`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

  • Nutrisport Outdoor Bar 20 Units
  • Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Rikastettu hiilihydraattien yhdistelmällä, nopea ja hidas imeytyminen, tämä energiapalkki on ihanteellinen täydentämään liikunnan aikana kulutettua energiaa, jotta ne voivat pitää maksimaalisen intensiteetin koko harjoituksen ajan. Yksinkertaisten ja monimutkaisten sokereiden tasapainoisen suhteen ansiosta mahdolliset verensokerihuiput estävät silloin pelätyn 'sitovan vaikutuksen', jolloin energian saatavuus putoaa välittämällä insuliinin aktiivisuutta. Sen ainesosien energinen luonne korostaa myös keskipitkäketjuisia triglyseridejä (tunnetaan nimellä MCT, keskipitkäketjuiset triglyseridit). MCT: t metaboloivat nopeasti rasvat, jotka ovat helposti rinnastettavissa ja tuottavat välittömästi lisäkalorit. Tämän tyyppinen rasva ei imeydy rasvakudokseen, ja se on erittäin hyödyllistä kestävyysurheilijoille, joille on ominaista fyysinen kuluminen, joka lisää treenien ja / tai kilpailujen intensiivisyyttä. Se on saanut energiansaannin aikaan magnesiumin (170 mg / bar) ja kaliumin (230 mg / bar) yhdistelmällä, joka soveltuu erityisen hyvin kramppien estämiseen urheilussa, kuten triatlonissa, missä hikoilu ja lihasten hukka johtavat näiden mineraalien menetykseen, mikä on tarpeen fyysiseen suorituskykyyn.Korosta lopuksi proteiinipitoisuus, joka on välttämätöntä lihasmassan säilyttämiseksi ja katabolismin estämiseksi harjoituksen aikana. Parhaan sopeutumisen kestävyysurheilijoiden tarpeisiin OutDoor-palkki tarjoaa riittämättömät määrät vitamiineja, jotka mahdollistavat nopean palautumisen kilpailun aikana ja voivat puolestaan jatkaa intensiivistä liikuntaa.


Haluatko ostaa Nutrisport Outdoor Bar 20 Units:n? Olet oikeassa paikassa! traininn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Urheilulisät malleja. Tutustu nyt uusiin Terveys ja ravinto tarjouksiimme traininn:ssa. Näitä Nutrisport-merkkisiä Urheilulisät tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Nutrisport Outdoor Bar 20 Units

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje