`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Spandex Leather Gloves

  • Salter Spandex Leather Gloves
  • Salter Spandex Leather Gloves

Salter Spandex Leather Gloves

Tuotekuvaus Salter Spandex Leather Gloves

Käsineet nahasta ja elastaania, vahvistettu, jossa kiinnitys rannekkeet ja pehmustettu kämmen.

traininn:stä, omasta fitnessverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Salter Spandex Leather Gloves tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Salter:n tuotteita, kuten Spandex Leather Gloves, kuten  kehonrakennuslaitteet kategoriasta fitness verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen fitness varusteisiin ja tsekkaa myös Salter Spandex Leather Gloves:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Salter Spandex Leather Gloves

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen laatu

-

Erittäin hyvä käsineet kuntosali. Heillä on suoja estää callused kädet ja kiinnittämiseksi ranteeseen. Toimitus ja nopeasti 1

Paras

-

Se on kolmas tai neljäs pari, joka viettää tätä mallia Salter. Olen kokeillut monia ja Otan tämän kaukaa, ei värjätty, sopii erittäin hyvin rannehihnaa ja hengittävä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje