`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Spandex Leather

Salter Spandex Leather

Salter Spandex Leather

  • Salter Spandex Leather
  • Salter Spandex Leather
  • Salter Spandex Leather
  • Salter Spandex Leather

Salter Spandex Leather

Tuotekuvaus Salter Spandex Leather

OMINAISUUDET:

Nahasta ja neopreenista valmistetut käsineet. Pehmustettu kämmen, jossa on erityinen muotoilu. Hengittävä kangas sormien välissä.

Velcro-rannehihna sopii paremmin.


Osta Salter Spandex Leather markkinoiden halvimmalla hinnalla! fitness verkkokauppamme, traininn, tekee unelmistasi totta! Löydä  kehonrakennuslaitteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Salter Spandex Leather:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset fitness kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Salter Spandex Leather

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje