Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Polar

Polar M200

Polar M200

Polar M200

Polar M200

Polar M200

Polar M200

  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200

Polar M200

Descripció Polar M200

M200 és un rellotge de seguiment compatible amb Android i iOs que genera avantatges importants per a fer activitats esportives i també proporciona resultats de geolocalització precisos. La seva configuració inclou un sensor de pols de pols òptic i la pantalla és un panell LCD monocrom.

Amb aquest rellotge esportiu podràs fer un seguiment de la teva activitat esportiva perquè està dissenyat específicament per fer activitats de fitness, i també pots destacar pel seu nivell impermeable, ideal per a la natació, permetent mesurar la distància, els traços per minut i la longitud. de la piscina. Podeu fer un seguiment de les vostres activitats diàries així com de les hores de descans (de son). Des de l’aplicació Polar Flow, podeu configurar perfils esportius.

La durada de la bateria del smartwatch Polar és de 36 hores. El disseny d’aquest model és elegant, voluminós, però creat específicament per fer exercici. A diferència d'altres models Polar, aquest només disposa de 2 botons per a la configuració del dispositiu. Altres detalls que inclou són les seves bandes intercanviables i té diverses opcions d’ajust adaptant-se a les diferents mides del canell.

Polar M200 és un rellotge impermeable amb velocitat cardíaca basada en el canell, GPS integrat i seguiment d'activitat 24 hores al dia.

El vostre company a la teva polar M200:

Formació:

Afegiu els vostres perfils esportius preferits al vostre M200 i analitzeu el vostre rendiment en qualsevol lloc. Planifiqueu els vostres entrenaments en qualsevol moment i en qualsevol lloc i sincronitzeu-los amb el vostre M200.

Activitat:

El Polar M200 fa el seguiment de la vostra activitat les 24 hores del dia 7. ;aplicació Flow us proporciona un resum de la vostra activitat diària i de descans i us guiarà sobre com arribar al vostre objectiu d'activitat diària.

Programa d'execució:

Consulteu la vostra programació de formació a ;aplicació Flow sempre que sigui on sigui. El vostre programa d'execució no es tracta només d'executar-se? Trobareu les instruccions del vídeo als exercicis de força i mobilitat a ;aplicació Flow.

Ecosistema polar:

Connecteu-vos:

Polar disposa d'un complet ecosistema d'excel·lents aplicacions, serveis i accessoris que us ajudaran a treure el màxim profit dels nostres productes. Seguiu el vostre progrés usant el servei i ;aplicació en línia del Polar Flow.

Servei i aplicació web de Polar Flow:

Seguiu el vostre progrés diari i obtingueu una orientació que us ajudi a complir els vostres objectius. Descobriu com els vostres hàbits diaris poden millorar el vostre benestar.

Entrenador polar:

Eina en línia gratuïta per al vostre entrenador o entrenador personal per seguir fàcilment el vostre progrés.

Serveis de tercers:

Podeu connectar el compte de Polar Flow a molts dels vostres serveis preferits, com ara Strava, MyFitnessPal i TrainingPeaks.

Característiques:

Rastreig d'activitats 24 hores al dia:

Traça la vostra activitat diària a cinc nivells d'intensitat durant les 24 hores del dia, set dies a la setmana i proporciona una imatge completa de tota la vostra activitat. Compte el teu temps actiu, calories calories diàries, passos, distància dels passos i el son.

Es basa en ;anàlisi de la freqüència, la intensitat i la regularitat dels moviments, juntament amb la vostra informació física.

Els nivells d'intensitat són:

Descansant (son i descans, acostat)

Assegut (assegut o un altre comportament passiu)

Baix (treball de peu, feines lleugeres de la llar)

Mitjà (caminar i altres activitats moderades)

Alt (activitats de jogging, running i altres intenses)

També podeu veure com augmenten les intensitats d'activitat diferents de ;activitat diària: com més intensa sigui, més ràpidament arribareu al vostre objectiu d'activitat. Trobeu més exemples d'activitats de baixa, mitja i alta intensitat a ;aplicació Polar Flow i al servei web.

Objectiu de ;activitat:

Necessitem ;activitat física per mantenir-nos sans. ;objectiu de ;activitat us ajuda i us motiva perquè sigueu actiu durant tot el dia. El vostre dispositiu us indica el vostre objectiu d'activitat diària i us guiarà sobre com arribar-hi. Està basat en el nivell d'activitat que trieu i les recomanacions generals de salut. La barra d'activitats del vostre dispositiu s'omple durant el dia en funció de la durada i intensitat de la vostra activitat.

Podeu mantenir-vos actiu a un ritme moderat durant tot el dia o complir el vostre objectiu amb més intensitat amb activitats més intenses. El vostre dispositiu us ajuda a assolir el vostre objectiu d'activitat diària oferint orientació pràctica com ara "passejar durant 50 minuts o circular per 20 minuts". Podeu trobar més consells sobre com arribar al vostre objectiu d'activitat a ;aplicació Flow Polar i al servei web.

La base de ;objectiu d'activitat polar es troba en directrius d'activitat física basades en proves que estableixen la mínima quantitat d'activitat física necessària per aconseguir beneficis per a la salut importants. Els beneficis per a la salut inclouen pes corporal saludable, ossos, músculs i articulacions saludables, benestar psicològic i risc reduït de certes malalties.

Temps actiu:

Inclou el temps acumulat que passeu als vostres peus i en moviment. En altres paraules, les activitats de baixa, mitja i alta intensitat es consideren actiu. Per obtenir un temps més actiu, eviteu seure-lo o trencar-lo regularment amb passejades curtes.

Les investigacions han demostrat que tant el temps reduït inactiu com el descans en la inactivitat tenen associacions de salut. Reemplaçar dues hores de sessió per dia per activitat de baixa intensitat consumeix calories equivalents a la caminada ràpida durant 30 minuts.

Podeu veure el temps dedicat a diferents nivells d'intensitat a ;aplicació Flow Polar i al servei web.

Passos i distància:

El dispositiu compta amb els passos i la distància que camina durant el dia. Els vostres passos es calculen en funció de la freqüència, la intensitat i la regularitat dels moviments del canell.

Resum d'activitat:

Emmagatzema tota la vostra activitat física diària. Podeu seguir fàcilment ;activitat física a llarg termini a ;aplicació Flow Polar i al servei web. El temps total actiu és el temps acumulat dels moviments corporals que són bons per al cos i la salut.

Trobareu informació detallada a ;aplicació de Polar Flow i al servei web, com ara el temps dedicat a diferents nivells d'intensitat d'activitat, la mitjana de la finalització diària d'objectius, calories cremades i les mesures realitzades, la quantitat d'alertes d'inactivitat i el temps i la qualitat del son.

Benefici d'activitat:

Controla totes les teves opcions actives durant el dia i mostra com t'ajuden a mantenir-te saludable. Existeix una forta evidència científica sobre els nombrosos beneficis de ;activitat física. Els beneficis d'activitat inclouen, per exemple, la salut del cor, la salut muscular i òssia, la reducció de ;estrès i la qualitat del son.

El Benefici d'activitat li recompensa donant-vos comentaris diaris, setmanals i mensuals, ja que com més freqüentment es mou, més beneficis per a la salut es veuran. Podeu comprovar el rendiment que feu des de ;aplicació Flow Polar o el servei web.

Alerta d'inactivitat:

Us recorda que s'aixeca i evita romandre assegut i dempeus per molt de temps? fins i tot en aquells dies en què guanyes prou activitat diària. Estar inactiu té un impacte negatiu en la circulació sanguínia, el metabolisme i la despesa energètica.

Després de 55 minuts de desactivació, el vostre dispositiu us ofereix una alerta d'inactivitat que us recorda afegir pauses actives a les vostres rutines diàries. Si continueu inactiu durant més d'una hora, veureu un segell d'inactivitat a les dades d'activitat diària.

No obtindreu cap tipus d'alerta d'Inactivitat durant la nit.

Durada i qualitat del son:

;equip de formació controla automàticament la durada del son i mostra a ;aplicació Flow Polar i al servei web el descans que ha tingut el son.

La majoria dels adults fan molt bé amb vuit hores de son, però les necessitats del son poden variar d'unes sis a nou hores. Les necessitats del son es veuen afectades per diversos factors com les característiques individuals, la càrrega formativa, ;estrès mental, la condició del cos i el possible deute del son.

Seguint els patrons de dormir, podeu veure si estan afectats per qualsevol canvi en la vostra vida quotidiana i trobar ;equilibri correcte del descans, ;activitat diària i la formació.

Una valoració de la qualitat del son es basa en els moviments del canell. Els períodes en què dormiu tranquil·lament i no es mouen es calculen com a son reparador. Els períodes en què es mou i canvieu la vostra posició es calculen com a son incòmode.

Formació:

Programa d'execució:

Entrena per a un esdeveniment en curs amb un pla d'entrenament personalitzat i adaptatiu en Polar Flow. Trieu un dels quatre esdeveniments, 5K, 10K, mitja marató i marató, i obtingui un pla de formació integral que s'adapti a vostè i als seus objectius.

Depenent de les seves opcions i nivells d'activitat, rebrà un programa d'execució personal que pot variar de 9 a 15 setmanes de durada. El programa d'execució també ofereix una fase de construcció base que pot funcionar durant mesos abans de ;inici del pla d'execució real.

El programa d'execució us permet seguir fàcilment instruccions, orientacions motivacionals i exercicis de suport amb instruccions de vídeo que fan que ;entrenament no es faci amb la conjectura.

Durant les sessions d'entrenament individuals, els productes Polar compatibles us guien en temps real. Podeu veure la vostra zona de freqüència cardíaca objectiu i la durada de ;objectiu i ajustar la vostra formació per obtenir resultats òptims.

Mesura de la freqüència cardíaca del canell:

A la freqüència del corrent cardíaca polar, el monitoratge de la freqüència cardíaca està integrat en un dispositiu que es pot usar al canell. Us permet comprovar de manera ràpida i senzilla el ritme cardíac introduint el mode d'entrenament al vostre dispositiu. Mesura la freqüència cardíaca amb precisió i facilitat, i proporciona orientació formativa sobre com entrenar a la intensitat adequada. La mesura de la freqüència cardíaca basada en el canell polar es basa en el mòdul de polar de la freqüència del cor òptic patentat per donar els millors resultats possibles, amb èmfasi en el disseny i la funcionalitat.

Un dels factors clau en la mesura del ritme cardíac a base del canell, per assegurar una lectura precisa a partir d'un dispositiu basat en el canell, és garantir un ajust adequat. El rellotge s'ha de posar darrere de ;os del canell, amb la part del darrere del rellotge adequat contra el canell, però òbviament no tan estret com per evitar la circulació de la sang o sentir-se incòmode.

Ritme cardíac:

La freqüència cardíaca (HR) és una excel·lent mesura d'exercici i la seva intensitat formativa. En la freqüència cardíaca del cos humà es regula per adaptar-se a les demandes del cos i el medi ambient. Quan la intensitat de ;exercici augmenta, la freqüència cardíaca també augmenta per coincidir amb ;augment de la despesa energètica i ;absorció d'oxigen.

La freqüència cardíaca es pot expressar com el nombre absolut de batecs per minut (bpm) o com a percentatge de la freqüència cardíaca màxima (% HRmax) o de la reserva cardíaca (% HRR). La freqüència cardíaca absoluta durant la formació no és molt informativa per si sola, però quan s'expressa i s'interpreta en relació amb HRmax o HRR, determina la intensitat individual de ;exercici.

El valor de la freqüència cardíaca en batecs per minut (per exemple, 125 bpm) és individual i no es pot comparar amb el valor d'una altra persona. Per contra, un percentatge del valor màxim de la freqüència cardíaca és comparable. Per exemple, el vostre amic pot tenir un valor més alt de la freqüència cardíaca en bpm, però el percentatge de ;HRmax individual pot ser el mateix. Això significa que tens la mateixa intensitat de formació relativa.

HRmax:

La freqüència cardíaca màxima (HRmax) és la major quantitat de batecs cardíacs per minut (bpm) durant ;esforç físic. HRmax és individual i pot disminuir una mica amb ;edat. Estableix el valor de referència individual per la intensitat de la vostra formació i s'utilitza en el càlcul de les zones de ritme cardíac predeterminades i en moltes de les funcions de Coaching intel·ligent de Polar.

Un HRmax basat en ;edat és una estimació aproximada de la freqüència cardíaca màxima i s'utilitza com a predeterminada en la majoria dels ordinadors de formació Polar. La manera més fiable i segura de determinar el seu HRmax és fer-lo mesurar en una prova de laboratori màxim.

Zones de ritme cardíac:

Proporcioneu una manera fàcil d'ajustar i controlar la intensitat de la vostra formació. Mitjançant ;ús de zones d'escolta, també podeu seguir els programes de formació basats en el ritme cardíac. Les zones predeterminades es basen en el vostre HRmax.

Les diferents intensitats de formació tenen diferents beneficis de formació, per exemple, la intensitat de la llum augmenta la resistència aeròbica bàsica i la intensitat intensa millora la capacitat del seu cos per mantenir ;exercici d'alta intensitat i la seva màxima absorció d'oxigen.

Les zones de freqüència cardíaca predeterminades es divideixen en cinc zones d'intensitat segons el percentatge de la freqüència cardíaca màxima:

Molt lleuger (50% a 60% de HRmax)

Llum (60% a 70% de HRmax)

Moderat (70% 80% HRmax)

Difícil (80% a 90% de HRmax)

Màxim (HRmax 90% a 100%)

Podeu definir la zona que us limita com vulgueu. Podeu trobar informació més detallada sobre el servei web Polar Flow.

Velocitat / zones de ritme:

Proporcioneu una forma senzilla de triar i controlar la intensitat de la vostra formació basada en la velocitat o el ritme. Les zones de velocitat / velocitat us ajuden a variar la vostra formació utilitzant diferents intensitats per a efectes òptims. La velocitat / ritme es veurà afectada, per exemple, per pujada, que generalment redueix el ritme, però augmenta la freqüència cardíaca i la intensitat de ;exercici.

ZonePointer:

Un símbol de moviment en la visualització de zona al vostre equip d'entrenament que mostra si està dins de la zona preestablerta o la zona desitjada. Aquesta funció us ajuda a assolir els objectius de intensitat / ritme / velocitat desitjats.

Índex de funcionament:

La puntuació del vostre índex de funcionament es calcula automàticament després de cada execució. Es basa en una combinació de HRmax i HRrest, així com la freqüència cardíaca, la velocitat i ;altitud (disponibles en Polar V800) durant cada sessió d'entrenament.

Obtindrà una estimació del seu rendiment en execució (rendiment màxim aeròbic màxim com a valor teòric de VO2max en ml / min / kg). Una lectura superior indica que tens una millor afecció cardiorespiratòria / aeròbica.

;Índex de funcionament us proporciona informació sobre el vostre nivell de rendiment, que és una suma tant d'aptitud aeròbica com d'economia en funcionament. La millora significa que el rendiment a un ritme determinat requereix menys esforç o que el ritme sigui més ràpid en un nivell d'esforç determinat.

Els factors temporals, com ara les condicions climàtiques, la calor o ;estrès, poden afectar el vostre índex de funcionament. És per això que us recomanem que seguiu les tendències a llarg termini en comptes de les fluctuacions diàries.

Al servei web Polar Flow, podeu veure la vostra mitjana a llarg termini i els vostres temps estimats d'acabament per a 5K, 10K, mitja marató i marató.

Calories intel·ligents:

Calcula el nombre de calories cremades segons les vostres dades: el pes, ;alçada, ;edat, el sexe, HRmax, HRrest, VO2max i la intensitat de la vostra formació / activitat.

El càlcul calòric basat en el ritme cardíac s'utilitza quan es mesura la freqüència cardíaca i mesura les calories cremades la més precisa també en condicions com el ciclisme o ;aixecament de pesos. El càlcul de calories basat en activitats s'utilitza en equips d'entrenament i rastrejadors d'activitat, quan la freqüència cardíaca no està disponible.

Podeu veure la despesa energètica acumulada (en quilocalories, kcal) durant ;exercici i kilocalories totals de la sessió després de ;exercici. També podeu seguir les vostres calories diàries totals.

Prestació de formació:

Us ajuda a comprendre com cada sessió d'entrenament beneficia el vostre estat físic. També us proporciona comentaris motivadors immediatament després de ;exercici. Amb la funció Beneficència per a ;entrenament, podeu fer que la vostra formació sigui més variada al modificar la intensitat i la durada de la vostra formació.

El feedback del benefici d'entrenament es basa en la intensitat i durada de ;exercici. Es llegeix quant de temps gasta i quantes calories cremades a cada zona d'intensitat. Obtindreu una visió general ràpida després de cada sessió i, per obtenir informació més detallada, podeu consultar el vostre fitxer de formació des de ;equip de formació o més tard a ;aplicació Polar Flow o al servei web.

Distància:

La distància (km, mi) es pot configurar i mesurar de diverses maneres. La distància de formació indica la distància recorreguda durant una sessió d'entrenament. La distància de distància indica la distància d'una volta.

Altitud, pujada / baixada:

Us permet identificar ;altitud actual i determinar les condicions relacionades amb ;altitud. La vostra altitud actual es mostra com a metres / metres i metres i metres ascendents i descendents. ;altitud es mesura amb GPS o amb un sensor de pressió atmosfèrica (V800, V650, M450).

Perfils esportius:

Us permet triar ;esport rellevant per a la vostra formació de més d'un centenar d'esports polars amb informes específics esportius. Podeu obtenir la informació més valuosa per a vosaltres del vostre esport escollit.

Tots els perfils esportius es basen en certa lògica i els esports més comuns (de resistència) es milloren amb els multiplicadors específics polars que afecten el càlcul de calories i entrenament.

Podeu triar i ajustar els vostres propis esports preferits i definir paràmetres específics per a cadascun en Polar Flow. En equips d'entrenament més avançats, podeu obtenir visites a mida durant la vostra formació i triar quines dades voleu seguir durant ;entrenament, com ara la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància.

;entrenament ajustable per ;usuari mostra:

Podeu adaptar les vostres visites de formació per satisfer les vostres necessitats. Personalitzeu les vostres visites de formació a la configuració de perfils esportius de Polar Flow.

Fun running displays:

Les pantalles de funcionament divertides aporten una mica més de puntada a ;entrenament en curs. Compareu la vostra velocitat actual amb la velocitat del rècord mundial per a una marató o comproveu el resultat del test de Cooper amb el vostre ritme actual. Podeu habilitar i desactivar les pantalles a la configuració del perfil esportiu a Flow.

GPS:

Construït en GPS proporciona una precisió de velocitat i mesura de distància per a una àmplia gamma d'esports a ;aire lliure, i us permet veure la vostra ruta al mapa a ;aplicació Polar Flow i al servei web després de la vostra sessió.

Velocitat / ritme:

Consulteu la vostra velocitat al vostre dispositiu durant ;entrenament i després a Flow. Els corredors solen utilitzar el terme ritme (min / km o min / milla) en lloc de velocitat (km / h o mi / h). També podeu establir un objectiu segons les vostres zones d'entrenament de velocitat / ritme. Podeu veure la vostra velocitat / velocitat actual, mitjana i màxima.

Objectius de formació:

Podeu crear objectius de formació en Polar Flow i desar-los al vostre diari de formació o com a preferits per al seu posterior ús. Sincronitzeu els vostres objectius al vostre dispositiu d'entrenament. Podeu establir objectius en fase amb una velocitat cardíaca o una velocitat / una orientació ràpida per crear un entrenament d'interval o afegir objectius de formació simples, com ara: cremar 700 kcal en bicicleta? o? corren 30 minuts?

El vostre dispositiu us guiarà al llarg de la vostra formació. Obtindreu una alerta al vostre dispositiu quan necessiteu disminuir la velocitat o accelerar-se per assegurar-vos que la vostra formació s'orienti.

Després de la sessió d'entrenament, podeu analitzar el resultat i comparar-lo amb el vostre objectiu en Polar Flow.

Historial de formació:

Emmagatzema els fitxers de formació recents. La capacitat de memòria i el nombre de fitxers de formació emmagatzemats varia segons ;equip d'entrenament i quines i quantes dades s'inclouen en els fitxers (per exemple, la freqüència cardíaca o el GPS). Algunes llengües també afecten la capacitat de memòria.

Laps, manual:

Us permet fer voltes sempre que vulgueu.

Vagues, automàtiques:

Establiu les voltes automàtiques en el servei web Polar Flow basant-se en una determinada freqüència o distància.

Dispositiu:

Mesura:

Pes: 40 gr

Mostra:

Mida: 26 mm

Resistència a ;aigua:

Impermeable (adequat per a la natació)

Bateria recarregable

Cable USB:

Connector USB A

Mostra textos en idiomes

Danès

Txec

Holandès

Anglès

Turc

Suec

Espanyol

Rus

Portuguès

Indonesi

Alemany

Francès

Finlandès

Italià

Polonès

Noruec

Bluetooth Smart:

Connecta el dispositiu Polar i els possibles sensors entre si i us permet sincronitzar les vostres dades a través del mòbil. És una tecnologia de comunicació sense fils estandarditzada que està optimitzada per a un baix consum d'energia i que es basa en una plataforma oberta.

Un cop vinculat, el sensor Smart Bluetooth es bloqueja automàticament per transmetre dades a ;equip de formació. ;ordinador d'entrenament només recull les dades del transmissor.

Notificacions intel·ligents:

Us permet mantenir-vos actualitzat quan feu servir ;ordinador de formació a la vostra vida quotidiana. Rebrà alertes de les trucades entrants, missatges i notificacions push de les aplicacions de xarxes socials i les veurà a la pantalla de la vostra computadora de formació.

Durant la formació, podeu veure qui fa una trucada i decidir si voleu retirar o continuar gaudint del vostre entrenament.

Podeu definir quines notificacions voleu rebre a la configuració del vostre telèfon o desactivar-les totalment des de ;equip de formació.

Alertes de vibració

Alarma

Contrallum

Indicador de data i setmana

Hora del dia (12/24 hores)

Actualització del firmware:

Rebrà actualitzacions de programari al dispositiu a través de Flow.

Flux:

Agenda:

Ofereix una manera senzilla de seguir la vostra formació, activitat i progrés en el servei web Polar Flow. Podeu veure les dades en una visualització diària, mensual o setmanal.

Les dades del Diari inclouen, per exemple, sessions i plans de formació finalitzats, resultats de les proves i la vostra activitat diària.

Executant anàlisi d'índexs:

Vegeu com s'està desenvolupant el vostre rendiment d'execució. Basant-se en el vostre progrés a llarg termini, ;anàlisi de ;índex de funcionament preveu els temps d'acabament de ;esdeveniment per a 5K, 10K, mitja marató i marató.

Vista del mapa:

Us proporciona una visió del mapa de la vostra ruta d'entrenament al servei web Polar Flow quan s'utilitza GPS. Al mapa, podeu examinar les vostres dades de formació amb més detall.

Reviu:

Crea un vídeo que presenta les vostres rutes de formació prèvies i us permet veure els moments destacats de la sessió. El vídeo està disponible al servei web Polar Flow i el podeu compartir amb els vostres amics i contactes a la comunitat de Polar Flow.

Exploreu:

Us permet veure i descobrir sessions de formació pública que altres usuaris han compartit navegant pel mapa al servei web Polar Flow.

Us permet veure i descobrir sessions de formació pública que altres usuaris han compartit navegant pel mapa al servei web Polar Flow.

Feed social:

Forma part de la comunitat d'entrenament Polar i coneix altres entrenadors polars. Podeu compartir els vostres propis assoliments, com ara sessions d'entrenament o resums d'activitats o podeu seguir i comentar la sessió d'entrenament o el resum d'activitats d'altres entrenadors.

Activitat instantània i anàlisi de formació:

Us dóna un resum visual instantani d'una sessió d'entrenament o la vostra activitat a ;aplicació Flow Polar. Podeu seguir la vostra activitat a la visualització diària, setmanal o mensual.

Activitat avançada i anàlisi de formació:

Permet analitzar fàcilment cada detall de la seva formació i activitat física a llarg termini al servei web Flow. També podeu obtenir una visió més profunda de les vostres anàlisis de formació, per exemple, comparar la vostra freqüència cardíaca amb la velocitat, veure informació detallada sobre la volta o analitzar el rendiment relacionat amb la ruta.

A més dels molts detalls que obté sobre la vostra activitat física i tots els beneficis per a la salut que acompanyen, també podeu obtenir orientació pràctica sobre com arribar al vostre objectiu d'activitat i consultar els vostres períodes inactius.

Planificació de la formació:

Creeu objectius de formació detallats al servei web Flow. Podeu desar-los al vostre diari de formació o com a preferits per utilitzar-los més tard i sincronitzar-los al vostre ordinador de formació.

Podeu establir, per exemple, objectius basats en calories, temps o distància o ritmes cardíacs graduals o objectius basats en velocitat / ritme. Amb els vostres objectius d'entrenament, podeu assegurar-vos que obtingueu ;efecte de formació desitjat.

Durant la formació, podeu seguir fàcilment ;orientació de ;equip de formació i rebre notificacions amb informació rellevant a la pantalla amb alerta d'àudio o vibració.

Després de la vostra sessió d'entrenament, podeu fer una anàlisi més profunda al servei web Polar Flow com heu aconseguit comparar-lo amb el vostre objectiu

Configuració del perfil esportiu:

Us permet triar ;esport rellevant per a la vostra formació de més d'un centenar d'esports polars amb informes específics esportius. Podeu obtenir la informació més valuosa per a vosaltres del vostre esport escollit.

Tots els perfils esportius es basen en certa lògica i els esports més comuns (de resistència) es milloren amb els multiplicadors específics polars que afecten el càlcul de calories i entrenament.

Podeu triar i ajustar els vostres propis esports preferits i definir paràmetres específics per a cadascun en Polar Flow. En equips d'entrenament més avançats, podeu obtenir visites a mida durant la vostra formació i triar quines dades voleu seguir durant ;entrenament, com ara la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància.

Seguiment del progrés:

Us ofereix una eina pràctica per seguir el vostre desenvolupament amb informes i gràfics durant períodes més llargs. En informes de Setmana, mes i any, podeu triar ;esport que voleu incloure a ;informe. En període personalitzat podeu triar tant el període com ;esport.

Transferència de dades:

Compatibilitat:

Compatible amb PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 i posterior

Compatible amb Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 i posterior

Compatible amb el servei web Polar Flow

Compatible amb ;aplicació mòbil Polar Flow mitjançant Bluetooth Smart

Exportació de dades:

Permet exportar manualment dades de la vostra sessió d'entrenament a aplicacions i serveis de tercers com a fitxers TCX, GPX o CSV. També podeu sincronitzar els fitxers per obtenir una descàrrega més ràpida.

Per exemple, podeu exportar una ruta específica en format GPX o una sessió d'entrenament, incloses les dades clau d'entrenament com la ruta, el ritme cardíac, les calories i la cadència en format TCX.

Historial d'entrenament d'exportació (de polarpersonaltrainer.com a Polar Flow):

Podeu transferir els resultats de la formació i els resultats de la prova de fitness de polarpersonaltrainer.com a Polar Flow amb els següents productes Polar: RCX3, RCX5, RC3 GPS, CS500, CS500 +, RS300X, RS800CX, CS600X, FT80, FT60, FT40 i FT7. És possible transferir un sol entrenament o resultat de proves de condicionament físic o fins a 25 resultats alhora.

Inicieu sessió a Polar Flow amb el vostre nom d'usuari i contrasenya de polarpersonaltrainer.com. Els resultats de la prova d'entrenament i aptitud es transfereixen del compte polarpersonaltrainer.com al compte corresponent a Polar Flow (el compte amb el mateix nom d'usuari i contrasenya). Tingueu en compte que no podeu triar el compte al qual transferiu els resultats.

Compatibilitat de tercers:

Ofereix una manera senzilla de connectar el dispositiu de formació Polar amb els serveis de tercers.

La vostra formació i les dades de ;activitat diària s'envien automàticament i estan disponibles per utilitzar-los als serveis on ho permetes. Ara es pot connectar, per exemple, amb Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal i MapMyFitness,

Polar està desenvolupant activament nous serveis compatibles amb tercers i actualitzarà la informació constantment.

Especificacions:

Mesures

Pes: 40 gr

Gruix: 12 mm

Mida de la pantalla: àrea visible de 26 mm de diàmetre, 1342 píxels

Tech:

Freqüència cardíaca a força del canell

GPS integrat amb SiRFInstantFix? tecnologia de predicció per satèl · lit

Sensor d'activitat

Voltes manuals i automàtiques

Alertes de Vibra

Impermeable (adequat per a la natació)

Memòria flash de 4 MB

Bateria recarregable de polímer de liti de 180 mAh

Durada de la bateria fins a 6 dies (amb seguiment d'activitat 24/7 + 1h / dia d'entrenament amb GPS i velocitat òptica del cor, sense notificacions intel·ligents)

Connectivitat:

USB estàndard A per sincronitzar dades amb PC o Mac

Bluetooth Smart amb mòbil (i sensors de freqüència cardíaca opcionals i escales de pes)

FlowSync compatible amb ordinador que executa Mac OS X 10.6 o posterior i Windows XP, 7, 8, 10

Compatibilitat amb aplicacions mòbils Polar Flow

Programari actualitzable

Idiomes de la UI Anglès, alemany, francès, espanyol, italià, portuguès, finès, suec, noruec, danès, holandès, turc, indonesi, rus, polonès, txec


Tots els productes de fitnes de la categoria de Rellotges i cronòmetres són d’una gran qualitat de fabricació i s’han ideat cuidats fins al més mínim detall. A traininn trobaràs tot el catàleg de Electrònica de Polar. El preu de Polar M200 és 100.99 $. Fent la compra obtens la garantia del preu més baix i pots fer el pagament en un entorn totalment segur. A més a més, t’oferim un servei d’entrega ràpida i eficient perquè ho rebis a casa ben aviat!

Preguntes i comentaris dels nostres clients (32)

Escriu un comentari sobre aquest producte i guanya CoINNs (Només per clients registrats)

Escriu un comentari i guanya CoINNs

(Només per clients registrats)

Genial

-

El producte va arribar poc després de la data de lliurament, en excel·lents condicions. Qualitat del producte corresponent a les expectatives

Segona compra

-

Venc a demostrar el meu plaer i felicitat per la professionalitat de tot l’equip pel bon treball i eficiència, moltes gràcies

Funció del son

-

Té la funció de son? Vull dir, monitoritza el cicle del son?

Resposta dels nostres experts

Hola!
Sí, el M200 controlarà les vostres hores de son i la seva qualitat (descansades / inquietes), si l’utilitzeu de nit. No cal que activeu cap mode de suspensió, el dispositiu detecta automàticament que esteu dormint pels moviments del canell.
Salutacions cordials

Polar m200

-

El producte ha arribat. Funciona bé fins ara. Contenta

Fc

-

Mesura la Freqüència Cardíaca amb la cinta POLAR que es posa al pit? És compatible?

Resposta dels nostres experts

Hola!
Sí, és compatible amb les bandes sectorials H6, H7, H9, H10 i OH1.
Salutacions

Puc rebre notificacions de whatsap en el rellotge

-

Es pot rebre notificacions de whatsap?

Resposta dels nostres experts

Hola!
Sí, us avisa si rebeu una trucada entrant o un missatge (per exemple, un missatge SMS o WhatsApp).
Gràcies per la teva pregunta

Polar m200

-

Hola !!! El vaig comprar fa una setmana i la veritat que fins a dia d'avui estic bastant amb ella. una salutació

Gps

-

Hola voldria saber si aquest rellotge es pot utilitzar sense haver de tenir el cel·lular a prop. O sigui és no és indispensable el mòbil per utilitzar-

Resposta dels nostres experts

Hola!
No és imprescindible tenir el telèfon a prop.
Gràcies per la teva pregunta

Aquàtic?

-

És aquàtic? aquest rellotge

Resposta dels nostres experts

Hola!
Sí, es pot utilitzar per nedar o simplement per prendre un bany.
Salutacions

És compatible amb android ios?

-

És compatible amb Android iOS?

Resposta dels nostres experts

Hola!
Sí, podeu combinar tots dos sistemes operatius mitjançant l’aplicació de flux polar.
Gràcies per la vostra pregunta.

Consulta funcions

-

Hola! Serveix per mesurar calories cremades?

Resposta dels nostres experts

Hola!
Sí, el polar m200 té diverses funcions, una d’elles s’anomena calories intel·ligents que calcula la despesa en calories a partir d’una sèrie de paràmetres.
Gràcies per la vostra pregunta.

Compatibilitat

-

És compatible amb iPhone iOS 13? Gràcies!

Resposta dels nostres experts

Hola!
Sí, és compatible sempre que descarregueu l’aplicació Polar Flow a través de l’aplicació.
Gràcies per la vostra pregunta.

Informació del producte

-

El producte va arribar en termes programats, servei de 5 estrelles, qualitat del producte escollit de 5 estrelles. Segons la descripció i la figura. Voldria afegir una correspondència de mida en cm per comprovar el canell. Més tard he hagut d’encarregar la polsera de mida S. De totes maneres, tota la resta està bé.

Bon servei

-

Molt bon servei. He rebut el meu article a temps tal com he esmentat. El producte és exactament el que he buscat.

Gran experiència amb trekkinn / tradeinn

-

Rellotge excel·lent relació qualitat-preu. Fàcil d'utilitzar, la interfície bàsica nua, permet obtenir la millor part. Un servei excel·lent de trekkinn, Post NL i Post india international.The van lliurar el rellotge d’Europa a l’Índia rural en una setmana de la comanda. Encantat!

Polar m200

-

Gran disseny i gran producte

Apte per al ciclisme

-

També és adequat per al ciclisme?

Resposta dels nostres experts

Hola, no recomanem utilitzar aquest producte per a ciclyng.
Salutacions.

Pulsometre

-

Bona relació qualitat preu. bonic disseny

Bon producte amb un excel·lent preu.

-

Vaig rebre M2000. Inauguraré ara. Es necessita temps per arribar, però val la pena l’esforç, ja que el preu és immillorable.

Bé !!

-

Relació qualitativa Hintsa excel·lent. Fàcil de configurar i fàcil de fer, ho faig!

Polar m200

-

Va complir totes les meves expectatives, excel·lent producte qualitat / preu

Bon producte

-

Arribo tard, no tan ràpid com m'ho esperava, però va ser per logística i duana.

Gran producte

-

polar m2000 és un rellotge increïble !! Ara faig un seguit de 7 quilòmetres després de tenir-lo, el rellotge durant 3 mesos. es tracta d’un rastrejador, analitzador i entrenador, tot d’una i tan individualitzada. gràcies.

Felicitacions

-

El pulsòmetre arribo en excel·lent estat el mateix que la gorra ,, són marques com polar i buff de màxima qualitat !! El lliurament molt ràpida en el temps estipulat! Gràcies !!!

Preu

-

Perquè el valor és més assequible que el sait polar en si

M200

-

Perfecte, tot funciona bé. Lliurament ràpid

Polar

-

Bones hores de pressupost

May

-

Bona tarda, aquest producte és nou? Manegen garantia? I si és a Cali que cost té l'enviament? Moltes gràcies!

Polar m200

-

Producte increïble. Tot i que qualsevol persona que enviï a l’Índia tingui cura. Podríeu tenir una bufetada amb un enorme deure.

Bo

-

Va ser una bona botiga i una bona compra

Perfecte

-

Producte perfecte, sencer i complet paquet. Totalment únic. lliurament tranquil·la, com ja s'espera que els impostos.

Polar

-

¿Hi ha cable de càrrega i guia de l'usuari a la caixa?

Resposta dels nostres experts

HI, A la caixa hi trobareu: Polar M200 Negre rellotge, de càrrega / cable i manuals de dades. Salutacions

Escriu un comentari o feu una pregunta al nostre equip dedicat d´experts

Puntuació del producte

Nota: el teu comentari serà revisat pel nostre equip d´experts i es publicarà en un termini de 5 dies laborables. Et respondrem a la teva pregunta per correu electrònic, assegura´t per favor indicar una adreça de correu electrònic correcta.

Accepto la Política de Privacitat

Productes similars

Veure tots els productes

Tancar