`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Polar

Polar M400 HRM

Polar M400 HRM

  • Polar M400 HRM
  • Polar M400 HRM
  • Polar M400 HRM

Polar M400 HRM

Product beschrijving Polar M400 HRM

Ontwikkeld voor lopers die willen een comfortabele en duurzame lopende horloge met sportief design en geavanceerde GPS en training functies. Bijhouden en opnemen loopt evenals uw andere oefening, en monitoren van uw prestaties accuraat. Verbinden met de Polar Flow mobiele app en actief en gemotiveerd te blijven.

Body meting kenmerken:

De gebruiker te definiëren hartslagzone limieten: Er zijn drie manieren waarop u kunt zone grenzen te stellen: als standaard hart zones die automatisch berekend worden op basis van uw max HR; gratis hartslag zones waarvoor u de grenzen zelf instellen; of als de hartslag zones op basis van de drempels die u zelf kunt definiëren.

HFmax (user set)

HFmax (gebaseerd op leeftijd) Het hoogste aantal hartslagen per minuut (bpm) tijdens maximale inspanning. Voor een ruwe schatting van je maximale hartslag, aftrekken van uw leeftijd van 220. HFmax is een nuttig hulpmiddel voor het bepalen van de intensiteit van de opleiding als de intensiteit zones kunnen worden gedefinieerd met behulp van HFmax. Sommige Polar producten definiëren de maximale hartslag tijdens de Polar Fitness Test; zie ook HFmax (Polar Fitness Test-based).

Polar Fitness Test: Polar Fitness Test meet je aerobe conditie in rust in slechts vijf minuten. Het resultaat, de Polar OwnIndex, evalueert uw maximale zuurstofopname (VO2max). Met de Polar Fitness Test kunt u uw aërobe conditie automatisch en zonder enige inspanning te meten door jezelf. Alles wat je nodig hebt is je training computer. De Polar Fitness Test is net zo nauwkeurig in het voorspellen van de VO2max als elk sub maximale conditietest. De test is gebaseerd op de hartslag en hartslagvariabiliteit in rust en persoonlijke informatie.

Polar OwnCal? Smart Calorieën: De meest nauwkeurige calorie teller op de markt berekent het aantal verbrande calorieën. Berekening is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van de lichamelijke activiteit. Smart Calorieën zijn verkrijgbaar in hartslagmeters en de activiteit trackers.

Hartslagzones met visueel en auditief alarm Je kunt je trainingszones voor een trainingssessie op basis van de hartslag te bepalen om te helpen bepalen van de juiste intensiteit. Wanneer u uit de ingestelde zones overschrijdt, geeft de trainingscomputer een zichtbaar en hoorbaar alarm.

Automatische hartslagzone volgens leeftijd? bpm /%: Om u te helpen veilig en effectief te trainen, de training computer bepaalt je hartslagzone limieten automatisch op basis van uw leeftijd gebaseerde maximale hartslag (220 minus leeftijd). De limieten worden uitgedrukt in slagen per minuut (bpm), als een percentage (%) van je maximale hartslag of als een hartslagreserve (HRR%). Zie ook de maximale zuurstofopname (VO2max) en Handmatig doelzone.

Gemiddeld, minimale en maximale hartslag van de training

Hartslag ? bpm /%: De hartslag meet de inspanning van je hart. De hartslag kan worden uitgedrukt als het aantal slagen per minuut of als percentage van uw maximale hartslag. De hartslag kan ook worden uitgedrukt als een percentage van je hartslag reserve, wat betekent dat het verschil tussen je hartslag in rust en je maximale hartslag (HFR = HFmax HRrest). In Polar software of tijdens de krachttraining kan de hartslag worden weergegeven als een grafische trend.

Hartslagzones: hartslag zones bieden een gemakkelijke manier om te selecteren en toezicht op de intensiteit van je training en de hartslag gebaseerde trainingsprogramma's te volgen. De standaard hartslag zones zijn verdeeld in vijf zones, gebaseerd op het percentage van je maximale hartslag: zeer licht (50 60% HFmax), licht (60 70% HFmax), matig (70 80% HFmax), hard (80 90% HRmax) en de maximum (90 100% HFmax). U kunt ook de zones definiëren als u wilt.

Training Voordeel:? Motiveren feedback die recht onmiddellijk na de oefening s geleverd aan u is iets dat iedereen kan helpen ons allemaal. Dus als je wilt om het effect van verschillende trainingen weet, zal deze functie u precies vertellen wat u moet weten. U krijgt een snel overzicht na elke sessie, en voor meer gedetailleerde feedback, kunt u controleren van uw training bestand of krijgen verdere diepgaande analyse Polar webservices.

Activiteit kenmerken:

24/7 Activity Tracking: 24/7 Activity Tracking registreert je dagelijkse activiteit op verschillende intensiteit niveaus continu gedurende 24 uur per dag, zeven dagen per week. Tellingen dagelijkse calorieën en stappen.

Activiteit Doel: Krijg je dagelijkse activiteiten doel en aanwijzingen over hoe het te bereiken. Activiteit Doel is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens en de keuze van de activiteit niveau. De activiteit doel bar op het apparaat vult gedurende de dag op basis van uw activiteit. Met praktische begeleiding zoals lopen voor 50 minuten of joggen gedurende 20 minuten? u kunt kiezen hoe u uw dagelijkse activiteit doel te bereiken. Voldoen aan uw doel sneller met meer intense activiteiten of actief te blijven in een matig tempo gedurende de dag. Kunt u meer tips over hoe u uw activiteit doelpunt van Polar Flow mobiele app en web service te bereiken vinden.

Stappen en afstand: Telt stappen genomen tijdens de dag. Het aantal trappen wordt geschat op basis van frequentie, intensiteit en regelmatigheid van polsbewegingen. Polar Flow mobiele app toont ook de afstand op basis van de stappen die u hebt genomen.

Active Time: Active Time vertelt u de cumulatieve tijd bij lage, gemiddelde en hoge activiteit intensiteit. Polar Flow mobiele app en web service kunt u ook de tijd doorgebracht in andere activiteit intensiteit niveaus.

Slaapduur en kwaliteit: de slaap en de benodigde hoeveelheid rest zijn zeer individueel en beïnvloed door verschillende factoren, zoals opleiding belasting, stress, lichaam en conditie en individuele verschillen?. Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel je hebt geslapen en hoe rustgevende uw slaap is geweest. Door het volgen van uw slaappatroon kunt u zien of ze? Re beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven en vinden van de juiste balans van rust, dagelijkse activiteit en training.

Activiteit Voordeel: Activiteit Benefit geeft je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback over de voordelen van uw activiteiten en over de effecten van het zitten. Hoe meer je beweegt, hoe groter de gezondheidsvoordelen. Check out hoe je doet in Polar Flow mobiele app of bekijk de gedetailleerde informatie over de voordelen voor de gezondheid in Polar Flow webservice.

Activiteit Intensiteit Niveaus: Polar apparaat houdt je dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus: het rusten, zitten, laag, midden en hoog. Check out hoe actief youve van Polar Flow web service en mobiele app geweest. U kunt ook vergelijken met andere activiteit intensiteit: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller u zult uw activiteit doel te bereiken?. Vind meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten van Polar Flow web service en mobiele app.

Inactiviteit Alert: Zittend voor langere tijd is niet goed voor je gezondheid? zelfs op die dagen dat je traint en krijgen genoeg dagelijkse activiteit. Zitten invloed op uw bloedsomloop, de stofwisseling, de uitgaven en de lichaamseigen energie bereidheid voor de opleiding. Uw toestel herinnert u om op te staan ??in de 55e minuut van zitten en helpt u om de actieve pauzes toe te voegen aan uw dagelijkse routines. Na een uur zit u een inactiviteit stempel, die zichtbaar is in Flow app en web-service is te krijgen. Herken de patronen van je dagelijkse inactiviteit en manieren vinden om veranderingen in de richting van een gezonder leven te maken.

Training kenmerken:

Persoonlijk record: Tracks uw persoonlijke records en waarschuwt u wanneer u uw opname hebt gebroken.

Audio alarm: Tijdens de training, u bent aangemeld met het geluid, bijvoorbeeld wanneer u het nodig om te vertragen of te versnellen om ervoor te zorgen dat uw training gaat zoals gepland.

Interval timers: U kunt twee timers instellen voor elke interval training, op basis van afstand of tijd.

Interval trainingsbegeleiding? hartslag / afstand: Maak interval trainingen op basis van tijd, hartslag of afstand en krijgen begeleiding tijdens de training.

Handmatige en automatische ronden

Sport Profiles (instelbaar): Hiermee kunt u een lijst van al uw favoriete sporten en definieer specifieke instellingen voor elk van hen. Zo kunt u op maat uitzicht voor elke sport je doet en kiezen welke gegevens u wilt zien wanneer je de trein te maken: gewoon uw hartslag of gewoon de snelheid en afstand? wat past bij u en uw training wensen en eisen het beste. Het zal ook automatisch de sensoren die u hebt toegevoegd op te sporen. U kunt maximaal 15 sport profielen met de Polar RCX5 en tot 20 sport profielen met Polar V800 en M400.

ZonePointer: ZonePointer is een zichtbaar en bewegend symbool op de training computer beeldscherm aangeeft of je je binnen de vooraf ingestelde of gewenste doelzone. Deze functie helpt je de gewenste intensiteit / tempo / snelheid / cadans doelen te bereiken.

Schermopbouw: deze functie kunt u de training computer displays configureren om de informatie die je nodig hebt tijdens je training te tonen. U kunt dit doen, hetzij in uw training computer, ProTrainer 5 software of op de Polar Flow webservice.

ZoneLock: ZoneLock-functie kun je een bepaalde trainingsintensiteit accumuleren. U kunt ofwel vergrendelen een zone voor een training of tijdens het door het indrukken van een knop wanneer u op de gewenste zone.

Polar Flow webservice functies:

Stappen: Counts stappen overdag, die zorgt voor eenvoudige targeting van dagelijkse activiteit. Een fundamentele aanbeveling is om te streven naar 10.000 stappen of meer per dag.

Geavanceerde training analyseren: U kunt elk detail van uw training gemakkelijk analyseren en krijgen een dieper inzicht in uw activiteiten met tal van mogelijkheden om te leren van wat je doet.

Kaartweergave: Wanneer u GPS gebruikt, krijg je een kaart van je training route. Op de kaart kunt u uw training gegevens nader te onderzoeken.

Herbeleef: Een video-functie, waarmee u de hoogtepunten van uw opleiding en routes kunnen zien.

Slaapduur en kwaliteit: Begint het bijhouden van uw slaaptijd automatisch wanneer je gaat liggen en je lichaam bewegingen langzaam. De Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel u in totaal en hoe rustgevende uw slaap was geslapen. Door te laten zien van de hoeveelheid rustgevende versus onrustige slaap, het geeft je een gedetailleerde kijk in hoe je slaapt 's nachts, zodat u kunt zien of zijn beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven.

Trainingsdoelen: Maak gedetailleerde training doelen in de Polar Flow webservice en synchroniseren met uw apparaat. Tijdens de training kunt u gemakkelijk volgen de richtlijnen voor uw apparaat.

Activiteit zones: Activiteit zones bijhouden van uw dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus: het rusten, zitten, laag, midden en hoog. U kunt controleren hoe actief youve geweest bij de Polar Flow webservice en mobiele app. U kunt vergelijken van de intensiteit van de verschillende activiteiten zones (laag, middel, hoog), zodat hoe hoger de sterkte, hoe sneller uw activiteit doel bereikt. U kunt meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten op de Polar Flow web service.

Uitgebreid activiteit analyse: Activiteit rapporten opslaan van al uw dagelijkse activiteiten, zodat u gemakkelijk uw dagelijkse en lange termijn lichamelijke activiteit te analyseren. De totale actieve tijd vertelt u de totale tijd van de bewegingen van het lichaam die goed zijn voor je lichaam en gezondheid zijn. Naast de vele details die u over uw lichamelijke activiteit en alle voordelen voor de gezondheid die met het komen, kunt u ook de inactieve perioden en wanneer youve nog al te lang.

Trainingsdagboek: Diary is verkrijgbaar bij Polar Flow webservice. Wanneer u overdracht van uw opleiding en activiteit gegevens van uw activiteit tracker Polar Flow, kunt u gemakkelijk volgen uw activiteit en vooruitgang. U kunt ervoor kiezen om uw activiteit geschiedenis zien in een maandelijks of wekelijks te bekijken, samen met een maandelijks of wekelijks overzicht.

Polar Flow mobiele app kenmerken:

Stappen: Counts stappen overdag, die zorgt voor eenvoudige targeting van dagelijkse activiteit. Een fundamentele aanbeveling is om te streven naar 10.000 stappen of meer per dag.

Slaapduur en kwaliteit: Begint het bijhouden van uw slaaptijd automatisch wanneer je gaat liggen en je lichaam bewegingen langzaam. De Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel u in totaal en hoe rustgevende uw slaap was geslapen. Door te laten zien van de hoeveelheid rustgevende versus onrustige slaap, het geeft je een gedetailleerde kijk in hoe je slaapt 's nachts, zodat u kunt zien of zijn beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven.

Instant training analyse

Inactiviteit Alert: Herinnert u wanneer u hebben gezeten te lang. Met V800, de Flow app geeft aan wanneer youve nog al te lang.

Compatibel met de iPhone 4S en later, en met geselecteerde Android-apparaten, waaronder Samsung Galaxy S4 en S5 met Android 4.3 of hoger:

iPad (3e en 4e generatie)

iPad mini

iPhone 4S

Iphone 5

iPhone 5C

Iphone 5s

iPod touch (5e generatie)

iPhone 6

iPhone 6 Plus

HTC One M8 met Android 4.3 of hoger

HTC One Max met Android 4.3 of hoger

HTC One Mini 2 met Android 4.3 of hoger

Huawei Ascend P7 met Android 4.3 of hoger

LG G Flex met Android 4.3 of hoger

LG G3 met Android 4.3 of hoger

HTC One Mini met Android 4.3 of hoger

HTC One met Android 4.3 of hoger

LG G2 met Android 4.3 of hoger

LG Nexus 4 met Android 4.3 of hoger

LG Nexus 5 met Android 4.3 of hoger

Motorola Moto G met Android 4.3 of hoger

Motorola Moto X met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy S3 met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy S4 met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy S5 met Android 4.3 of hoger

Samsung S5 Mini met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy Note II met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy Note III met Android 4.3 of hoger

Sony Xperia Z1 met Android 4.3 of hoger

Sony Xperia Z1 Compact met Android 4.3 of hoger

Sony Xperia Z2 met Android 4.3 of hoger

Eenvoudig gegevens synchroniseren met de Polar Flow webservice via Bluetooth Smart

Geïntegreerde GPS-functies:

Een GPS: De A-GPS-gegevens vertelt je toestel de GPS-satellieten voorspelde posities, het versnellen van de GPS-fix in de pre training mode. De A GPS-gegevens bestand is geldig voor maximaal 14 dagen op uw apparaat. Om een ??snellere fix te garanderen, zorg ervoor dat uw apparaat met FlowSync synchroniseren op een regelmatige basis.

Terug naar Start: Stuurt u uw vertrekpunt in de kortste afstand mogelijk, evenals toont de afstand naar het beginpunt. Nu kunt u kijken op meer avontuurlijke routes en te verkennen veilig, wetende dat youre slechts een druk op de knop weg van het zien van de richting naar waar je begon.

Beëindigen tijd schatter: Bij post uit voor een run of een rit, een schatting van uw eindtijd op basis van uw tempo of de snelheid krijgt.

Autostart / stop: Wanneer u deze functie inschakelt, uw training computer start en stopt de trainingsregistratie automatisch als je begint of stopt met bewegen.

Distantiëren? training, ronde, rit en totaal

Snelheid / tempo? de huidige, gemiddelde en maximale

Running Index: Running Index is gebaseerd op de hartslag en de snelheid data gemeten tijdens de run. Het geeft dagelijkse informatie over je prestatieniveau, zowel aërobe fitness en hardlopen economie. Verbetering van de loopefficiëntie duidt op een verbeterde efficiëntie van de loopprestatie. In V800, kan deze functie ook erkennen als youre loopt bergop en bergaf.

GPS gebaseerde hoogte

Stride sensor Bluetooth Slimme functies:

Cadans? de huidige, gemiddelde en maximale

Distantiëren? training, ronde, rit en totaal

Running Index: Running Index is gebaseerd op de hartslag en de snelheid data gemeten tijdens de run. Het geeft dagelijkse informatie over je prestatieniveau, zowel aërobe fitness en hardlopen economie. Verbetering van de loopefficiëntie duidt op een verbeterde efficiëntie van de loopprestatie. In V800, kan deze functie ook erkennen als youre loopt bergop en bergaf.

Gemiddelde paslengte

Snelheid / tempo? de huidige, gemiddelde en maximale

Snelheid / tempo gebaseerde doelzones met visueel en auditief alarm

Opname functies:

Trainingsdagboek: Slaat tot 30 uur van de trainingstijd (kan variëren afhankelijk van uw taalinstellingen). U kunt uw training geschiedenis zien van de afgelopen vier weken en wat je hebt gepland voor vier weken vooruit.

Geheugencapaciteit 30 uur training met GPS en HR

Training (met samenvattingen)? 14

Gegevensoverdracht:

Compatibel met PC met Windows XP, Windows 7, Windows 8, en later

Compatibel met Polar Flow webservice via een standaard micro-USB-kabel (vereist FlowSync software).

Compatibel met Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart

Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later

Data export: Exporteren van gegevens, zodat u uw training bestanden kan verzenden naar derden apps en diensten.

Horloge features:

Achtergrondverlichting

Levensduur van de batterij: tot 8 uur trainingstijd (wanneer zowel GPS en HR in gebruik), 24 dagen in de tijd modus met dagelijkse activity monitoring

Oplaadbare batterij met een standaard micro-USB-kabel

Smart Kennisgevingen: Haal waarschuwingen van inkomende oproepen, ontvangen berichten en push-notificaties van social media apps op uw apparaat en blijf op de hoogte waar u ook bent. Bepalen welke meldingen u wilt ontvangen van uw telefoon? S instellingen of helemaal uitschakelen meldingen van uw apparaat.

Firmware-update: U kunt altijd de software om de laatste versie met een USB-kabel te werken.

Dag en week indicator

Lock knop: Door het activeren van de knop slot, opleiding computer toetsen zijn vergrendeld, en toevallige persen geen problemen veroorzaken, bijvoorbeeld tijdens de training.

Tijd van de dag (12 / 24u) met alarm en snooze

Waterbestendig ? 30m

In de doos:

M400 training computer

Polar H7 hartslagsensor

USB-kabel

Polar M400 Aan de slag


Kent u alle eigenschappen van Polar M400 HRM? Bij traininn, selecteren wij fitness artikelen die geschikt zijn voor verschillende activiteiten en sporten. Als u opzoek bent naar andere Electronica artikelen, neem dan een kijkje in onze complete Horloges en stopwatches collectie. Alle merken die wij verkopen zoals Polar zijn allemaal gelinkt aan de sport of activiteit die ze representeren. Al onze merken zijn getest door onze fitness experts!

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies Polar M400 HRM

GPS/GLONASS
Hartslagmeter
Kleur

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (9)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Excellent compra¡¡¡

-

Zeer goed product, binnen alle functies die ik had niet gemerkt dat gesynchroniseerd met de iPhone en ik daar aankwam WhatsApp berichten of het gezicht van de klok ... Genial¡¡¡ en prestaties controle-inspanningen eigen klok, gewoon geweldig . zeer aan te bevelen prijs / kwaliteit. Levertijd voor Chili, langzaam 1 maand en een half. Het enige dat de communicatie moeten verbeteren met messaging, vooral voor mensen uit andere landen en koopt voor het eerst sinds zij de producten die waren gekomen. veel gracias¡¡¡'ll zeker bij u kopen.

Twijfel

-

Dit product Polar HRM m400 wordt geleverd met cardiale tape?

Onze experts geven antwoord

Ja, dit horloge wordt geleverd met de Polar sensor riem hartslag. groeten

Timer

-

Hi Just me af doet de timer automatisch herhalen Bijvoorbeeld als ik zet deze om te gaan 15 seconden aan en 30 s na de jaren '30 zal het gaan direct terug in de 15s of is het afmaken gewoon

Onze experts geven antwoord

Hallo, M400 beschikt niet over een countdown, maar wordt geleverd met een specifiek menu om uw interval trainingen van het apparaat te programmeren. Vriendelijke groeten.

Waterdicht?

-

Hoeveel water weerstand heeft?,

Onze experts geven antwoord

Hoi, dit apparaat is waterdicht 30 meter, waardoor het geschikt is om te zwemmen. groeten

Polar riem m400 met hart

-

het komt met het hart riem zoals op de foto !!

Onze experts geven antwoord

Ja, de hartslagmeter in de prijs inbegrepen. Met vriendelijke groeten.

Pulsometer

-

Hi Is het suutable voor het winterseizoen? veroorzaken veel Hartslagmeters zijn alleen voor de warme temperatuur

Onze experts geven antwoord

Ja is geschikt voor het winterseizoen, als gecom- problemen met het op de winter zie je alleen moet de riem te bevochtigen om de verbinding met het lichaam te verbeteren. In de zomer zweet en vochtigheid doet deze functie.

Polar m 400

-

amazing klok. Beetje pech met de levering duurde een lange tijd en dat ik wist niet dat het kwam tarieven op goederen

Polair

-

uitstekende en snelle ontvangst !!

Hoofdrace

-

Hallo, Is til het mogelijk om de snelheid in km / h te zien tijdens de activiteit? (Niet per se in min / km)?

Onze experts geven antwoord

Ja, u kunt de eenheden van de klok in te stellen. hartelijk

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

AANBEVOLEN VOOR JOU

Bekijk alle producten

Afronden