`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Puma

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Tuotekuvaus Puma Jaab XT

Uusi Jaab XT Mens on ainutlaatuinen, nyrkkeilyhenkinen siluetti, joka sopii aktiiviselle ja vaihtoehtoiselle kavalle. Ulkopohjaan kuuluu kumisuunnitelma, joka on suunniteltu monisuuntaisiin liikkeisiin, kumipäällystämällä ylimääräistä vetovoimaa nyrkkeilyn inspiroiduissa liikkeissä. Hybridiputous etusivulla lisää tyynyä ja mukavuutta PROFOAM-välipohjaan. Ylempi ominaisuus on rohkea brändäys ja kaksinkertainen vyönauhan tuki, joka tarjoaa lopullisen tuen sekä keskikohdassa että kantapäässä.

Tekniset tiedot:

VÄLIPOHJA:

Täyspitkä IMEVA-välipohja takaa kevyen mukavuuden, kun taas aggressiivinen kumi päällystää sekä sivuttaissuunnassa että keskiosassa varmistaa sivuttaisvakavuuden.

POHJAMATERIAALI:

Ulkopuolella on kaavoitettu kumi kevyelle tuntumukselle, joka ei uhraa vetovoimaa 360 asteen liikkeille.

Ylempi:

Ylempi ominaisuus on rohkea brändäys ja kaksinkertainen vyönauhan tuki, joka tarjoaa lopullisen tuen sekä keskikohdassa että kantapäässä.


Täydennä tilauksesi Puma Jaab XT:lla, jonka löydät Miesten kengät kokoelmastamme Trainers tuotteiden joukosta. Selaa myös muita fitness kategorioita traininn:ssa, joka on oma fitnessvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Trainers varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla traininn:ssa!

Ominaisuudet Puma Jaab XT

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Puma jaab xt

-

Suosittelen

-

Oikein hyvä

Hyvät tuotteet

-

Suosittelen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje