai muista Nike-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa traininn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia fitness:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös T-paidat valikoimaamme, mistä voit valita fitnesstuotteita Nike:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Nike Superset

Hihatyypit
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava, mutta suuret kädenreiät.

-

Viileä, laadukas harjoituspaita edulliseen hintaan ja kohtuullisen nopea toimitus Japaniin (noin 2 viikkoa). Siinä on suuret kädenreiät, jos olet asia, josta olet huolissasi.

100% alkuperäinen

-

Hei kaikki, hyvää joulua. Kiitos trekkinnille ja sen työntekijöille heidän herkkyydestään asiakastyytyväisyyteen keskittyvässä työssä. Olemme kiitollisia heidän tarjoamastaan parhaasta hintatakauksesta omaperäisimmälle takuulle. Olemme kiitollisia Trekkinnille erittäin menestyvästä sivustosta melkein kaikkialla maailmassa, kun toimitan tilaukseni Turkista 10. Kiitos, Trekkinn ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje