`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Helle Plain BL Top

Odlo Helle Plain BL Top

  • Odlo Helle Plain BL Top
  • Odlo Helle Plain BL Top
  • Odlo Helle Plain BL Top

Odlo Helle Plain BL Top

Tuotekuvaus Odlo Helle Plain BL Top

Viileämpi lämpötila tarkoittaa, että ulkona harjoittelu voi olla taivaallista. Kaikki riippuu oikeiden vaatteiden tekemisestä. Esimerkiksi, on tärkeää kerrostaa ulkopinta, joka suojaa sinua tuulelta, sateelta ja lumelta. Täydellinen keskikerros lisää juuri oikean määrän lämpöä. Ja mahtava pohjakerros on suunniteltu siirtämään kosteutta iholta pois, jotta se voi haihtua nopeasti. Riippumatta siitä, käytetäänkö sitä yksinään tai pohjakerroksena, lyhyessä hihassa olevalla Helle Plain BL Topilla on pehmeä käsi, joka tuntuu hyvältä ihosi vieressä ja tarjoaa erinomaisen kosteudenhallinnan pitäen sinut kuivana. Effect by Odlo on hopea-ioni, antibakteerinen hoito, joka estää epämiellyttävät hajut, on täysin ihoyhteensopiva ja kestää vaatteen elinkaaren.
Ominaisuudet:
Saumaton tekniikka vapaata liikkuvuutta varten
Kevyt ja nopeasti kuivuva lanka maksimoi suorituskyvyn
Tekniset tiedot:
100% polyesteriä


Jos etsit korkealaatuisia T-paidat tuotteita, siinä tapauksessa T-paidat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Odlo Helle Plain BL Top:a, jonka tämänhetkinen hinta on 21.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. traininn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia fitness varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Odlo Helle Plain BL Top:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Odlo Helle Plain BL Top

Hihatyypit
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje