`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

R-evenge

R-evenge Tubulartape

  • R-evenge Tubulartape
  • R-evenge Tubulartape

R-evenge Tubulartape

Tuotekuvaus R-evenge Tubulartape

Verenkierto- ja imusolmukkeissa se edistää ihon dekompressiota nauhan elastisen komponentin läpi, ohjaamalla nestettä imusolmukkeiden läpi ja edistämällä imunestettä ja verenkiertoa, mikä vähentää kramppien ja traumojen tuskallisia oireita.

Niveltasolla säätelee ja parantaa lihasaktiivisuutta auttamalla sitä korjauksen ja linjauksen aikana.

Q Skin -langan ansiosta Pants Tubular Tape auttaa vähentämään energian hajaantumista ja parantamaan merkittävästi suorituskykyä.

UNISEX-koko: S (36 38) / M (40 42) / L (44 46)


Juuri nyt, R-evenge Tubulartape on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. traininn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Naisten vaatteet katalogista Sukkahousut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Sukkahousut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet R-evenge Tubulartape

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje