up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Puro

Puro Icon 500ml

plus
  • Play videoPuro Icon 500ml
  • Puro Icon 500ml

Puro Icon 500ml

Tuotekuvaus Puro Icon 500ml

Ympäristöystävällinen Pulon ICON-kokoelma.

INOX-ruostumattomasta teräksestä koostuva pullo pitää nesteet lämpimänä 12 tuntia ja kylmänä 24 tuntia. Pehmeä viimeistely ja silikonimateriaali pullon alla tarttumisen takaamiseksi.

Tämä lämpöpullo on suunniteltu ihmisten hyvinvointiin ja hoitoon; se koostuu korkealaatuisesta INOX-ruostumattomasta teräksestä. Pullon kapasiteetti on 500 ml ja se pitää nesteet lämpimänä 12 tuntia ja kylmänä 24 tuntia. Ympäristöystävällisessä pullossa on pehmeä materiaali, ja sen ylhäällä on sopiva värikansi: nämä ominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen ja alkuperäisen. Puro ICON ympäristöystävällinen pullo on uudelleenkäytettävä pullo.

Ominaisuudet:

Tilavuus (ml): 500 ml
Viimeistely piin pehmeä kosketus
Terminen: kyllä
Materiaali: ruostumaton teräs
Paino (kg): 0,2900
Leveys (cm): 6,7
Korkeus (cm): 23,5traininn:ssa näytämme sinulle kaikki Puro:n Icon 500ml:n ominaisuudet. fitnessverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Puro Icon 500ml tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Puro Icon 500ml ja voit hyödyntää muita fitnessvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Puro Icon 500ml

Väri
Tuotetyyppi
Tilavuus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up