`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Spandex Leather Gloves

  • Salter Spandex Leather Gloves
  • Salter Spandex Leather Gloves

Salter Spandex Leather Gloves

Tuotekuvaus Salter Spandex Leather Gloves

Käsineet nahasta ja elastaania, vahvistettu, jossa kiinnitys rannekkeet ja pehmustettu kämmen.

Jos etsit korkealaatuisia Kuntosali käsineet tuotteita, siinä tapauksessa Kuntosali käsineet täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Salter Spandex Leather Gloves:a, jonka tämänhetkinen hinta on 17.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. traininn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia fitness varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Salter Spandex Leather Gloves:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Salter Spandex Leather Gloves

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen laatu

-

Erittäin hyvä käsineet kuntosali. Heillä on suoja estää callused kädet ja kiinnittämiseksi ranteeseen. Toimitus ja nopeasti 1

Paras

-

Se on kolmas tai neljäs pari, joka viettää tätä mallia Salter. Olen kokeillut monia ja Otan tämän kaukaa, ei värjätty, sopii erittäin hyvin rannehihnaa ja hengittävä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje