`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salter

Salter Wavy Bar 180 cm

  • Salter Wavy Bar 180 cm
  • Salter Wavy Bar 180 cm

Salter Wavy Bar 180 cm

Tuotekuvaus Salter Wavy Bar 180 cm

Harjoittele mukavasti ja laita kädet testiin Salter Wavy -palkilla . Tämä kestävä, 180 cm pitkä ja 50 mm paksu tanko on ihanteellinen saarnaajapenkkiharjoitteluun tai keskitason ja edistyneisiin painonnostoharjoitteluun ylävartalollesi.

Salter Wavy Bar 180 cm, joka painaa 25 kiloa , on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja sisältää omat turvakauluksensa tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön. Mahdollisuus yhdistää se useisiin painoihin markkinoilla, joista suosittelemme Salterin omia kumilevyjä optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi, että saatko parasta hyötyä kehonrakennuksen rutiineistä, rakentaessasi hauissi tai tricepsiäsi.

Tekniset tiedot:
Aaltopalkki.
Diametre: 50 mm.


Osta nyt Salter Wavy Bar 180 cm niinkin edulliseen hintaan kuin 125.49 $. Salter:n valmistama Wavy Bar 180 cm:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. traininn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille fitnesstuotteille. Tarkastele kaikkia  kehonrakennuslaitteet-osastomme Baarit ja painot:a.

Ominaisuudet Salter Wavy Bar 180 cm

Tuotetyyppi
Halkaisija
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje