`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Puma

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Tuotekuvaus Puma Jaab XT

Uusi Jaab XT Wns on ainutlaatuinen suorituskyky siluetti suunniteltu tyttö, joka iskee kovasti rengas ja kaduilla. Ulkopohjaan kuuluu kumisuojus, joka on suunniteltu monisuuntaisiin liikkeisiin, kumipäällystämällä ylimääräistä vetokoukkua nyrkkeilyyn inspiroiduilla liikkeillä. Hybridiputous etusivulla lisää tyynyä ja mukavuutta PROFOAM-välipohjaan. Käsiväristä innoittamia löytyy nyrkkeilysormusta, ylemmät kudotut nauhat, jotka tukevat sivusuuntaisia ​​liikkeitä.

Tekniset tiedot:

VÄLIPOHJA:

PROFOAM välipohja antaa hetkellisen istuimen erittäin kevytpakkauksessa. Kumipäällysteet mahdollistavat vetämisen nyrkkeilyn aikana. Nyrkkeilyn innoittama pehmeä PUMA-merkkijono antaa tämän tyylin ainutlaatuisen reunan.

POHJAMATERIAALI:

Ulkopohjainen Hybrid Foam yhdistää parhaan teknologian PUMA: IGNITE Foam ja NRGY helmet. Energian helmet tarjoavat välittömän vaimennuksen, kun taas IGNITE Foam tarjoaa reaktiivisuuden. Zoned iced rubber outsole tarjoaa vetoa harjoituksen aikana.

Ylempi:

Nyrkkeilyn inspiroima kudottu nauha tarjoaa sivuttaissuojaa ja kengännauhalla varustetut nauhat takaavat mukavan ja täydellisen istuvuuden.


Suunnitteletko Puma Jaab XT:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi traininn:n, fitnesskaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 47.95 $, ainoastaan rajoitetun ajan! traininn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Puma-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla fitness tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Puma Jaab XT

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje