Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Polar

Polar A370

Polar A370

Polar A370

Polar A370

Polar A370

  • Polar A370
  • Polar A370
  • Polar A370
  • Polar A370
  • Polar A370
  • Polar A370
  • Polar A370

Polar A370

Descripció Polar A370

A370 és un seguidor d’activitats que podeu sincronitzar amb l’aplicació Polar Flow mitjançant Bluetooth Smart per crear una rutina d’entrenament. Amb aquest dispositiu podeu fer un seguiment de la vostra activitat diària i fins i tot de les hores de son, cosa que us permetrà conèixer com és la vostra salut física.

Entre els avantatges que teniu amb aquest rellotge esportiu és que s’adapta a qualsevol canell. Disposa d’un sistema de bloqueig que impedeix que els botons es marquin de forma accidental. A través de la seva visió diària, setmanal o mensual, coneixereu informació relacionada amb les vostres sessions d'entrenament, permetent-vos compartir aquesta informació amb la comunitat o amb l'entrenador. Al final, coneixeràs les calories cremades, tenint en compte el pes, l’altura, l’edat i el sexe

Aquest model és compatible amb el servei web Polar Flow amb Mac OS X 10.6 o posterior i amb ordinadors amb Windows XP, 7 o 8. El seu programari es connecta al vostre telèfon intel·ligent i us permet conèixer notificacions de trucades, missatges, correus electrònics i notificació de calendaris. teniu al dispositiu mòbil.

Polar A370 és un rastrejador de condicionament físic elegant i esportiu que us ajuda a mantenir-vos al pols 24 hores a la nit amb un seguiment continu de la freqüència cardíaca, un seguiment avançat del son i les funcions úniques d'entrenament de Polar.

Coneixeu el vostre cor:

Conegueu com el vostre cor es comporta en els girs de la vostra vida quotidiana. El monitor de ritme cardíac Polar A370? S controla la teva freqüència cardíaca les 24 hores del dia, així que obtindràs una visió completa de la teva activitat diària. Polar A370 us mostra quantes calories heu cremat, mostra la freqüència cardíaca més baixa i alta i us mostra com varia el ritme cardíac durant el dia.

Quan s'està treballant, ;orientació del ritme cardíac Polar A370 t'ajuda a entrenar amb la intensitat adequada i et condueix cap als teus objectius de fitness.

Dormiu bé amb Polar Sleep Plus ?:

Dormir bé és de vital importància per a la vostra salut i benestar. La nova nova anàlisi del somni Sleep Plus de Polar us converteix en un expert en el vostre propi somni i us ajuda a aconseguir un estil de vida més equilibrat.

Sleep Plus us proporciona valuoses idees per dormir. Pistes el temps, la quantitat i la qualitat del somni i es detecta automàticament quan s'interromp el somni. Podeu configurar el vostre temps de somni preferit i puntuar el vostre somni i obtindreu comentaris del son. Conegueu els vostres patrons de dormir i penseu en què podeu fer per aprofitar la vostra nit.

Connecteu-vos:

Polar A370 és BFF amb el telèfon.

Quan entrenes a ;aire lliure, Polar A370 utilitza el senyal GPS del teu telèfon per fer el seguiment del teu ritme i la distància i planificar la teva ruta.

Les notificacions intel·ligents de Polar A370 us mantenen en el bucle fins i tot quan no tingueu temps de consultar el vostre telèfon. Obteniu notificacions per a trucades entrants, missatges, xarxes socials i cites de calendari directament a la pantalla del vostre Polar A370.

Continua en moviment:

Polar A370 és el teu company d'entrenament. Fa que els entrenaments siguin fàcils i convenients amb el seguiment de la freqüència cardíaca del canell i ;ajuden a entrenar amb la intensitat adequada amb zones de ritme cardíac. Les característiques de Coaching intel·ligent úniques i amb validació científica de Polar us guien a través dels vostres exercicis i us proporcionen comentaris motivadors.

Un estil de vida actiu també té opcions saludables fora del gimnàs. Polar A370 et manté en moviment en la teva vida quotidiana? et dóna un objectiu d'activitat diària i et recorda que et aixecaràs i et mourà si t'has quedat massa temps.

Flux polar? aconseguir més:

Seguiu la vostra activitat, analitzeu el vostre progrés i aconseguiu més amb Polar Flow? el company complet de fitness i formació al vostre Polar A370, disponible a ;escriptori i al mòbil.

Activitat:

Seguiu la vostra activitat diària i dormiu, consulteu els resums diaris, setmanals i mensuals i obtingueu els beneficis per a la salut de les vostres opcions diàries.

Formació:

Consulteu totes les dades de formació, analitzeu el vostre rendiment i seguiu el vostre progrés. Analitza ràpidament a ;aplicació i en profunditat en el servei web. Planifiqueu els vostres entrenaments o configureu un programa d'entrenament per a un esdeveniment en curs.

Connecteu-vos:

Conegueu la vostra empresa: seguiu els vostres amics, compartiu els vostres èxits o agafeu-los per trobar altres persones que gaudeixin d'un estil de vida actiu. Podeu enllaçar el vostre compte de Flux Polar amb serveis de tercers, com ara MyFitnessPal o compartir les vostres dades de formació amb el vostre PT amb Polar Coach, ;eina gratuïta en línia de Polar per a autocars.

Característiques:

Freqüència cardíaca contínua:

Seguiu el ritme cardíac durant tot el dia amb la solució de freqüència cardíaca contínua de Polar.

La freqüència cardíaca contínua complementa el seguiment d'activitats de Polaris durant les 24 hores del dia. La combinació del mesurament de la freqüència cardíaca contínua i el seguiment de ;activitat 24 hores al dia pren en compte la intensitat de la vostra activitat de forma més exhaustiva? fins i tot activitats amb molt poc moviment de braços (com ara anar en bicicleta o caminar amb bosses de queviures) es poden comptabilitzar al vostre objectiu d'activitat diària i calories es cremen amb més precisió. El gràfic del ritme cardíac de ;aplicació Flow Polar i el servei web mostra com varia el ritme cardíac durant el dia, i també coneixeràs la teva freqüència cardíaca més alta i més baixa i la teva freqüència cardíaca més baixa.

La solució de ritme cardíac continu de Polar és intel·ligent, dinàmica i optimitzada per complementar el seguiment d'activitats del 24/7 de la millor manera possible. La unitat de polsera comprova la freqüència cardíaca a intervals curts regulars i, si detecta que la freqüència cardíaca és elevada, automàticament comença a registrar-la. Quan la freqüència cardíaca disminueix, la gravació s'atura automàticament. La gravació del ritme cardíac automàtic també comença quan ;acceleròmetre de la unitat del canell detecta un alt nivell d'activitat. D'aquesta manera, el vostre dispositiu Polar s'assegura que obtingueu el crèdit per tots aquells moments actius importants del dia.

Rastreig d'activitats 24 hores al dia:

Traça la vostra activitat diària a cinc nivells d'intensitat durant les 24 hores del dia, set dies a la setmana i proporciona una imatge completa de tota la vostra activitat. Compte el teu temps actiu, calories calories diàries, passos, distància dels passos i el son.

Es basa en ;anàlisi de la freqüència, la intensitat i la regularitat dels moviments, juntament amb la vostra informació física.

Els nivells d'intensitat són:

Descansant (son i descans, acostat)

Assegut (assegut o un altre comportament passiu)

Baix (treball de peu, feines lleugeres de la llar)

Mitjà (caminar i altres activitats moderades)

Alt (activitats de jogging, running i altres intenses)

També podeu veure com augmenten les intensitats d'activitat diferents de ;activitat diària: com més intensa sigui, més ràpidament arribareu al vostre objectiu d'activitat. Trobeu més exemples d'activitats de baixa, mitja i alta intensitat a ;aplicació Polar Flow i al servei web.

Sleep Plus:

La majoria dels adults fan molt bé amb vuit hores de son, però les necessitats del son poden variar de persona a persona. Es recomana que els adults obtinguin entre 7 i 9 hores de son. Les necessitats del son es veuen afectades per diversos factors com les característiques individuals, la càrrega formativa, ;estrès mental, la condició del cos i el possible deute del son.

Polar Sleep Plus detecta automàticament el temps, la quantitat i la qualitat del vostre somni segons els moviments del canell.

El temps de repòs mostra el temps total entre quan es va adormir i quan es va despertar.

El somni real mostra la quantitat de temps que dormia del somni.

Les interrupcions us mostren quant de temps heu despertat durant la nit.

La continuïtat del somni t'explica la continuïtat del teu somni en una escala d'1 5, on 5 reflecteix el son ininterromput. Com més baix sigui el valor més fragmentat, el vostre somni era.

Podeu configurar el vostre temps de somni preferit per definir el temps que voleu dormir cada nit. També podeu puntuar el vostre somni. Rebràs comentaris sobre com vas dormir en funció de les dades del teu somni, el teu temps de somni preferit i la teva puntuació del son.

Controlar els patrons de dormir a Polar Flow a llarg termini. Seguint els patrons de dormir, podeu veure si estan afectats per qualsevol canvi en la vostra vida quotidiana i trobar ;equilibri correcte del descans, ;activitat diària i la formació.

Objectiu de ;activitat:

Necessitem ;activitat física per mantenir-nos sans. ;objectiu de ;activitat us ajuda i us motiva perquè sigueu actiu durant tot el dia. El vostre dispositiu us indica el vostre objectiu d'activitat diària i us guiarà sobre com arribar-hi. Està basat en el nivell d'activitat que trieu i les recomanacions generals de salut. La barra d'activitats del vostre dispositiu s'omple durant el dia en funció de la durada i intensitat de la vostra activitat.

Podeu mantenir-vos actiu a un ritme moderat durant tot el dia o complir el vostre objectiu amb més intensitat amb activitats més intenses. El vostre dispositiu us ajuda a assolir el vostre objectiu d'activitat diària oferint orientació pràctica com ara "passejar durant 50 minuts o circular per 20 minuts". Podeu trobar més consells sobre com arribar al vostre objectiu d'activitat a ;aplicació Flow Polar i al servei web.

La base de ;objectiu d'activitat polar es troba en directrius d'activitat física basades en proves que estableixen la mínima quantitat d'activitat física necessària per aconseguir beneficis per a la salut importants. Els beneficis per a la salut inclouen pes corporal saludable, ossos, músculs i articulacions saludables, benestar psicològic i risc reduït de certes malalties.

Temps actiu:

Inclou el temps acumulat que passeu als vostres peus i en moviment. En altres paraules, les activitats de baixa, mitja i alta intensitat es consideren actiu. Per obtenir un temps més actiu, eviteu seure-lo o trencar-lo regularment amb passejades curtes.

Les investigacions han demostrat que tant el temps reduït inactiu com el descans en la inactivitat tenen associacions de salut. Reemplaçar dues hores de sessió per dia per activitat de baixa intensitat consumeix calories equivalents a la caminada ràpida durant 30 minuts.

Podeu veure el temps dedicat a diferents nivells d'intensitat a ;aplicació Flow Polar i al servei web.

Passos i distància:

El dispositiu compta amb els passos i la distància que camina durant el dia. Els vostres passos es calculen en funció de la freqüència, la intensitat i la regularitat dels moviments del canell.

Resum d'activitat:

Emmagatzema tota la vostra activitat física diària. Podeu seguir fàcilment ;activitat física a diari ia llarg termini a ;aplicació Flow Polar i al servei web. El temps total actiu és el temps acumulat dels moviments corporals que són bons per al cos i la salut.

Trobareu informació detallada a ;aplicació de Polar Flow i al servei web, com ara el temps dedicat a diferents nivells d'intensitat d'activitat, la mitjana de la finalització diària d'objectius, calories cremades i les mesures realitzades, la quantitat d'alertes d'inactivitat i el temps i la qualitat del son.

Benefici d'activitat:

Controla totes les teves opcions actives durant el dia i mostra com t'ajuden a mantenir-te saludable. Existeix una forta evidència científica sobre els nombrosos beneficis de ;activitat física. Els beneficis d'activitat inclouen, per exemple, la salut del cor, la salut muscular i òssia, la reducció de ;estrès i la qualitat del son.

El Benefici d'activitat li recompensa donant-vos comentaris diaris, setmanals i mensuals, ja que com més freqüentment es mou, més beneficis per a la salut es veuran. Podeu comprovar el rendiment que feu des de ;aplicació Flow Polar o el servei web.

Alerta d'inactivitat:

Us recorda que s'aixeca i evita romandre assegut i dempeus per molt de temps? fins i tot en aquells dies en què guanyes prou activitat diària. Estar inactiu té un impacte negatiu en la circulació sanguínia, el metabolisme i la despesa energètica.

Després de 55 minuts de desactivació, el vostre dispositiu us ofereix una alerta d'inactivitat que us recorda afegir pauses actives a les vostres rutines diàries. Si continueu inactiu durant més d'una hora, veureu un segell d'inactivitat a les dades d'activitat diària.

No obtindreu cap tipus d'alerta d'Inactivitat durant la nit.

Durada i qualitat del son:

;equip de formació controla automàticament la durada del son i mostra a ;aplicació Flow Polar i al servei web el descans que ha tingut el son.

La majoria dels adults fan molt bé amb vuit hores de son, però les necessitats del son poden variar d'unes sis a nou hores. Les necessitats del son es veuen afectades per diversos factors com les característiques individuals, la càrrega formativa, ;estrès mental, la condició del cos i el possible deute del son.

Seguint els patrons de dormir, podeu veure si estan afectats per qualsevol canvi en la vostra vida quotidiana i trobar ;equilibri correcte del descans, ;activitat diària i la formació.

Una valoració de la qualitat del son es basa en els moviments del canell. Els períodes en què dormiu tranquil·lament i no es mouen es calculen com a son reparador. Els períodes en què es mou i canvieu la vostra posició es calculen com a son incòmode.

Formació:

Programa d'execució:

Entrena per a un esdeveniment en curs amb un pla d'entrenament personalitzat i adaptatiu en Polar Flow. Trieu un dels quatre esdeveniments, 5K, 10K, mitja marató i marató, i obtingui un pla de formació integral que s'adapti a vostè i als seus objectius.

Depenent de les seves opcions i nivells d'activitat, rebrà un programa d'execució personal que pot variar de 9 a 15 setmanes de durada. El programa d'execució també ofereix una fase de construcció base que pot funcionar durant mesos abans de ;inici del pla d'execució real.

El programa d'execució us permet seguir fàcilment instruccions, orientacions motivacionals i exercicis de suport amb instruccions de vídeo que fan que ;entrenament no es faci amb les conjectures.

Durant les sessions d'entrenament individuals, els productes Polar compatibles us guien en temps real. Podeu veure la vostra zona de freqüència cardíaca objectiu i la durada de ;objectiu i ajustar la vostra formació per obtenir resultats òptims.

Velocitat i distància del canell:

Mesura la velocitat i la distància del moviment del canell. Utilitzeu els perfils esportius relacionats amb ;execució o caminant i deixeu que ;acceleròmetre segueixi la distància i la velocitat? dins i fora.

Per obtenir lectures precises, recordeu especificar la vostra utilitat i altres paràmetres físics.

Córrer cadència del canell:

Cadència en execució és la quantitat de passos que trigues per minut, dividits per dos. La velocitat de cadència de la nina es mesura per ;acceleròmetre a la unitat de polsera, de manera que no cal cap equip addicional, com ara els pals.

Prestar atenció a la cadència en execució us ajuda a millorar ;eficiència de ;execució i evitar lesions. Una cadència baixa, per exemple, podria significar que estàs exagerant i posant estrès indegut al cos.

Mesura de la freqüència cardíaca del canell:

A la freqüència del corrent cardíaca polar, el monitoratge de la freqüència cardíaca està integrat en un dispositiu que es pot usar al canell. Us permet comprovar de manera ràpida i senzilla el ritme cardíac introduint el mode d'entrenament al vostre dispositiu. Mesura la freqüència cardíaca amb precisió i facilitat, i proporciona orientació formativa sobre com entrenar a la intensitat adequada. La mesura de la freqüència cardíaca basada en el canell polar es basa en un mòdul de polar propis del ritme cardíac propietari que ofereix els millors resultats possibles, fent èmfasi en el disseny i la funcionalitat.

Un dels factors clau en la mesura del ritme cardíac a base del canell, per assegurar una lectura precisa des d'un dispositiu basat en el canell, és garantir un ajust adequat. El rellotge s'ha de posar darrere de ;os del canell, amb la part del darrere del rellotge adequat contra el canell, però òbviament no tan estret com per evitar la circulació de la sang o sentir-se incòmode.

Ritme cardíac:

La freqüència cardíaca (HR) és una excel·lent mesura d'exercici i la seva intensitat formativa. En la freqüència cardíaca del cos humà es regula per adaptar-se a les demandes del cos i el medi ambient. Quan la intensitat de ;exercici augmenta, la freqüència cardíaca també augmenta per coincidir amb ;augment de la despesa energètica i ;absorció d'oxigen.

La freqüència cardíaca es pot expressar com el nombre absolut de batecs per minut (bpm) o com a percentatge de la freqüència cardíaca màxima (% HRmax) o de la reserva cardíaca (% HRR). La freqüència cardíaca absoluta durant la formació no és molt informativa per si sola, però quan s'expressa i s'interpreta en relació amb HRmax o HRR, determina la intensitat individual de ;exercici.

El valor de la freqüència cardíaca en batecs per minut (per exemple, 125 bpm) és individual i no es pot comparar amb el valor d'una altra persona. Per contra, un percentatge del valor màxim de la freqüència cardíaca és comparable. Per exemple, el vostre amic pot tenir un valor més alt de la freqüència cardíaca en bpm, però el percentatge de ;HRmax individual pot ser el mateix. Això significa que tens la mateixa intensitat de formació relativa.

HRmax:

La freqüència cardíaca màxima (HRmax) és la major quantitat de batecs cardíacs per minut (bpm) durant ;esforç físic. HRmax és individual i pot disminuir una mica amb ;edat. Estableix el valor de referència individual per la intensitat de la vostra formació i s'utilitza en el càlcul de les zones de ritme cardíac predeterminades i en moltes de les funcions de Coaching intel·ligent de Polar.

Un HRmax basat en ;edat és una estimació aproximada de la freqüència cardíaca màxima, i s'utilitza com a predeterminada en la majoria dels ordinadors de formació Polar. La manera més fiable i segura de determinar el teu HRmax és fer-lo mesurar en una prova de laboratori màxim.

Zones de ritme cardíac:

Proporcioneu una manera fàcil d'ajustar i controlar la intensitat de la vostra formació. Mitjançant ;ús de zones d'escolta, també podeu seguir els programes de formació basats en el ritme cardíac. Les zones predeterminades es basen en el vostre HRmax.

Les diferents intensitats de formació tenen diferents beneficis de formació, per exemple, la intensitat de la llum augmenta la resistència aeròbica bàsica i la intensitat intensa millora la capacitat del seu cos per mantenir ;exercici d'alta intensitat i la seva màxima absorció d'oxigen.

Les zones de freqüència cardíaca predeterminades es divideixen en cinc zones d'intensitat segons el percentatge de la freqüència cardíaca màxima:

Molt lleuger (50% a 60% de HRmax)

Llum (60% a 70% de HRmax)

Moderat (70% 80% HRmax)

Difícil (80% a 90% de HRmax)

Màxim (HRmax 90% a 100%)

Podeu definir la zona que us limita com vulgueu. Podeu trobar informació més detallada sobre el servei web Polar Flow.

ZonePointer:

Un símbol de moviment en la visualització de zona al vostre equip d'entrenament que mostra si està dins de la zona preestablerta o la zona desitjada. Aquesta funció us ajuda a assolir els objectius de intensitat / ritme / velocitat desitjats.

Polar Fitness Test:

Calcula la teva aptitud aeròbica en repòs sense cap esforç en només cinc minuts. El resultat, Polar OwnIndex, avalua la màxima absorció d'oxigen (VO2max) i explica quin nivell de condició física aeròbica es compara amb persones de la mateixa edat i gènere.

La prova es basa en la freqüència cardíaca de repòs, la variabilitat cardíaca, el sexe, ;edat, ;alçada, el pes corporal i la seva autoavaluació del nivell d'activitat física a llarg termini. Podeu comparar el vostre valor amb les normes de població, els valors mitjans de persones de la mateixa edat i sexe.

Polar Fitness Test pot motivar-lo a començar, mantenir o augmentar ;exercici físic. Només necessitaràs ;equip de formació i un sensor de ritme cardíac.

Per poder seguir el progrés, la prova sempre s'ha de dur a terme sota les mateixes condicions, és a dir, al mateix temps del dia, en un entorn tranquil, i després d'un dia de formació lleugera o un dia de descans.

Calories intel·ligents:

Calcula el nombre de calories cremades segons les vostres dades: el pes, ;alçada, ;edat, el sexe, HRmax, HRrest, VO2max i la intensitat de la vostra formació / activitat.

El càlcul calòric basat en el ritme cardíac s'utilitza quan es mesura la freqüència cardíaca i mesura les calories cremades la més precisa també en condicions com el ciclisme o ;aixecament de peses. El càlcul de calories basat en activitats s'utilitza en equips d'entrenament i rastrejadors d'activitat, quan la freqüència cardíaca no està disponible.

Podeu veure la despesa energètica acumulada (en quilocalories, kcal) durant ;exercici i kilocalories totals de la sessió després de ;exercici. També podeu seguir les vostres calories diàries totals.

Prestació de formació:

Us ajuda a comprendre com cada sessió d'entrenament beneficia el vostre estat físic. També us proporciona comentaris motivadors immediatament després de ;exercici. Amb la funció Beneficència per a ;entrenament, podeu fer que la vostra formació sigui més variada al modificar la intensitat i la durada de la vostra formació.

El feedback del benefici d'entrenament es basa en la intensitat i durada de ;exercici. Es llegeix quant de temps gasta i quantes calories cremades a cada zona d'intensitat. Obtindreu una visió general ràpida després de cada sessió i, per obtenir informació més detallada, podeu consultar el vostre fitxer de formació des de ;equip de formació o més tard a ;aplicació Polar Flow o al servei web.

Us ajuda a comprendre com cada sessió d'entrenament beneficia el vostre estat físic. També us proporciona comentaris motivadors immediatament després de ;exercici. Amb la funció Beneficència per a ;entrenament, podeu fer que la vostra formació sigui més variada al modificar la intensitat i la durada de la vostra formació.

El feedback del benefici d'entrenament es basa en la intensitat i durada de ;exercici. Es llegeix quant de temps gasta i quantes calories cremades a cada zona d'intensitat. Obtindreu una visió general ràpida després de cada sessió i, per obtenir informació més detallada, podeu consultar el vostre fitxer de formació des de ;equip de formació o més tard a ;aplicació Polar Flow o al servei web.

Perfils esportius:

Us permet triar ;esport rellevant per a la vostra formació de més d'un centenar d'esports polars amb informes específics esportius. Podeu obtenir la informació més valuosa per a vosaltres del vostre esport escollit.

Tots els perfils esportius es basen en certa lògica i els esports més comuns (de resistència) es milloren amb els multiplicadors específics polars que afecten el càlcul de calories i entrenament.

Podeu triar i ajustar els vostres propis esports preferits i definir paràmetres específics per a cadascun d'ells en Polar Flow. En equips d'entrenament més avançats, podeu obtenir visites a mida durant la vostra formació i triar quines dades voleu seguir durant ;entrenament, com ara la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància.

GPS via mòbil:

Quan entrenes a ;aire lliure i portis el teu telèfon amb tu, la teva velocitat, distància i ruta es realitzen amb el GPS del teu telèfon. Perquè aquesta característica funcioni, assegureu-vos que el telèfon obtingui un senyal de GPS i que funcioni la connexió Bluetooth entre el telèfon i la unitat de polsera.

Historial de formació:

Emmagatzema els fitxers de formació recents. La capacitat de memòria i el nombre de fitxers de formació emmagatzemats varia segons ;equip d'entrenament i quines i quantes dades s'inclouen en els fitxers (per exemple, la freqüència cardíaca o el GPS). Algunes llengües també afecten la capacitat de memòria.

Mode del sensor de ritme cardíac:

Amb el mode del sensor de ritme cardíac, podeu utilitzar la unitat de polsera per fer un seguiment de la freqüència cardíaca i transferir dades del ritme cardíac en viu a altres productes Polar, com ara ordinadors amb bicicleta o equips de gimnàs compatibles, aplicacions i altres dispositius a través de Bluetooth.

Dispositiu:

Mesura:

Pes: 31,7 g (S), 37,3 g (M / L)

Mostra:

Resolució: 80 x 160

Resistència a ;aigua:

WR30

Bateria recarregable

Cable USB:

micro USB

Mostra textos en idiomes:

15

Bluetooth Smart:

Connecta el dispositiu Polar i els possibles sensors entre si i us permet sincronitzar les vostres dades a través del mòbil. És una tecnologia de comunicació sense fils estandarditzada que està optimitzada per a un baix consum d'energia i que es basa en una plataforma oberta.

Un cop vinculat, el sensor Smart Bluetooth es bloqueja automàticament per transmetre dades a ;equip de formació. ;ordinador d'entrenament només recull les dades del transmissor.

Notificacions intel·ligents:

Us permet mantenir-vos actualitzat quan feu servir ;ordinador de formació a la vostra vida quotidiana. Rebrà alertes de les trucades entrants, missatges i notificacions push de les aplicacions de xarxes socials i les veurà a la pantalla de la vostra computadora de formació.

Durant la formació, podeu veure qui fa una trucada i decidir si voleu retirar o continuar gaudint del vostre entrenament.

Podeu definir quines notificacions voleu rebre a la configuració del vostre telèfon o desactivar-les totalment des de ;equip de formació.

Alertes de vibració

Alarma

Bloqueig de botons:

Manté els blocs de seguretat de ;equip de capacitació bloquejat evitant qualsevol premsa accidental indesitjada.

Indicador de data i setmana

Hora del dia (12/24 hores)

Actualització del firmware:

Rebrà actualitzacions de programari al dispositiu a través de Flow.

Flux:

Agenda:

Ofereix una manera senzilla de seguir la vostra formació, activitat i progrés en el servei web Polar Flow. Podeu veure les dades en una visualització diària, mensual o setmanal.

Les dades del Diari inclouen, per exemple, sessions i plans de formació finalitzats, resultats de les proves i la vostra activitat diària.

Feed social:

Forma part de la comunitat d'entrenament Polar i coneix altres entrenadors polars. Podeu compartir els vostres propis assoliments, com ara sessions d'entrenament o resums d'activitats o podeu seguir i comentar la sessió d'entrenament o el resum d'activitats d'altres entrenadors.

Activitat instantània i anàlisi de formació:

Us dóna un resum visual instantani d'una sessió d'entrenament o de la vostra activitat a ;aplicació Flow Polar. Podeu seguir la vostra activitat a la visualització diària, setmanal o mensual.

Activitat avançada i anàlisi de formació:

Permet analitzar fàcilment cada detall de la seva formació i activitat física a llarg termini al servei web Flow. També podeu obtenir una visió més profunda de les vostres anàlisis de formació, per exemple, comparar la vostra freqüència cardíaca amb la velocitat, veure informació detallada sobre la volta o analitzar el rendiment relacionat amb la ruta.

A més dels molts detalls que obté sobre la vostra activitat física i tots els beneficis per a la salut que acompanyen, també podeu obtenir orientació pràctica sobre com arribar al vostre objectiu d'activitat i veure els vostres períodes inactius.

Planificació de la formació:

Creeu objectius de formació detallats al servei web Flow. Podeu desar-los al vostre diari de formació o com a preferits per utilitzar-los més tard i sincronitzar-los al vostre ordinador de formació.

Podeu establir, per exemple, objectius basats en calories, temps o distància o ritmes cardíacs graduals o objectius basats en velocitat / ritme. Amb els vostres objectius d'entrenament, podeu assegurar-vos que obtingueu ;efecte de formació desitjat.

Durant la formació, podeu seguir fàcilment ;orientació de ;equip de formació i rebre notificacions amb informació rellevant a la pantalla amb alerta d'àudio o vibració.

Després de la vostra sessió d'entrenament, podeu fer una anàlisi més profunda al servei web Polar Flow com heu aconseguit comparar-lo amb el vostre objectiu

Configuració del perfil esportiu:

Us permet triar ;esport rellevant per a la vostra formació de més d'un centenar d'esports polars amb informes específics esportius. Podeu obtenir la informació més valuosa per a vosaltres del vostre esport escollit.

Tots els perfils esportius es basen en certa lògica i els esports més comuns (de resistència) es milloren amb els multiplicadors específics polars que afecten el càlcul de calories i entrenament.

Podeu triar i ajustar els vostres propis esports preferits i definir paràmetres específics per a cadascun d'ells en Polar Flow. En equips d'entrenament més avançats, podeu obtenir visites a mida durant la vostra formació i triar quines dades voleu seguir durant ;entrenament, com ara la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància.

Seguiment del progrés:

Us ofereix una eina pràctica per seguir el vostre desenvolupament amb informes i gràfics durant períodes més llargs. En informes de Setmana, mes i any, podeu triar ;esport que voleu incloure a ;informe. En període personalitzat podeu triar tant el període com ;esport.

Transferència de dades:

Compatibilitat:

Compatible amb PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 i posterior

Compatible amb Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 i posterior

Compatible amb el servei web Polar Flow

Compatible amb ;aplicació mòbil Polar Flow mitjançant Bluetooth Smart

Exportació de dades:

Permet exportar manualment dades de la vostra sessió d'entrenament a aplicacions i serveis de tercers com a fitxers TCX, GPX o CSV. També podeu sincronitzar els fitxers per obtenir una descàrrega més ràpida.

Per exemple, podeu exportar una ruta específica en format GPX o una sessió d'entrenament, incloses les dades clau d'entrenament com la ruta, el ritme cardíac, les calories i la cadència en format TCX.

Permet exportar manualment dades de la vostra sessió d'entrenament a aplicacions i serveis de tercers com a fitxers TCX, GPX o CSV. També podeu sincronitzar els fitxers per obtenir una descàrrega més ràpida.

Per exemple, podeu exportar una ruta específica en format GPX o una sessió d'entrenament, incloses les dades clau d'entrenament com la ruta, el ritme cardíac, les calories i la cadència en format TCX.

Historial d'entrenament d'exportació (de polarpersonaltrainer.com a Polar Flow):

Podeu transferir els resultats de la formació i els resultats de la prova de fitness de polarpersonaltrainer.com a Polar Flow amb els següents productes Polar: RCX3, RCX5, RC3 GPS, CS500, CS500 +, RS300X, RS800CX, CS600X, FT80, FT60, FT40 i FT7. És possible transferir un sol entrenament o resultat de proves de condicionament físic o fins a 25 resultats alhora.

Inicieu sessió a Polar Flow amb el vostre nom d'usuari i contrasenya de polarpersonaltrainer.com. Els resultats de la prova d'entrenament i aptitud es transfereixen del compte polarpersonaltrainer.com al compte corresponent a Polar Flow (el compte amb el mateix nom d'usuari i contrasenya). Tingueu en compte que no podeu triar el compte al qual transferiu els resultats.

Compatibilitat de tercers:

Ofereix una manera senzilla de connectar el dispositiu de formació Polar amb els serveis de tercers.

La vostra formació i les dades de ;activitat diària s'envien automàticament i estan disponibles per utilitzar-los als serveis on ho permetes. Ara es pot connectar per exemple amb Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal i MapMyFitness,

Polar està desenvolupant activament nous serveis compatibles amb tercers i actualitzarà la informació constantment.

Especificacions:

Mesura:

Pes: 31,7 g (S), 37,3 g (M / L)

Gruix de polsera: 13,5 mm

Amplada de polsera: 23,5 mm

Polsera: Silicona

Mides de polsera: S, M / L

Tech:

Impermeable (WR30)

Àmplia pantalla de visualització de color TFT a tot color amb pantalla tàctil capacitiva

Resolució de pantalla de 80 x 160 píxels (RGB)

Mida de la pantalla 13 mm x 27 mm

Mòdul polar de freqüència òptica del cor (2 LEDs verds, 1 fotodíode, frontòmetre analògic)

Bateria recarregable de 110 mAh

Durada de la bateria fins a 4 dies amb seguiment d'activitat 24 hores al dia, incloent 1 hora d'entrenament per dia (sense notificacions intel·ligents en ús) amb HR continu

Connectivitat:

Sincronització sense fil fàcil mitjançant Bluetooth® Smart amb ;aplicació Polar Flow

Connector micro USB per carregar i sincronitzar dades amb PC o Mac mitjançant Polar FlowSync

Compatible amb:

Ordinador amb Mac OS X10.6 o superior i Windows XP, 7, 8, 10

Telèfons mòbils amb iOS7 o posterior i Android 4.3 o posterior

Escala intel·ligent de balança polar

Sensor de ritme cardíac polar H10

Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal i MapMyFitness

Més informació sobre la compatibilitat del telèfon disponible aquí

Programari actualitzable:

Idiomes de la interfície d'usuari: anglès, alemany, francès, espanyol, italià, portuguès, finès, suec, noruec, danès, holandès, japonès, xinès (simplificat), polonès, rus, turc, txec, indonesi


A la botiga de fitnes, dins de les seccions de Electrònica i Pulseres d´activitat, trobaràs una àmplia selecció de productes per completar la teva compra de Polar A370. O si estàs buscant altres productes de la marca Polar, a traininn trobaràs una gran varietat d’articles de fitnes que també et poden interessar. Polar es basa en la innovació per fabricar tots els productes, a més a més d’oferir una experiència única a tots els esportistes sigui quin sigui el seu nivell. Sempre oferint els preus més baixos.

Característiques Polar A370

Preguntes i comentaris dels nostres clients (3)

Escriu un comentari sobre aquest producte i guanya CoINNs (Només per clients registrats)

Escriu un comentari i guanya CoINNs

(Només per clients registrats)

Triatló

-

És impermeable compta milles en l'aigua? Mesura amb precisió els quilòmetres en bicicleta?

Resposta dels nostres experts

Hola! És WR30, suporta esquitxades accidentals, pluja o suor. No és adequat per dutxar-se ni nedar-se. El GPS es connecta a través del telèfon mòbil. Gràcies per la vostra pregunta.

Polar a370

-

Des d’un punt de vista comercial, traininn va complir la seva perfecta feina, el termini respectat !! el producte conforme a l’entrega de l’A370 compleix les meves necessitats i expectatives de rellotges amb un bon disseny. Relació econòmica APP fàcil d’utilitzar

Durada bateria

-

Bones, M'agradaria saber quant dura la bateria Gràcies

Resposta dels nostres experts

Hola,
La durada de la bateria de Polar A370 depèn dels modes:
- Només amb seguiment d'activitat és: 24h.
- Amb seguiment d'activitat i sensor de ritme cardíac del canell: 7h
- Ús del telèfon mòbil GPS: fins a les 12 hores.
Salutacions.

Escriu un comentari o feu una pregunta al nostre equip dedicat d´experts

Puntuació del producte

Nota: el teu comentari serà revisat pel nostre equip d´experts i es publicarà en un termini de 5 dies laborables. Et respondrem a la teva pregunta per correu electrònic, assegura´t per favor indicar una adreça de correu electrònic correcta.

Accepto la Política de Privacitat

Productes similars

Veure tots els productes

Tancar