`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Extendable Bar

  • Salter Extendable Bar
  • Salter Extendable Bar

Salter Extendable Bar

Tuotekuvaus Salter Extendable Bar

Kuntosalibaari, joka on erityisesti suunniteltu roikkuuharjoitteluun. Sivukumitulpat takaavat tehokkaan ja turvallisen tartunnan. Asennetaan kahden tukipisteen (esim. Oven runko) väliin.
Tekniset tiedot:
Min. Pituus: 84 cm.
Max. Pituus: 112 cm.


Jos haluat tietää lisää Salter Extendable Bar:sta tai muista Salter-merkkisistä tuotteista  kehonrakennuslaitteet kategoriassa traininn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia fitness:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Baarit ja painot valikoimaamme, mistä voit valita fitnesstuotteita Salter:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje