`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Puma

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Tuotekuvaus Puma Jaab XT

Uusi Jaab XT Wns on ainutlaatuinen suorituskyky siluetti suunniteltu tyttö, joka iskee kovasti rengas ja kaduilla. Ulkopohjaan kuuluu kumisuojus, joka on suunniteltu monisuuntaisiin liikkeisiin, kumipäällystämällä ylimääräistä vetokoukkua nyrkkeilyyn inspiroiduilla liikkeillä. Hybridiputous etusivulla lisää tyynyä ja mukavuutta PROFOAM-välipohjaan. Käsiväristä innoittamia löytyy nyrkkeilysormusta, ylemmät kudotut nauhat, jotka tukevat sivusuuntaisia ​​liikkeitä.

Tekniset tiedot:

VÄLIPOHJA:

PROFOAM välipohja antaa hetkellisen istuimen erittäin kevytpakkauksessa. Kumipäällysteet mahdollistavat vetämisen nyrkkeilyn aikana. Nyrkkeilyn innoittama pehmeä PUMA-merkkijono antaa tämän tyylin ainutlaatuisen reunan.

POHJAMATERIAALI:

Ulkopohjainen Hybrid Foam yhdistää parhaan teknologian PUMA: IGNITE Foam ja NRGY helmet. Energian helmet tarjoavat välittömän vaimennuksen, kun taas IGNITE Foam tarjoaa reaktiivisuuden. Zoned iced rubber outsole tarjoaa vetoa harjoituksen aikana.

Ylempi:

Nyrkkeilyn inspiroima kudottu nauha tarjoaa sivuttaissuojaa ja kengännauhalla varustetut nauhat takaavat mukavan ja täydellisen istuvuuden.


Puma Jaab XT:een kuuluu Puma:n takaama valmistajan takuu. Puma:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme fitnesstuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. traininn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten kengät tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Trainerstuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Puma Jaab XT

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje