`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Cushioned Mat

  • Salter Cushioned Mat
  • Salter Cushioned Mat

Salter Cushioned Mat

Tuotekuvaus Salter Cushioned Mat

Taitettava pehmustettu matto, jonka pinnalla on painettu harjoituspöytä. Ero muihin mattoihin nähden muodostuu tämän maton sisäpehmusteesta, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden harjoituksen aikana. PVC-ulkopinta mahdollistaa helpon puhdistusprosessin.
Tekniset tiedot:
Mitat: 183 x 61 cm.


Löydä suosikki  kuntoilulaitteetmallisi ja nauti fitnesssta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Salter Cushioned Mat:n. Jos sinulla kysyttävää Salter Cushioned Mat:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä fitnessasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Salter Cushioned Mat

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje