`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Polar

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430

Polar M430

Tuotekuvaus Polar M430

Polar M430: lle on saatavilla uusi laiteohjelmistopäivitys. Päivitä käynnissä oleva katselu tietokoneellasi FlowSyncin tai matkapuhelimen kautta Flow-sovelluksen kautta.

Polar M430 on paras tuote fitnesstavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Kellot ja sekuntikellottuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Elektroniikkatuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset traininn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Polar-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Polar M430

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (18)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Se saapui erittäin hyvin ja aivan kuten pyydettiin

-

Tuote saapui täydellisesti. Paljon kiitoksia

Polar m430

-

10 minuutin kuluttua on täysin selvää, kuinka laite toimii. Erinomainen monitoimilaite

Polar m430

-

Upea katsella.

Onko työ

-

Siinä on kaikki tärkeät ominaisuudet ja se on edullinen.

Oikeudenkäynnissä

-

Tuotteen ensimmäiset näyttökerrat ovat erittäin hyviä, helppoja käsitellä ja konfiguroida (olen uusi Polarin kanssa). Tuote saapui ajoissa. Osto on tyytyväinen.

Kommentti

-

Erinomainen artikkeli, vaikka logistiikkaoperaattori viivästyi kuukaudessa toimittamalla sen Kolumbiassa, ja sääli, että sillä oli vain kaksi operaattoria, ... loput hyvä suositeltu tuote

Suuri juoksukello

-

Super toiminnallinen kello käynnissä! Ostin lukemalla paljon positiivisia arvioita Internetissä ja en pahoittanut. Erittäin selkeä ja helppokäyttöinen, ne mittaavat sykettä täydellisesti sekä sydänanturilla että ilman. Paras hinta on alhaisin. Toimitus täsmälleen määritetyn ajan. Suosittelen ostamaan!

Täydellinen

-

Se on toinen m430, jonka ostin täällä. Nyt valkoinen äidilleni. Nyt molemmat vanhempani yllään m430. Onnellinen.

Erinomainen valinta

-

Erittäin hyvä tuote ja kilpailukykyinen hinta.

Kaikki erinomainen

-

Erinomainen tuote, Polar-laatu. Osto ja toimitus on vertaansa vailla. Ostin sen Kolumbiasta ja minulla oli M430 kädessä 10 päivää myöhemmin. Suosittelen tätä sivua täysin.

Paras tarjous

-

Ostin juuri tämän mallin isälleni. Ehdottomasti paras hinta internetissä!

Erinomainen kokemus

-

Erittäin hyvä tuote ja erinomainen kokemus hankinta- ja toimitusprosessista. Tämä tilaus lähetettiin Argentiinaan ajoissa. Suositeltava!

Polar m430

-

Hyvä tuote

Hyvä tuote

-

Erittäin tyytyväinen hankinta- ja toimitusprosessiin. Watch on vieläkin parempi kuin ensimmäinen ajatus. Erittäin helppo asentaa ja enemmän tietoa kuin useimmat käyttäjät tarvitsevat, mutta silti hyödyllisiä. Helppo muokata näyttöjä ja määrittää istuntoja.

Ylistys

-

Loistava tuote, hyvä laatu!

Polar m430

-

Laadukas hinta kuten on

Ylistys

-

Hyvät herrat, ilmoitan teille, että eilen, 12/26/18 jälkeen jonkin aikaa vastaan, kun asuinpaikan numerointi puuttui, sain Polar M430 -kelloni. Olin hyvin tyytyväinen tuotteeseen ja hoitoon, jota heillä oli tuotteen pakkaamisessa toimitukseen. Toivon tehdä tulevaisuudessa uutta liiketoimintaa yrityksen kanssa. Yksi hyvä asia on se, että mainostettu tuote on alkuperäinen, täsmälleen mainoksen mukaan ja myös agilityn ansiosta.

Palauta postitse

-

Arvoisa vastaanottaja, ilmoitan täten, että Postitse -verkkosivustolla neuvotellaan tilauksestani lähettimelle virheellisen osoitteen takia. Itse asiassa vain puuttui asuinpaikan numero, joka on nr. 143. Jäljitelmäkoodi RU333157931NL. Pyydän lisätietoja siitä, mitä voidaan tehdä paluun välttämiseksi. Ja jos sinulla ei ole mitään tekemistä välttääkseen paluuta, mitä tehdään ostokseni kanssa. Kiitos jo etukäteen huomiota ja ymmärrystäsi. Lafayete

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje