`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

R-evenge

R-evenge Tubulartape

  • R-evenge Tubulartape
  • R-evenge Tubulartape

R-evenge Tubulartape

Tuotekuvaus R-evenge Tubulartape

Verenkierto- ja imusolmukkeissa se edistää ihon dekompressiota nauhan elastisen komponentin läpi, ohjaamalla nestettä imusolmukkeiden läpi ja edistämällä imunestettä ja verenkiertoa, mikä vähentää kramppien ja traumojen tuskallisia oireita.

Niveltasolla säätelee ja parantaa lihasaktiivisuutta auttamalla sitä korjauksen ja linjauksen aikana.

Q Skin -langan ansiosta Pants Tubular Tape auttaa vähentämään energian hajaantumista ja parantamaan merkittävästi suorituskykyä.

UNISEX-koko: S (36 38) / M (40 42) / L (44 46)


Oletko kiinnostunut R-evenge:n Tubulartape:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla traininn:n valikoimassa, omassa fitness verkkokaupassasi. Meiltä traininn:lta löydät suuren valikoiman R-evenge-merkkisiä fitness varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma R-evenge Tubulartape vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt traininn:n laajaan valikoimaan fitness varusteita.

Ominaisuudet R-evenge Tubulartape

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje