`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Punching Bag With Padding

  • Salter Punching Bag With Padding
  • Salter Punching Bag With Padding

Salter Punching Bag With Padding

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salter Punching Bag With Padding

Paranna koukkujasi ja harjoita kestävyyttäsi renkaassa Salter K 550 -tyynyllisellä nyrkkeilysäkillä . Riippumatta kodin kuntosalista tai ammatillisesta nyrkkeily- ja MMA-koulutuskeskuksesta, tämä kestävä laukku tarjoaa sinulle korkeaa laatua ja useita tunteja harjoittelua.

Salter K 550 on valmistettu raskaasta synteettisestä nahasta ja siinä on tyylikäs, minimalistinen muotoilu, joka korostaa tämän yrityksen teollisuuden inspiroimaa, sans serif -merkkiä. Laukku sisältää myös vastaavat koukut ja roikkuvat ketjut , ja se on ihanteellinen amatööri- ja puoliammattilaisille nyrkkeilijöille helpon asennusprosessinsa takia. Salter K 550 sisältää myös sen täyttöasteen, mikä tekee ostoksesi entistä käytännöllisemmäksi ja kannattavammaksi.

Ominaisuudet:
- Laadukkaasta synteettisestä nahasta valmistettu nyrkkeilysäkki.
- Sisältää koukut ja ketjut ripustettavaksi.
- mukana täyttö.
Tekniset tiedot:
- Koko: 95 cm.
- Halkaisija (arvioitu): 28 cm.


Jos etsit Salter Punching Bag With Padding:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. traininn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia fitnesstuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Nyrkkeilysäkitvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Salter Punching Bag With Padding

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje