`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Superdry

Superdry Core Gym

  • Superdry Core Gym
  • Superdry Core Gym

Superdry Core Gym

Tuotekuvaus Superdry Core Gym

Superdryn uusin Sport Collection on tällä kaudella oltava, yhdistämällä hi tech -kankaat ammattimaiseen suorituskykyyn fuusioituna elävällä Superdry-yksityiskohdalla, joka luo täydellisen kuntoilun. Superdry-naisten Core Gym T-paita. Super Tech -kangasta, jossa on kosteutta siirtävä tekniikka, Core Gym t-paita on suunniteltu niin toimivuuden kuin suorituskyvyn ansiosta. Pehmeällä kosketuksella ja joustavilla viimeistelyillä t-paidassa on hienot Superdry Sport -tulostunnukset etukorkeudelta ja takaosan takaosasta.

Tekniset tiedot:

polyesteri 92%, elastaani 8%

Hoito:

Pese: konepesu kylmä (30 ° C)

Valkaisu: älä valkaista

Kuiva: ei kuivaa

Rauta: älä rauta

Kuivapesu: älä kuivaa puhtaana


Jos haluat ostaa Superdry:n parhaita Naisten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! traininn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Superdry:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista fitnesstuotteistamme, kuten Superdry Core Gym. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Superdry Core Gym kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Superdry Core Gym

Hihatyypit
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje