`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

  • Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg
  • Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

Tuotekuvaus Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg

Sarja painotettuja nilkkahihnat ja rannekkeet säädettävillä tarrakiinnikkeillä (2 kpl).
Tekniset tiedot:
Pituus: 40 cm.
Paino: 2000 grs.


traininn:stä, omasta fitnessverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Salter:n tuotteita, kuten Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg, kuten  kehonrakennuslaitteet kategoriasta fitness verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen fitness varusteisiin ja tsekkaa myös Salter Skay Ankle Straps Ans Wristbands 2 x 2 Kg:n asiakasarviot.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Encantada!

-

Tuote on täysin vastannut odotuksia. Erinomainen harjoitteluun. Olen kokeillut sitä vain nilkkakoruina ja täydellisinä. Vaikka minulla on ohuet nilkat, se sopii hyvin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje