`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Suunto

Suunto Urban 2 Leather Strap 20 mm

  • Suunto Urban 2 Leather Strap 20 mm
  • Suunto Urban 2 Leather Strap 20 mm

Suunto Urban 2 Leather Strap 20 mm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Suunto Urban 2 Leather Strap 20 mm

Tämä klassinen nahkahihna on valmistettu kasvisparkatusta Toscanan nahasta, ja antaa Suunto-kelloillesi ajatonta, urbaania ilmettä. Hihna on suunniteltu elämäntapakäyttöön ja nahka pehmenee ja sen väri kypsyy käytettäessä. Urheilukäyttöön suosittelemme toisen hihnan valitsemista. Tämä pikakiinnityshihna on helppo vaihtaa ilman lisätyökaluja.
kohokohtia:
Hihnan leveys 20mm
Hihnan paino 16 g
Sopii rannekokoihin 120 190mm
Yhteensopiva Suunto 3 Fitness -laitteen kanssa
Suunniteltu vapaa-aikaan


Tutustu nyt fitness valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Suunto-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. traininn:sta, omasta fitness verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Suunto tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Suunto Urban 2 Leather Strap 20 mm. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Suunto Urban 2 Leather Strap 20 mm

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje