up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Polar
360

Polar A370 Activiteit Armband

Polar A370 Activiteit Armband

Polar A370 Activiteit Armband

Polar A370 Activiteit Armband

Polar A370 Activiteit Armband

plus
  • 360Polar A370 Activiteit Armband
  • Play videoPolar A370 Activiteit Armband
  • Polar A370 Activiteit Armband
  • Polar A370 Activiteit Armband
  • Polar A370 Activiteit Armband
  • Polar A370 Activiteit Armband
  • Polar A370 Activiteit Armband

Polar A370 Activiteit Armband

Product beschrijving Polar A370 Activiteit Armband

A370 is een activiteitstracker die je via Bluetooth Smart kunt synchroniseren met de Polar Flow-app om een trainingsroutine te creëren. Met dit apparaat kunt u uw dagelijkse activiteit en zelfs slaapuren volgen, zodat u weet hoe uw lichamelijke gezondheid is.

Een van de voordelen van dit sporthorloge is dat het zich aan elke pols aanpast. Het heeft een vergrendelingssysteem dat voorkomt dat knoppen per ongeluk worden gekozen. Door het dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht, krijgt u informatie over uw trainingssessies, zodat u deze informatie kunt delen met de gemeenschap of met de coach. Aan het einde weet u hoeveel calorieën u heeft verbrand, rekening houdend met gewicht, lengte, leeftijd en geslacht

Dit model is compatibel met de Polar Flow webservice met Mac OS X 10.6 of hoger en met pc's met Windows XP, 7 of 8. De software maakt verbinding met je smartphone en stelt je in staat om notificaties van oproepen, berichten, e-mails en notificaties van agenda's te kennen je hebt op je mobiele apparaat.

Polar A370 is een slanke en sportieve waterdichte fitnesstracker die u helpt 24/7 op de pols blijven, met continue hartslagbewaking, geavanceerde slaapvolgorde en Polar's unieke trainingsfuncties.

Leer je hart kennen:

Leer hoe je hart gedraagt ??in de wendingen van je dagelijks leven. Polar A370's pols gebaseerde hartslagmeter volgt uw hartslag 24/7, zodat u een compleet overzicht krijgt van uw dagelijkse activiteit. Polar A370 laat u zien hoeveel calorieën u verbrand heeft, laat uw laagste en hoogste hartslag zien en laat zien hoe uw hartslag varieert gedurende de dag.

Wanneer u uitwerkt, helpt Polar A370 de hartslagbegeleiding u op de juiste intensiteit te trainen en rijdt u naar uw fitnessdoelen.

Slaap goed met Polar Sleep Plus:

Goed slapen is van vitaal belang voor uw gezondheid en welzijn. Polar's nieuwe geavanceerde Sleep Plus-slaapanalyse maakt u zelfstandig een deskundige en helpt u bij een evenwichtiger levensstijl.

Sleep Plus geeft u waardevolle inzichten in uw slaap. Het volgt de timing, hoeveelheid en kwaliteit van uw slaap en detecteert automatisch wanneer uw slaap wordt onderbroken. U kunt uw gewenste slaaptijd instellen en uw slaap beoordelen, en u krijgt slapen feedback. Leer meer over je slaappatronen en denk aan wat je kan doen om het beste van je nacht te kunnen genieten.

Wordt verbonden:

Polar A370 is BFF's met uw telefoon.

Wanneer u buitenshuis trekt, gebruikt u de GPS-signaal van uw telefoon om uw tempo en afstand te volgen en uw route te plannen.

De slimme notificaties van Polar A370 houden u in de lus, zelfs wanneer u de tijd niet heeft om uw telefoon te controleren. U ontvangt meldingen voor inkomende gesprekken, berichten, sociale media en agenda afspraken direct op het scherm van uw Polar A370.

Blijf onderweg:

Polar A370 is uw ultieme trainingsvriend. Het maakt uw trainingen makkelijk en handig met pols gebaseerde hartslag tracking en helpt u trainen op de juiste intensiteit met hartslagzones. Polar's unieke en wetenschappelijk gevalideerde Smart Coaching-functies leiden u door uw workouts en geven u motiverende feedback.

Een actieve levensstijl gaat over gezonde keuzes buiten de sportschool. De Polar A370 houdt u in de dagelijkse levensstijl aan de slag? Het geeft u een dagelijks activiteitendoel en herinnert u eraan om op te staan ??en te bewegen als u te lang blijft.

Polaire Flow? meer bereiken:

Volg uw activiteit, analyseer uw vooruitgang en bereik meer met Polar Flow? de complete fitness- en trainingsgenoot voor uw Polar A370, beschikbaar op bureaublad en mobiel.

Activiteit:

Volg uw dagelijkse activiteit en slaap, zie uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse samenvattingen en leer over de gezondheidsvoordelen van uw dagelijkse keuzes.

Opleiding:

Bekijk al je trainingsgegevens, analyseer je prestaties en volg je voortgang. Ontleed snel in de app en in de diepte in de webservice. Bepaal je trainingen of stel een trainingsprogramma op voor een lopend evenement.

Wordt verbonden:

Ontvang sociaal: volg je vrienden, deel je prestaties of join groepen om anderen te vinden die een actieve levensstijl genieten. U kunt uw Polar Flow-account koppelen aan services van derden, zoals MyFitnessPal of uw trainingsgegevens delen met uw PT met Polar Coach, Polar's gratis online tool voor coaches.

Kenmerken:

Continu hartslag:

Volg uw hartslag om de klok met Polar's doorlopende pols gebaseerde hartslagoplossing.

Doorlopende hartslag voldoet aan Polar's 24/7 activiteit tracking. De combinatie van continue hartslagmeting en 24/7 activiteit tracking houdt rekening met de intensiteit van uw activiteit vollediger? zelfs activiteiten met een zeer kleine armbeweging (zoals fietsen of wandelen met boodschappentassen) kunnen in uw dagelijkse activiteitendoel worden geteld en de calorieën worden nauwkeuriger verbranden. De hartslaggrafiek in de Polar Flow app en webservice laat zien hoe uw hartslag varieert gedurende de dag, en u zal ook uw hoogste en laagste hartslag per dag leren kennen en uw laagste nachttempo.

Polar's doorlopende hartslagoplossing is intelligent, dynamisch en geoptimaliseerd om 24 uur per dag optimaal te volgen bij het volgen van activiteiten. Uw pols eenheid controleert uw hartslag met regelmatige korte intervallen en als het detecteert dat uw hartslag verhoogd is, begint het automatisch te registreren. Wanneer uw hartslag naar beneden gaat, stopt de opname automatisch. De automatische hartslagopname begint ook wanneer de versnellingsmeter op uw polseenheid een hoog activiteitsniveau detecteert. Op deze manier zorgt uw Polar-apparaat ervoor dat u krediet krijgt voor al die belangrijke actieve momenten in uw dag.

24/7 activiteit tracking

Spoor je dagelijkse activiteit op vijf intensiteitsniveaus voor 24 uur per dag, zeven dagen per week en biedt een compleet beeld van al je activiteiten. Het telt uw actieve tijd, dagelijkse verbrande calorieën, stappen, afstand van stappen en slaap.

Het is gebaseerd op de analyses van de frequentie, intensiteit en regelmatigheid van uw bewegingen, samen met uw fysieke informatie.

Intensiteitsniveaus zijn:

Rusten (slapen en rusten, liggen)

Zittend (zittend of ander passief gedrag)

Laag (staand werk, lichte huishoudelijke taken)

Medium (wandel- en andere gematigde activiteiten)

Hoog (joggen, hardlopen en andere intensieve activiteiten)

U kunt ook zien hoe verschillende activiteiten intensiteiten de dagelijkse activiteit opnemen: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller u uw activiteiten doel zal bereiken. Vind meer voorbeelden voor activiteiten met lage, middelgrote en hoge intensiteit in Polar Flow app en webservice.

Slaap plus:

De meeste volwassenen doen het erg goed met acht uur slaap, maar slaapbehoeften kunnen van persoon tot persoon verschillen. Het wordt aanbevolen dat volwassenen tussen 7 en 9 uur slaap krijgen. Uw slaapbehoeften worden beïnvloed door verschillende factoren zoals individuele karakteristieken, trainingsbelasting, mentale stress, conditie van de lichaam en mogelijke slaapschuld.

Polar Sleep Plus detecteert automatisch de timing, hoeveelheid en kwaliteit van uw slaap op basis van uw polsbewegingen.

De slaaptijd toont de totale tijd tussen wanneer u in slaap viel en wanneer u wakker werd.

Werkelijke slaap laat zien hoeveel slaaptijd je daadwerkelijk heeft doorgebracht.

Onderbrekingen laten u zien hoeveel tijd u tijdens de nacht wakker bracht.

De slaapcontinuïteit vertelt hoe lang je slaap op een schaal van 1 5 was, waar 5 ononderbroken slaap weerspiegelt. Hoe lager de waarde hoe meer gefragmenteerd je slaap was.

U kunt uw gewenste slaaptijd instellen om te bepalen hoe lang u elke nacht wilt slapen. U kunt uw slaap ook beoordelen. Je krijgt feedback over hoe je geslapen hebt op basis van je slaapgegevens, de gewenste slaaptijd en je slaapclassificatie.

Monitor uw lange termijn slaappatronen in Polar Flow. Door uw slaappatronen te volgen, kunt u zien of ze beïnvloed worden door veranderingen in uw dagelijks leven en de juiste balans van rust, dagelijkse activiteit en training vinden.

Activiteitsdoel:

We hebben fysieke activiteit nodig om gezond te blijven. Het Activiteitsdoel helpt en motivert u om de hele dag actief te blijven. Uw apparaat vertelt u uw dagelijkse activiteiten doel en leidt u naar hoe u het kunt bereiken. Het is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens gekozen niveau van activiteit en algemene gezondheid aanbevelingen. De activiteitenbalk op uw toestel vult tijdens de dag op basis van de duur en intensiteit van uw activiteit.

U kunt de hele dag actief bewegen met een gematigd tempo of uw doel sneller bereiken met meer intense activiteiten. Uw apparaat helpt u om uw dagelijkse activiteitendoel te bereiken door praktische begeleiding te geven zoals 'Walk voor 50 minuten of joggen voor 20 minuten'. U kunt meer tips vinden over het bereiken van uw activiteitendoel in de toepassing Polar Flow en webservice.

De basis van het Polar Activity Goal is in bewijs gebaseerde fysieke activiteiten richtlijnen die de minimale hoeveelheid fysieke activiteit vaststellen die nodig zijn om belangrijke gezondheidsvoordelen te bereiken. De gezondheidsvoordelen omvatten gezond lichaamsgewicht, gezonde botten, spieren en gewrichten, psychologisch welzijn en verminderde risico's op bepaalde ziekten.

Actieve tijd:

Bevat de cumulatieve tijd die u aan uw voeten en onderweg besteedt. Met andere woorden, activiteiten met lage, middelgrote en hoge intensiteit worden beschouwd als actieve tijd. Om meer actieve tijd te krijgen, vermijd zitten of breek het regelmatig op met korte wandelingen.

Onderzoek heeft aangetoond dat zowel de gereduceerde tijd die inactief is en inactiviteit inbreekt, gezondheidsverenigingen hebben. Het vervangen van twee uur zittend per dag door een lage intensiteit, verbruikt calorieën die gelijkwaardig zijn aan een snelle wandeling gedurende 30 minuten.

U kunt de tijd op verschillende intensiteitsniveaus zien in de Polar Flow app en webservice.

Stappen en afstand:

Uw apparaat telt uw stappen en de afstand die u loopt tijdens de dag. Uw stappen worden geschat op basis van de frequentie, intensiteit en regelmatigheid van uw polsbewegingen.

Samenvatting activiteit:

Bewaar al je dagelijkse lichamelijke activiteiten. U kunt uw dagelijkse en lange termijn lichamelijke activiteit eenvoudig in de Polar Flow app en webservice volgen. De totale actieve tijd is de cumulatieve tijd van lichaamsbewegingen die goed zijn voor uw lichaam en gezondheid.

U vindt gedetailleerde informatie in de Polar Flow app- en webservice, zoals de tijd die wordt besteed aan verschillende intensiteiten van de activiteit, het gemiddelde van de dagelijkse doeleinden, het verbranden van calorieën en de stappen die zijn genomen, de hoeveelheid inactiviteitswaarschuwingen en de rusttijd en de kwaliteit.

Activiteitsvoordeel:

Hiermee volgt u al uw actieve keuzes gedurende de dag en laat u zien hoe het u helpt om gezond te blijven. Sterk wetenschappelijk bewijs bestaat over de vele voordelen van lichamelijke activiteit. De voordelen van de werkzaamheden zijn onder meer hartgezondheid, spier- en botgezondheid, stressvermindering en slaapkwaliteit.

De Activiteitsvoordeel beloont u door u dagelijks, wekelijks en maandelijks feedback te geven, omdat hoe meer u regelmatig beweegt, hoe groter de gezondheidsvoordelen. U kunt controleren hoe u ook van de Polar Flow app of webservice gaat.

Inactiviteitswaarschuwing:

Herinnert u zich om op te staan ??en te lang te blijven zitten en stilstaan? zelfs op die dagen wanneer je genoeg dagelijkse activiteiten krijgt. Inactief zijn, heeft een negatieve impact op uw bloedsomloop, metabolisme en energieuitgaven.

Na 55 minuten inactief geeft uw toestel u een inactiviteitswaarschuwing, die u eraan herinnert om actieve pauzes aan uw dagelijkse routines toe te voegen. Als u langer dan één uur inactief blijft, ziet u een inactiviteitszegel in uw dagelijkse activiteitgegevens.

U ontvangt tijdens de nacht geen inactiviteitswaarschuwingen.

Slaapduur en kwaliteit:

Uw trainingscomputer volgt automatisch de duur van uw slaap en toont in de Polar Flow app en webservice hoe rustig uw slaap is.

De meeste volwassenen doen het erg goed met acht uur slaap, maar slaapbehoeften kunnen variëren van ongeveer zes tot negen uur. Uw slaapbehoeften worden beïnvloed door verschillende factoren zoals individuele karakteristieken, trainingsbelasting, mentale stress, conditie van de lichaam en mogelijke slaapschuld.

Door uw slaappatronen te volgen, kunt u zien of ze beïnvloed worden door veranderingen in uw dagelijks leven en de juiste balans van rust, dagelijkse activiteit en training vinden.

Een beoordeling van de slaapkwaliteit is gebaseerd op uw polsbewegingen. De periodes wanneer u rustig slapen en niet veel beweegt worden berekend als rustige slaap. De periodes die u verplaatst en veranderen, worden berekend als rusteloze slaap.

Opleiding:

Running Programma:

Trein voor een lopende gebeurtenis met een gepersonaliseerd en adaptief lopende plan in Polar Flow. Kies een van vier evenementen, 5K, 10K, half marathon en marathon, en krijg een uitgebreid trainingsplan dat past bij u en uw doelen.

Afhankelijk van uw keuzes en activiteiten, ontvangt u een persoonlijk lopende programma die van 9 tot 15 weken lang kan variëren. Running Program biedt ook een basisgebouwfase die maanden kan werken voor het begin van het daadwerkelijke rennende plan.

Running Programma geeft u de mogelijkheid om instructies, motiverende begeleiding en ondersteunende oefeningen te volgen met video-instructies die het gokkenwerk uit de training nemen.

Tijdens individuele trainingen leiden de compatibele Polar producten u in real time. U kunt uw doel hartslagzone en doelduur zien en uw training aanpassen voor optimale resultaten.

Snelheid en afstand van de pols:

Meet uw snelheid en afstand van de beweging van uw pols. Gebruik rijdende sportprofielen of loop en laat de accelerometer uw afstand en snelheid volgen? binnen en buiten.

Voor nauwkeurige aflezingen, onthoud om uw handigheid en andere fysieke instellingen te specificeren.

Rijdende cadans uit de pols:

Lopende cadans is het aantal stappen dat u per minuut neemt, gedeeld door twee. Running cadence van de pols wordt gemeten door de versnellingsmeter in de pols-eenheid, zodat er geen extra apparatuur nodig is, zoals voetpods.

Als u aandacht schenkt aan het rennen van cadans, kunt u uw rendement verbeteren en schade vermijden. Een lage cadans kan bijvoorbeeld betekenen dat je overstromend en onnodig stress op je lichaam brengt.

Pols gebaseerde hartslagmeting:

Bij polaire pols gebaseerde hartslagmeting is hartslagmonitoring geïntegreerd in een apparaat dat op uw pols kan worden gedragen. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk uw hartslag controleren door de trainingsmodus in uw apparaat in te voeren. Het meet uw hartslag nauwkeurig en gemakkelijk en geeft trainingsbegeleiding over hoe u met de juiste intensiteit trainen. De polaire pols gebaseerde hartslagmeting is gebaseerd op Polar eigen optische hartslagmodule om de beste resultaten te behalen, met nadruk op zowel ontwerp als functionaliteit.

Een van de belangrijkste factoren bij pols gebaseerde hartslagmeting, bij het verzekeren van een accuraat lezen van een polsgebaseerd apparaat, zorgt voor een goede pasvorm. Het horloge moet achter het polsbeen zitten, met de achterkant van het horloge stevig tegen je pols, maar uiteraard niet zo strak om bloedcirculatie te voorkomen of oncomfortabel te voelen.

Hartslag:

Hartslag (HR) is een uitstekende mate van oefening en uw trainingsintensiteit. In het menselijk lichaam is de hartslag gereguleerd om te voldoen aan de eisen van het lichaam en het milieu. Wanneer de intensiteit van de oefening toeneemt, neemt de hartslag ook toe om te voldoen aan de toename van de energieuitgaven en de opname van zuurstof.

Hartfrequentie kan uitgedrukt worden als het absolute aantal slaatjes per minuut (bpm) of als percentage van uw maximale hartslag (% HRmax) of hartslagreserve (% HRR). Absolute hartslag tijdens de training is niet erg informatief, maar wanneer het uitgedrukt en geïnterpreteerd wordt in relatie tot HRmax of HRR, bepaalt het individuele oefenintensiteit.

Uw hartslagwaarde in slag per minuut (bijv. 125 bpm) is individueel en kan niet worden vergeleken met de waarde van een andere persoon. Een percentage van uw maximale hartslagwaarde is daarentegen vergelijkbaar. Bijvoorbeeld, uw vriend kan een hogere hartslagwaarde hebben in bpm, maar het percentage van uw individuele HRmax kan hetzelfde zijn. Dit betekent dat u dezelfde relatieve trainingsintensiteit hebt.

HRmax:

Maximum hartslag (HRmax) is het hoogste aantal hartslag per minuut (bpm) tijdens lichamelijke inspanning. HRmax is individueel en kan iets afnemen als u ouder bent. Het stelt de individuele referentiewaarde voor uw trainingsintensiteit vast en wordt gebruikt bij de berekening van de standaard hartslagzones en veel Polar Smart Coaching-functies.

Een leeftijd gebaseerde HRmax is een ruwe schatting van uw maximale hartslag, en wordt standaard gebruikt in de meeste Polar trainingscomputers. De meest betrouwbare en veiligste manier om uw HRmax te bepalen is om het te meten in een maximale laboratoriumtest.

Hartslagzones:

Een eenvoudige manier bieden om de intensiteit van uw training aan te passen en te volgen. Door gebruik te maken van hoorzones, kunt u ook trainingsprogramma's op basis van hartslag volgen. De standaardzones zijn gebaseerd op uw HRmax.

Verschillende trainingsintensiteiten hebben verschillende trainingsvoordelen, bijv. Lichtintensiteit verbetert de basis aërobe duurzaamheid en de harde intensiteit verbetert het vermogen van uw lichaam om hoge intensiteitstraining en maximale zuurstofopname te behouden.

De standaard hartslagzones zijn verdeeld in vijf intensiteitszones op basis van het percentage van uw maximale hartslag:

Zeer licht (50? 60% HRmax)

Licht (60? 70% HRmax)

Matig (70? 80% HRmax)

Hard (80? 90% HRmax)

Maximale (90? 100% HRmax)

U kunt zelf de zone limieten definiëren als u wilt. Meer gedetailleerde informatie over dit is te vinden in de Polar Flow web service.

ZonePointer:

Een bewegend symbool in het display van de zone in uw trainingscomputer, of u binnen de vooraf ingestelde of gewenste doelzone bent. Met deze functie kunt u de gewenste intensiteit / tempo / snelheid doelstellingen bereiken.

Polar Fitness Test:

Schat uw aerobische fitness in rust, zonder enige inspanning in slechts vijf minuten. Het resultaat, Polar OwnIndex, evalueert uw maximale zuurstofopname (VO2max) en vertelt op welk aërobe fitnessniveau je vergeleken bent met mensen van dezelfde leeftijd en geslacht.

De test is gebaseerd op rustpuls, hartslagvariabiliteit, geslacht, leeftijd, lengte, lichaamsgewicht en uw zelfbeoordeling van het niveau van langdurige fysieke activiteit. U kunt uw waarde vergelijken met de bevolkingsnormen, de gemiddelde waarden van mensen van dezelfde leeftijd en geslacht.

Polar Fitness Test kan u motiveren om lichamelijke oefening te starten, onderhouden of te verhogen. U hoeft alleen uw training computer en een hartslag sensor.

Om de voortgang te kunnen volgen, dient de test altijd onder dezelfde omstandigheden te worden uitgevoerd, dat betekent op hetzelfde moment van de dag, in een rustige omgeving en na een lichte trainingsdag of een rustdag.

Slim Calorieën:

Berekent het aantal verbrande calorieën op basis van uw individuele gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, HRmax, HRrest, VO2max en de intensiteit van uw training / activiteit.

Calorieberekening op basis van hartslag wordt gebruikt wanneer de hartslag wordt gemeten, en het meet de verbrande calorieën het meest nauwkeurig ook in omstandigheden zoals fietsen of opheffen van gewichten. Calorieberekening op basis van activiteit wordt gebruikt bij trainingen van computers en activiteiten trackers, wanneer de hartslag niet beschikbaar is.

U kunt de cumulatieve energieuitgaven (in kilocalorieën, kcal) zien tijdens de oefening en de totale kilocalorieën van de sessie na de oefening. U kunt ook uw totale dagelijkse calorieën volgen.

Opleidingsvoordeel:

Helpt u om te begrijpen hoe elke training sessie voor uw fitness past. Het geeft u ook direct na het trainen feedback aan het motiveren. Met de training voordeel functie, kunt u uw training meer gevarieerd door uw training intensiteit en duur te wijzigen.

De feedback van de Training Benefit is gebaseerd op trainingsintensiteit en duur. Het leest in hoeveel tijd u uitgegeven en hoeveel calorieën u verbrandt in elke intensiteitszone. U krijgt een snel overzicht na elke sessie en voor meer gedetailleerde feedback kunt u uw trainingsbestand ook vanaf uw trainingcomputer of later in de Polar Flow-app of webservice controleren.

Helpt u om te begrijpen hoe elke training sessie voor uw fitness past. Het geeft u ook direct na het trainen feedback aan het motiveren. Met de training voordeel functie, kunt u uw training meer gevarieerd door uw training intensiteit en duur te wijzigen.

De feedback van de Training Benefit is gebaseerd op trainingsintensiteit en duur. Het leest in hoeveel tijd u uitgegeven en hoeveel calorieën u verbrandt in elke intensiteitszone. U krijgt een snel overzicht na elke sessie en voor meer gedetailleerde feedback kunt u uw trainingsbestand ook vanaf uw trainingcomputer of later in de Polar Flow-app of webservice controleren.

Sportprofielen:

Hiermee kunt u kiezen voor de sport die relevant is voor uw training van meer dan honderd polaire sporten met sportspecifieke rapporten. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport krijgen.

Alle sportprofielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (uithoudings) sporten worden versterkt met Polar-specifieke vermenigvuldigers die de calorie- en trainingsladingberekening beïnvloeden.

U kunt uw eigen favoriete sporten kiezen en aanpassen en specifieke instellingen voor elke Polar Flow definiëren. In meer geavanceerde trainingscomputers kunt u tijdens het trainen op maat gemaakte uitzichten en kiezen welke gegevens u tijdens de training wilt volgen, bijvoorbeeld hartslag of alleen snelheid en afstand.

GPS via mobiel:

Wanneer u buitenshuis trekt en uw telefoon met u meeneemt, worden uw snelheid, afstand en route gevolgd met de GPS van uw telefoon. Om ervoor te zorgen dat deze functie werkt, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon een GPS-signaal krijgt en dat de Bluetooth-verbinding tussen uw telefoon en de pols werkt.

Trainingsgeschiedenis:

Bewaart uw recente trainingsbestanden. Geheugencapaciteit en aantal opgeslagen trainingsbestanden variëren naargelang de trainingscomputer en wat en hoeveel gegevens in bestanden zijn opgenomen (bijv. Hartslag, GPS). Bepaalde talen hebben ook invloed op de geheugencapaciteit.

Hartslag sensor modus:

Met de hartslag sensor modus kunt u uw polsunit gebruiken om uw hartslag op te sporen en live hartslag data over te dragen naar andere Polar producten, zoals fietscomputers of compatibele fitnessapparatuur, apps en andere apparaten via Bluetooth.

Apparaat:

Meting:

Gewicht: 31,7g (S), 37,3g (M / L)

display:

Resolutie: 80 x 160

Waterbestendigheid:

WR30

Oplaadbare batterij

USB-kabel:

micro USB

Toon teksten in talen:

15

Bluetooth Smart:

Verbind uw Polar apparaat en mogelijke sensoren met elkaar en stelt u in staat uw gegevens via de mobiele telefoon te synchroniseren. Het is een gestandaardiseerde draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor laag energieverbruik en op basis van een open platform.

Eenmaal geparkeerd, wordt de Bluetooth Smart-sensor automatisch vergrendeld om gegevens naar uw trainingcomputer te verzenden. De trainingscomputer maakt alleen uw gegevens van uw zender op.

Slimme meldingen:

Hiermee kunt u bijgewerkt worden bij het dragen van uw trainingscomputer in uw dagelijks leven. U ontvangt waarschuwingen van inkomende oproepen, berichten en push notificaties van sociale media apps en zie ze op het scherm van uw training computer.

Tijdens de training kunt u zien wie het bellen en besluit of u wilt ophalen of blijven genieten van uw training.

U kunt definiëren welke meldingen u wilt ontvangen in de instellingen van uw telefoon of de meldingen geheel uit uw trainingcomputer uitschakelen.

Trillingsmeldingen

Alarm

Knopslot:

Houdt de knoppen van uw veiligheidsspecialiteit vast, zodat u ongewenste persberichten vermijdt.

Datum en weekdag indicator

Tijdstip van de dag (12/24 uur)

Firmware update:

U ontvangt software updates via uw Flow.

Stroom:

Dagboek:

Biedt een gemakkelijke manier om uw training, activiteit en voortgang in de Polar Flow webservice te volgen. U kunt uw gegevens zien in een dagelijkse, maandelijkse of wekelijkse weergave.

De dagboekgegevens bevatten bijvoorbeeld voltooide trainingsessies en plannen, testresultaten en uw dagelijkse activiteit.

Sociaal feed:

Maak deel uit van de Polar training community en ontmoet andere Polar trainers daar. U kunt uw eigen resultaten delen, zoals trainingsessies of activiteiten samenvattingen of u kunt de trainingsessie of activiteitssamenvatting van andere trainers volgen en reageren.

Directe activiteit en trainingsanalyse:

Geeft u een directe, visuele samenvatting van één training sessie of uw activiteit in de Polar Flow app. U kunt uw activiteit volgen in dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave.

Geavanceerde activiteit en trainingsanalyse:

Hiermee kunt u elk detail van uw training en lange termijn lichamelijke activiteit snel analyseren in de Flow web service. U kunt ook een diepere inzicht krijgen in uw trainingsanalyses, bijvoorbeeld vergelijk uw hartslag tegen snelheid, bekijk gedetailleerde ronde informatie of analyseer uw prestatie in verband met de route.

Naast de vele details die u krijgt over uw lichamelijke activiteit en alle gezondheidsvoordelen die daaruit voortvloeien, kunt u ook praktische begeleiding krijgen over het bereiken van uw activiteitendoel en uw inactieve periodes zien.

Opleidingsplanning:

Maak gedetailleerde trainingsdoelstellingen in de Flow web service. U kunt ze opslaan in uw trainingsdagboek of als favorieten voor later gebruik en synchroniseren op uw trainingscomputer.

U kunt bijvoorbeeld calorie-, tijd- of afstandsbestemmingsdoelstellingen of fasesnelheid of snelheid / tempo gebaseerde doelen instellen. Met uw trainingsdoelstellingen kunt u ervoor zorgen dat u het gewenste trainingseffect krijgt.

Tijdens de training kunt u de begeleiding op uw trainingscomputer gemakkelijk volgen en kennis krijgen met relevante informatie op het display met geluids- of trillingswaarschuwing.

Na uw trainingssessie kunt u een dieper analyse maken in de Polar Flow webservice hoe u het succes heeft bereikt in vergelijking met uw doelgroep

Sport profiel instellingen:

Hiermee kunt u kiezen voor de sport die relevant is voor uw training van meer dan honderd polaire sporten met sportspecifieke rapporten. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport krijgen.

Alle sportprofielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (uithoudings) sporten worden versterkt met Polar-specifieke vermenigvuldigers die de calorie- en trainingsladingberekening beïnvloeden.

U kunt uw eigen favoriete sporten kiezen en aanpassen en specifieke instellingen voor elke Polar Flow definiëren. In meer geavanceerde trainingscomputers kunt u tijdens het trainen op maat gemaakte uitzichten en kiezen welke gegevens u tijdens de training wilt volgen, bijvoorbeeld hartslag of alleen snelheid en afstand.

Voortgang follow-up

Biedt u een praktisch instrument om uw ontwikkeling te volgen met rapporten en grafieken over langere perioden. In de week-, maand- en jaarrapporten kunt u de sport kiezen die u bij het rapport wilt opnemen. In aangepaste periode kunt u zowel de periode als de sport kiezen.

Data overdracht:

Verenigbaarheid:

Compatibel met PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 en later

Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later

Compatibel met Polar Flow web service

Compatibel met de Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart

Gegevensuitvoer:

Hiermee kunt u gegevens van uw trainingssessie handmatig exporteren naar apps en services van derden als TCX-, GPX- of CSV-bestanden. U kunt ook de bestanden zip voor snellere download.

Zo kunt u een specifieke route exporteren in GPX-formaat of een trainingssessie met inbegrip van belangrijke trainingsgegevens zoals route, hartslag, calorieën en cadans in TCX-formaat.

Hiermee kunt u gegevens van uw trainingssessie handmatig exporteren naar apps en services van derden als TCX-, GPX- of CSV-bestanden. U kunt ook de bestanden zip voor snellere download.

Zo kunt u een specifieke route exporteren in GPX-formaat of een trainingssessie met inbegrip van belangrijke trainingsgegevens zoals route, hartslag, calorieën en cadans in TCX-formaat.

Trainingsgeschiedenis export (van polarpersonaltrainer.com naar Polar Flow):

U kunt de trainingsresultaten en fitness testresultaten van polarpersonaltrainer.com naar Polar Flow overbrengen met de volgende Polar producten: RCX3, RCX5, RC3 GPS, CS500, CS500 +, RS300X, RS800CX, CS600X, FT80, FT60, FT40 en FT7. Het is mogelijk om een ??enkel trainings- of fitness testresultaat of maximaal 25 resultaten per keer over te dragen.

Meld u aan bij Polar Flow met uw gebruikersnaam en wachtwoord van polarpersonaltrainer.com. De training en fitness testresultaten worden overgemaakt van uw polarpersonaltrainer.com account naar het bijbehorende account in Polar Flow (het account met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord). Houd er rekening mee dat u het account niet kunt kiezen waar u de resultaten naar doorstuurt.

Compatibiliteit van de derde partij:

Biedt een makkelijke manier om uw Polar trainingsapparaat te verbinden met diensten van derden.

Uw trainingen en dagelijkse activiteiten worden automatisch verzonden en beschikbaar voor gebruik in de diensten waar u het toelaat. Nu kunt u bijvoorbeeld worden aangesloten bij Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal en MapMyFitness,

Polar ontwikkelt actief nieuwe compliant diensten van derden en zal de informatie voortdurend updaten.

specificaties:

Meting:

Gewicht: 31,7g (S), 37,3g (M / L)

Polsbanddikte: 13,5 mm

Armbandbreedte: 23,5 mm

Armbandmateriaal: Silicone

Armband maten: S, M / L

tech:

Waterdicht (WR30)

Breed kijkhoek full color TFT display met capacitieve touchscreen

Schermresolutie 80 x 160 pixels (RGB)

Schermgrootte 13mm x 27mm

Polar gepersonaliseerde optische hartslagmodule (2 groene LED's, 1 fotodiode, analoge frontend)

Oplaadbare 110 mAh batterij

Batterijduur tot 4 dagen met 24/7 activiteit tracking, inclusief 1 uur training per dag (zonder slimme notificaties in gebruik) met continue HR

connectiviteit:

Eenvoudige draadloze synchronisatie via Bluetooth® Smart met de Polar Flow-app

Micro USB connector voor opladen en data synchronisatie met PC of Mac via Polar FlowSync

Compatibel met:

Computer met Mac OS X10.6 of hoger en Windows XP, 7, 8, 10

Mobiele telefoons die iOS7 of hoger draaien en Android 4.3 of hoger

Polar Balance slimme schaal

Polar H10 hartslag sensor

Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal en MapMyFitness

Meer info over telefoon compatibiliteit beschikbaar hier

Updatable software:

UI talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Fins, Zweeds, Noors, Deens, Nederlands, Japans, Chinees (vereenvoudigd), Pools, Russisch, Turks, Tsjechisch, Indonesisch


Welkom bij onze speciale Polar A370 Activiteit Armband aanbieding. Bij traininn, kunnen klanten niet alleen de beste prijs vinden voor hun fitness uitrusting, maar ook expert informatie over fitness producten waarnaar ze op zoek zijn. De prijzen zijn up-to-date en alle benodigde filters zijn beschikbaar, zodat uw producten kunt vergelijken in de categorieën zoals Smart armbanden.

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten) coinns

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Batterij

-

Goed, ik vraag me af hoe lang de batterij Dank u

Onze experts geven antwoord

Hallo,
De levensduur van de batterij van Polar A370 is afhankelijk van de modi:
- Alleen bij het bijhouden van activiteiten is: 24h.
- Met activity tracking en pols hartslagsensor: 7 uur
- Gebruik van de gps van de mobiele telefoon: tot 12 uur.
Vriendelijke groeten.

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

clouse menu Afronden
up up