`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Puma

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT
  • Puma Jaab XT

Puma Jaab XT

Tuotekuvaus Puma Jaab XT

Uusi Jaab XT Mens on ainutlaatuinen, nyrkkeilyhenkinen siluetti, joka sopii aktiiviselle ja vaihtoehtoiselle kavalle. Ulkopohjaan kuuluu kumisuunnitelma, joka on suunniteltu monisuuntaisiin liikkeisiin, kumipäällystämällä ylimääräistä vetovoimaa nyrkkeilyn inspiroiduissa liikkeissä. Hybridiputous etusivulla lisää tyynyä ja mukavuutta PROFOAM-välipohjaan. Ylempi ominaisuus on rohkea brändäys ja kaksinkertainen vyönauhan tuki, joka tarjoaa lopullisen tuen sekä keskikohdassa että kantapäässä.

Tekniset tiedot:

VÄLIPOHJA:

Täyspitkä IMEVA-välipohja takaa kevyen mukavuuden, kun taas aggressiivinen kumi päällystää sekä sivuttaissuunnassa että keskiosassa varmistaa sivuttaisvakavuuden.

POHJAMATERIAALI:

Ulkopuolella on kaavoitettu kumi kevyelle tuntumukselle, joka ei uhraa vetovoimaa 360 asteen liikkeille.

Ylempi:

Ylempi ominaisuus on rohkea brändäys ja kaksinkertainen vyönauhan tuki, joka tarjoaa lopullisen tuen sekä keskikohdassa että kantapäässä.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään traininn:ssa, omassa fitnessvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Trainerstuotteita suoraan Puma:lta. Kysy meiltä lisää fitnesstuotteista, kuten Puma Jaab XT, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Puma Jaab XT

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Super tuote

-

hyvä tuote saapui pakkaukseen odotusteni mukaisesti. Toisaalta huolenaihe toimituksista globaalin releen välityspisteen kanssa jouduin tekemään 80 km (AR palauttamaan paketti toiseen välityspisteeseen), kun taas tukikohdassa piti saada se pois työstä (5 km), koska kauppias päätti vastaanottaa liian monta pakettia ja valita välityspisteen, joka on vastakkain kotini kanssa kysymättä mielipidettämme ... Onneksi toimitus oli ilmainen seuraavan kerran, kun valitsen colissimo 9eurot .....

Kauniit kengät

-

Erittäin hyvä lasku, kenkäluokka ja kevyt. kouluurheiluun

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje