`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Skins

Skins A400 Long Tights

Skins A400 Long Tights

Skins A400 Long Tights

Skins A400 Long Tights

Skins A400 Long Tights

  • Skins A400 Long Tights
  • Skins A400 Long Tights
  • Skins A400 Long Tights
  • Skins A400 Long Tights
  • Skins A400 Long Tights
  • Skins A400 Long Tights

Skins A400 Long Tights

Tuotekuvaus Skins A400 Long Tights

Etsitkö pitkän tiukkaa, joka on osoittautunut parantavan suorituskykyäsi ja vähentäisi loukkaantumisvaaraa?

Meidän SKINS A400 naisten pitkät sukkahousut on valmistettu viidellä eri teknisellä kankaalla ja 24 yksittäisellä paneelilla. Nämä paneelit seuraavat lihasten ja jänteiden luonnollisia viivoja saumoilla, jotka on sijoitettu ankkurointipisteiksi ja jotka tarjoavat keskitetyn tuen ja vakauden suurille lihasryhmille.

Oletko innokas juoksija? Noin olemme lisänneet 360 asteen heijastavuutta varmistaaksemme, että näet näillä varhain aamulla tai myöhään illalla. Millä tavalla? Integroimalla premium-heijastava lasihelmintekniikka grafiikkaamme, jotta heidät tulevat eloon hämärässä!

Parantaa ja palauttaa nopeammin SKINSin innovatiivisella teknologialla! Dynamic Gradient Compression -teknologiamme lisää kiertoa, joka tuottaa enemmän happea työliikkeille. Biomekaanisesti sijoitettu 70D Memory MX -kanka polven ympärillä mahdollistaa maksimaalisen luonnollisen liikkeen ilman rajoituksia, kun taas tasapainotettu 4-suuntainen venytysominaisuudet mahdollistavat vähäisen voiman optimaalisella tuella herkän akillesjänteen yli. 210D Memory MX -kangas ITB & TFL-lihaskyhmillesi vähentää paineita samalla kun varmistetaan luonnollinen toiminto vamman vaaran vähentämiseksi.

Meidän A400 miesten pitkät sukkahousut sisältävät myös saumoja, jotka ovat jopa 30% vahvempi kuin tavalliset ompeleet, joten SKINS on entistäkin kestävämpi ja täydellinen lisäsi rugby- tai footy-harjoituspakkaukselle!

Jotta voimme päästä eroon, olemme ottaneet ADAPTIVE-tekniikan huolehtimaan lämpötilan säätelystä ja kosteuden hallinnasta. Kun se on viileää, ainutlaatuinen polymeeri sitoo kosteutta, joka pitää sinut lämpimänä. Silloin kun kuumennat sitä, se vapauttaa varastoidun kosteuden pinnalle, jossa se voi haihtua, mikä auttaa kehoa jäähtymään. Kuinka viileä se on!

Dynaaminen gradienttipakkaus :: Lisää happihoitoa aktiivisiin lihaksiin liikuttaessa ja vähentää maitohapon kertymistä lisää tehoa ja vähentää toipumisaikaa

Lihas Focus: Ainutlaatuinen kääre ja tukeminen avain lihaksen ryhmien vähentää liikkeen ja tarkennus suunta vähemmän tärinää lihaksissa, vähemmän pehmytkudoksen vaurioita ja vähemmän vaivaa jälkeen liikunta

50+ UV-suoja: SKINS on syntynyt Australiassa, joten tiedämme jotain tai kaksi siitä, miten voimme ajaa auringossa. Kankaamme on UV-suoja 50+, mikä tarkoittaa, että voit päästä ulos ja kouluttaa kovemmin huolimatta aurinkoihin liittyvistä riskeistä.

Muisti MX: Memory MX -kangas sisältää ainutlaatuisen korkean joustavan elastomeerilankaan - joka palaa alkuperäiseen muotoon riippumatta siitä, kuinka paljon stressiä laitat sen alla

Warp Knit: SKINS-kangas on loimilenkki, joka on valmistettu useilla hienoilla lankatuotteilla, jotka antavat erinomaisen suorituskyvyn. Warp-neulottujen kankaiden luonnollinen venytys ei ole, mutta spandex-sekoitus takaa tiukat elastisuuden tasot ja täydellisen kompressoinnin

ADAPTIVE by HeiQ: Alhaisissa lämpötiloissa ainutlaatuinen polymeeri sitoo rakenteeltaan kosteutta pitäen sinusta lämpimänä ja kuivana. Lämpötilan kasvaessa se muuttaa ominaisuuksiaan, vapauttamalla varastoitu kosteus pinnalle, jossa se haihtuu ja jäähtyy iholle.

Saumat: A Seam on kehitetty nimenomaan tekniseen urheilulliseen kulutukseen sen tyylikkään rakenteen ansiosta se istuu tasaisesti kehoa vasten. Se on myös 30% vahvempi kuin standardi, joten SKINS on entistä kestävämpi.


traininn:stä, omasta fitnessverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Skins A400 Long Tights tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Skins:n tuotteita, kuten A400 Long Tights, kuten Naisten vaatteet kategoriasta fitness verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen fitness varusteisiin ja tsekkaa myös Skins A400 Long Tights:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Skins A400 Long Tights

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Pituus
Paksuus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rakastan sitä hyvin

-

Ostin ne erinomaisesti.

Perfect!

-

Tuote ilman yllätys (moitteettomasti pukeutunut) ajallaan kilpailukykyiseen hintaan. Onneksi!

Hyvin

-

erinomainen tuote, jotka sanovat, paitsi että se on mukava käyttää, puristus on tehokas, se on Skins !! toimittamaan ajoissa, ja aina kiitos runnerinn houkutteleva hinta jatkaa, bravo!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje