`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Power Flex

  • Salter Power Flex
  • Salter Power Flex

Salter Power Flex

Tuotekuvaus Salter Power Flex

POWER FLEX on käytännöllinen, yksinkertainen ja helppokäyttöinen laite. Mahdollistaa jalkojen, käsivarsien, abs, rintakehän ja säärien värjäytymisen.
Ominaisuudet:
- Se ei vaadi kokoamista.
- Helppokäyttöinen.
- Peitetty vaahdotetulla materiaalilla mukavuuden vuoksi.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Salter Power Flex:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Salter Power Flex:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla traininn verkkokaupassa. Laajasta  vastuskuminauhat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia fitnesssta täysin siemauksin. Nauti traininn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje