Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Polar

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430

Polar M430

Descripció Polar M430

En el mercat creixent de productes en marxa que poden fer un seguiment de la freqüència cardíaca, ritme i diverses altres mesures de rendiment, Polar M430 destaca per dos motius principals ", diu Marco Suvilaakso, director d'estratègia de Polar. "Primer, Polar ha posat 40 anys d'investigació i desenvolupament en la creació de tecnologia altament precisa, per això tants atletes segueixen buscant els nostres productes. El que fa que Polar sigui encara més singular és que anem més enllà de proporcionar dades precises; l'convertim en orientació accionable. Les nostres funcions de Coaching intel·ligent poden mostrar als usuaris com es beneficien d'una única formació o al llarg del temps, com el seu rendiment es tradueix en un temps esperat d'acabament de la cursa i fins i tot ofereix programes adaptatius de formació que s'incorporen al rellotge. Combinats, aquests elements fan de Polar M430 un rellotge de carrera distingit en la categoria. "

La precisió més avançada de la indústria polar, combinada amb el Smart Coaching i el programa adaptatiu Polar Running, fan que el Polar M430 es destaqui en la categoria de vigilància. Tot en un dispositiu, Polar M430 proporciona una mesura del ritme cardíac basat en el canell durant l'entrenament, les mesures integrades de GPS integrades i el nucli, i mètriques de seguiment i recuperació del son. La tecnologia i el maquinari de la freqüència cardíaca fiable no és una cosa que polar es pren a la lleugera, per la qual cosa el seu darrer funcionament presenta els algorismes de ritme cardíac líder en la indústria de Polar, dissenyats i provats per ser fiables, així com una solució de ritme cardíac òptica patentada amb 6 LEDs optimitzats per Polar M430 .

Proporcionar mètriques de confiança és només una part de l'experiència; el que realment diferencia Polar M430 és la capacitat de Polar de portar dades en execució i fer-ho accionable. Alineat amb Polar Flow, Polar M430 es transforma en un entrenador fiable que pot proporcionar retroalimentacions personalitzades, un pla d'entrenament adaptatiu i guies en directe per als atletes durant diverses etapes de les seves sessions d'entrenament. El programa d'execució de Polar considera l'historial d'entrenament, mesura els nivells d'activitat actuals, representa una data d'objectiu final i, a continuació, genera un programa d'execució personal en qüestió de segons. Els corredors poden carregar plans de formació diaris a Polar M430 per seguir, per exemple, l'orientació d'interval i les zones de freqüència cardíaca durant les execucions, i accedeixen a la força i els vídeos d'entrenament bàsics de Polar a l'aplicació Polar Flow per incorporar-los en entrenament setmanal. Altres funcions avançades de Coaching intel·ligent inclouen l'índex de funcionament, que utilitza dades per mostrar l'eficiència de l'execució d'un atleta; Fitness Test, que permet als esportistes mesurar els seus nivells de fitness actuals i veure progressos en el camí; i Training Benefit, que proporciona comentaris immediatament després d'una sessió d'entrenament per explicar els beneficis d'un entrenament.

Recentment he unit a l'equip d'atletes de resistència de Polar i el que immediatament em va atraure a la marca no era només les seves dades coherents i fiables, sinó també la seva passió per fer que aquestes dades siguin comprensibles per a tothom ", va dir Molly Huddle, corredor olímpic i titular del rècord nord-americà . "Com a professional, tinc entrenadors que em guien a través d'entrenaments, revisen les meves dades i realitzen un seguiment de la manera com estic realitzant diàriament i amb el pas del temps. Però la majoria dels corredors, fins i tot molts corredors internacionals de classe, no tenen aquest luxe. Aquests atletes necessiten una orientació adequada per a la formació i el polar M430 ofereix això. Es converteix en el vostre entrenador, mantenint-vos en marxa durant una sessió i, després de l'entrenament, fent que la formació i la recuperació siguin fàcils d'entendre.

ESPECIFICACIONS:

Pes 51 g

Gruix de 12 mm

Pantalla de 128 x 128 px d'alta resolució

Tech

GPS integrat amb tecnologia de predicció per satèl·lit SiRFInstantFix ™

Sensor d'activitat

Voltes manuals i automàtiques

Alerta Vibra

Resistent a l'aigua (adequat per a la natació)

Memòria flash de 8 MB

Bateria recarregable de polímer de liti de 240 mAh

Durada de la bateria fins a 8 hores de temps d'entrenament amb GPS i ritme cardíac òptic

Connectivitat

Cable USB personalitzat per sincronitzar dades amb PC o Mac

Bluetooth Smart amb mòbils i sensors

Compatibilitat del servei web Polar Flow amb Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 o posterior, i Windows XP, Windows 7, Windows 8 o posterior

Compatibilitat amb aplicacions mòbils Polar Flow

Programari actualitzable

Idiomes de la interfície d'usuari: anglès, alemany, francès, espanyol, italià, portuguès, finès, suec, noruec, danès, holandès, japonès, xinès (simplificat), polonès, rus, turc, txec, indonesi

CARACTERÍSTIQUES:

ACTIVITAT

Cor cor continu

Seguiu el ritme cardíac durant tot el dia amb la solució de freqüència cardíaca contínua del polar.

La freqüència cardíaca contínua complementa el seguiment d'activitats de Polar 24 hores al dia. La combinació de la freqüència cardíaca contínua i el seguiment d'activitat 24/7 té en compte la intensitat de la vostra activitat de forma més exhaustiva, fins i tot activitats amb molt poc moviment de braços (com ara ciclisme o caminar amb bosses de queviures) es pot comptar amb el vostre objectiu d'activitat diària i calories es cremen amb més precisió. El gràfic del ritme cardíac de l'aplicació Flow Polar i el servei web mostra com varia el ritme cardíac durant el dia i també es coneixerà la freqüència cardíaca més alta i baixa del dia i la freqüència cardíaca de la nit més baixa.

La solució de ritme cardíac continu de Polar és intel·ligent, dinàmica i optimitzada per complementar el seguiment d'activitats del 24/7 de la millor manera possible. La unitat de polsera comprova la freqüència cardíaca a intervals curts regulars i si detecta que la freqüència cardíaca és elevada, automàticament comença a registrar-la. Quan la freqüència cardíaca disminueix, la gravació s'atura automàticament. La gravació del ritme cardíac automàtic també comença quan l'acceleròmetre de la unitat del canell detecta un alt nivell d'activitat. D'aquesta manera, el vostre dispositiu Polar s'assegura que obtingueu el crèdit per tots aquells moments actius importants del dia.

Seguiment d'activitats 24 hores al dia

Traça la vostra activitat diària a cinc nivells d'intensitat durant les 24 hores del dia, set dies a la setmana i proporciona una imatge completa de tota la vostra activitat. Compte el teu temps actiu, calories calories diàries, passos, distància dels passos i el son.

Està basat en l'anàlisi de la freqüència, la intensitat i la regularitat dels vostres moviments, juntament amb la vostra informació física.

Els nivells d'intensitat són:

Descansant (son i descans, acostat)

Assegut (assegut o un altre comportament passiu)

Baix (treball de peu, feines lleugeres de la llar)

Mitjà (caminar i altres activitats moderades)

Alt (activitats de jogging, running i altres intenses)

També podeu veure com les diferents intensitats d'activitat acumulen activitat diària: com més alta sigui la intensitat, més ràpidament arribareu al vostre objectiu d'activitat. Trobeu més exemples d'activitats de baixa, mitja i alta intensitat a l'aplicació Polar Flow i al servei web.

Més del son:

La majoria dels adults necessiten vuit hores de son, però les necessitats de son varien de persona a persona. Es recomana que els adults obtinguin entre 7 i 9 hores de son. Les necessitats del son es veuen afectades per diversos factors com les característiques individuals, la càrrega formativa, l'estrès mental, la condició del cos i el possible deute del son.

Polar Sleep Plus detecta automàticament el temps, la quantitat i la qualitat del vostre somni segons els moviments del canell.

El temps de repòs mostra el temps total entre quan et vas adormir i quan et despertes.

El somni real mostra la quantitat de temps que dormia del somni.

Les interrupcions us mostren quant de temps heu despertat durant la nit.

La continuïtat del somni t'explica la continuïtat del teu somni en una escala d'1 5, on 5 reflecteix el son ininterromput. Com més baix sigui el valor més fragmentat, el vostre somni era.

Podeu configurar el vostre temps de somni preferit per definir el temps que voleu dormir cada nit. També podeu puntuar el vostre somni. Rebreu comentaris sobre com va dur a terme segons les dades del somni, el temps de somni preferit i la qualificació del son.

Controlar els patrons de dormir a Polar Flow a llarg termini. Seguint els patrons de son, podeu veure si els canvis de la vostra vida quotidiana es veuen afectats i trobar l'equilibri correcte del descans, l'activitat diària i la formació.

Objectiu d'activitat:

Necessitem l'activitat física per mantenir-nos sans. L'objectiu de l'activitat us ajuda i us motiva perquè sigueu actiu durant tot el dia. El vostre dispositiu us indica el vostre objectiu d'activitat diària i us guiarà sobre com arribar-hi. Es basa en el nivell d'activitat que trieu i en les recomanacions generals de salut. La barra d'activitats del vostre dispositiu s'omple durant el dia en funció de la durada i intensitat de la vostra activitat.

Podeu mantenir-vos actiu a un ritme moderat durant tot el dia o complir el vostre objectiu amb més intensitat amb activitats més intenses. El vostre dispositiu us ajuda a assolir el vostre objectiu d'activitat diària oferint orientació pràctica com ara "passejar durant 50 minuts o circular per 20 minuts". Podeu trobar més consells sobre com arribar al vostre objectiu d'activitat a l'aplicació Flow Polar i al servei web.

La base de l'Objectiu de l'Activitat Polar es troba en directrius d'activitat física basades en proves que estableixen la mínima quantitat d'activitat física necessària per aconseguir importants beneficis per a la salut. Els beneficis per a la salut inclouen pes corporal saludable, ossos, músculs i articulacions saludables, benestar psicològic i risc reduït de certes malalties.

Temps actiu:

Inclou el temps acumulat que passeu als vostres peus i en moviment. En altres paraules, les activitats de baixa, mitja i alta intensitat es consideren actiu. Per obtenir un temps més actiu, eviteu seure-lo o trencar-lo regularment amb passejades curtes.

Les investigacions han demostrat que tant el temps reduït inactiu com el descans en la inactivitat tenen associacions de salut. La substitució de dues hores de sessió per dia per activitat de baixa intensitat consumeix calories equivalents a la caminada ràpida durant 30 minuts.

Podeu veure el temps dedicat a diferents nivells d'intensitat a l'aplicació Flow Polar i al servei web.

Passos i distància:

El dispositiu compta amb els passos i la distància que camina durant el dia. Els vostres passos es calculen en funció de la freqüència, la intensitat i la regularitat dels moviments del canell.

Resum d'activitat:

Emmagatzema tota la vostra activitat física diària. Podeu seguir fàcilment l'activitat física a llarg termini a l'aplicació Flow Polar i al servei web. El temps total actiu és el temps acumulat dels moviments corporals que són bons per al cos i la salut.

Trobareu informació detallada a l'aplicació de Polar Flow i al servei web, com ara el temps dedicat a diferents nivells d'intensitat d'activitat, la mitjana de la finalització diària d'objectius, les calories cremades i els passos realitzats, la quantitat d'alertes d'inactivitat i el temps i la qualitat del son.

Benefici d'activitat:

Controla totes les teves opcions actives durant el dia i mostra com t'ajuden a mantenir-te saludable. Existeix una forta evidència científica sobre els nombrosos beneficis de l'activitat física. Els beneficis d'activitat inclouen, per exemple, la salut del cor, la salut muscular i òssia, la reducció de l'estrès i la qualitat del son.

El Benefici d'activitat li recompensa donant-vos comentaris diaris, setmanals i mensuals, ja que com més freqüentment es mou, més beneficis per a la salut es veuran. Podeu consultar el rendiment que feu des de l'aplicació Flow Polar o el servei web.

Alerta d'inactivitat:

Recorda que s'aixeca i evita romandre assegut i dempeus per molt de temps, fins i tot en aquells dies en què guanyes prou activitat diària. Estar inactiu té un impacte negatiu en la circulació sanguínia, el metabolisme i la despesa energètica.

Després de 55 minuts de desactivació, el vostre dispositiu us ofereix una alerta d'inactivitat que us recorda afegir pauses actives a les vostres rutines diàries. Si continueu inactiu durant més d'una hora, veureu un segell d'inactivitat a les dades d'activitat diària.

No obtindreu cap tipus d'alerta d'inactivitat durant la nit

Durada i qualitat del son:

L'equip de formació controla automàticament la durada del son i mostra a l'aplicació Flow Polar i al servei web el descans que ha tingut el son.

La majoria dels adults fan molt bé amb vuit hores de son, però les necessitats del son poden variar d'unes sis a nou hores. Les necessitats del son es veuen afectades per diversos factors com les característiques individuals, la càrrega formativa, l'estrès mental, la condició del cos i el possible deute del son.

Seguint els vostres patrons de son, podeu veure si els canvis es veuen afectats per la vostra vida quotidiana i trobar l'equilibri correcte del descans, l'activitat diària i la formació.

Una valoració de la qualitat del son es basa en els moviments del canell. Els períodes en què dormiu tranquil·lament i no es mouen es calculen com a son repòs. Els períodes en què es mou i canvieu la vostra posició es calculen com a son incòmode.

FORMACIÓ

Programa en execució

Entrena per a un esdeveniment en curs amb un pla de treball personalitzat i adaptable a Polar Flow. Trieu un dels quatre esdeveniments, 5K, 10K, mitja marató i marató, i obtingui un pla de formació integral que s'adapti a vostè i als seus objectius.

Depenent de les seves opcions i nivells d'activitat, rebrà un programa d'execució personal que pot variar de 9 a 15 setmanes. El programa d'execució també ofereix una fase de construcció base que pot funcionar durant mesos abans de l'inici del pla d'execució real.

El programa d'execució us permet seguir fàcilment instruccions, orientacions motivacionals i exercicis de suport amb instruccions de vídeo que fan que l'entrenament no es faci amb la conjectura.

Durant les sessions d'entrenament individuals, els productes Polar compatibles us guien en temps real. Podeu veure la vostra zona de freqüència cardíaca objectiu i la durada de l'objectiu i ajustar la vostra formació per obtenir resultats òptims.

Velocitat i distància del canell

Mesura la velocitat i la distància del moviment del canell. Utilitzeu els perfils esportius relacionats amb l'execució o caminant i deixeu que l'acceleròmetre segueixi la distància i la velocitat a l'interior i a l'exterior.

Per obtenir lectures precises, recordeu especificar la vostra utilitat i altres paràmetres físics.

Corrent la cadència de la nina

Cadència en execució és la quantitat de passos que trigues per minut, dividits per dos. La velocitat de cadència de la nina es mesura per l'acceleròmetre a la unitat de polsera, de manera que no cal cap equip addicional, com ara els pals.

Prestar atenció a la cadència en execució us ajuda a millorar l'eficiència de l'execució i evitar lesions. Una cadència baixa, per exemple, podria significar que estàs exagerant i posant estrès indegut al cos.

Mesura del ritme cardíac a força de canell

A la freqüència del corrent cardíaca polar, el monitoratge de la freqüència cardíaca està integrat en un dispositiu que es pot usar al canell. Us permet comprovar de manera ràpida i senzilla el ritme cardíac introduint el mode d'entrenament al vostre dispositiu. Mesura la freqüència cardíaca amb precisió i facilitat, i proporciona orientació formativa sobre com entrenar a la intensitat adequada. La mesura de la freqüència cardíaca basada en el canell polar es basa en el mòdul de polar de la freqüència del cor òptic patentat per donar els millors resultats possibles, amb èmfasi en el disseny i la funcionalitat.

Un dels factors clau en la mesura del ritme cardíac a base del canell, per assegurar una lectura precisa a partir d'un dispositiu basat en el canell, és garantir un ajust adequat. El rellotge s'ha de posar darrere de l'os del canell, amb la part del darrere del rellotge adequat contra el canell, però òbviament no tan estret com per evitar la circulació de la sang o sentir-se incòmode.

Corate

La freqüència cardíaca (HR) és una excel·lent mesura d'exercici i la seva intensitat formativa. En la freqüència cardíaca del cos humà es regula per adaptar-se a les demandes del cos i el medi ambient. Quan la intensitat de l'exercici augmenta, la freqüència cardíaca també augmenta per coincidir amb l'augment de la despesa energètica i l'absorció d'oxigen.

La freqüència cardíaca es pot expressar com el nombre absolut de beats per minut (bpm) o com a percentatge de la freqüència cardíaca màxima (% HRmax) o de la reserva cardíaca (% HRR). La freqüència cardíaca absoluta durant la formació no és molt informativa per si mateixa, però quan s'expressa i s'interpreta en relació amb HRmax o HRR, determina la intensitat de l'exercici individual.

El valor de la freqüència cardíaca en batecs per minut (per exemple, 125 bpm) és individual i no es pot comparar amb el valor d'una altra persona. Per contra, un percentatge del valor màxim de la freqüència cardíaca és comparable. Per exemple, el vostre amic pot tenir un valor més alt de la freqüència cardíaca en bpm, però el percentatge de l'HRmax individual pot ser el mateix. Això significa que tens la mateixa intensitat de formació relativa.

HR MAX

La freqüència cardíaca màxima (HRmax) és la major quantitat de batecs cardíacs per minut (bpm) durant l'esforç físic. HRmax és individual i pot disminuir una mica amb l'edat. Estableix el valor de referència individual per la intensitat de la vostra formació i s'utilitza en el càlcul de les zones de ritme cardíac predeterminades i en moltes de les funcions de Coaching intel·ligent de Polar.

Un HRmax basat en l'edat és una estimació aproximada de la freqüència cardíaca màxima, i s'utilitza com a predeterminada en la majoria dels ordinadors de formació Polar. La manera més fiable i segura de determinar el teu HRmax és fer-ho mesurar en una prova de laboratori màxima.

Zones de ritme cardíac

Proporcioneu una manera fàcil d'ajustar i controlar la intensitat de la vostra formació. Mitjançant l'ús de zones d'escolta, també podeu seguir els programes de formació basats en el ritme cardíac. Les zones predeterminades es basen en el vostre HRmax.

Les diferents intensitats de formació tenen diferents beneficis de formació, per exemple, la intensitat de la llum augmenta la resistència aeròbica bàsica i la intensitat intensa millora la capacitat del seu cos per mantenir l'exercici d'alta intensitat i la seva màxima absorció d'oxigen.

Les zones de freqüència cardíaca predeterminades es divideixen en cinc zones d'intensitat segons el percentatge de la freqüència cardíaca màxima:

Molt lleuger (50-60% HRmax)

Llum (60-70% HRmax)

Moderat (70-80% HRmax)

Difícil (80-90% HRmax)

Màxim (HRmax del 90-100%)

Podeu definir la zona que us limita com vulgueu. Podeu trobar informació més detallada sobre el servei web Polar Flow.

Velocitat / zones de ritme

Proporcioneu una forma senzilla de triar i controlar la intensitat de la vostra formació basada en la velocitat o el ritme. Les zones de velocitat / velocitat us ajuden a variar la vostra formació utilitzant diferents intensitats per a efectes òptims. La velocitat / ritme es veurà afectada, per exemple, per pujada, que generalment redueix el ritme, però augmenta la freqüència cardíaca i la intensitat de l'exercici.

Les zones de velocitat / velocitat funcionen igual que les zones de freqüència cardíaca, tot i que la velocitat / el ritme reacciona al canvi instantani, mentre que la freqüència cardíaca triga uns moments a assolir el nou nivell d'intensitat. Hi ha cinc zones, i podeu utilitzar els valors per defecte, però us recomanem que definiu els vostres propis. També podeu crear orientacions de formació en funció de les zones i rebre orientacions sobre l'equip de formació durant la formació.

Les àrees Speed ​​/ Pace són compatibles amb esports de córrer, ciclisme, remar i piragüisme.

Podeu trobar informació més detallada sobre el servei web Polar Flow.

ZoneLock

Et manté entrenant amb certa intensitat. Amb ZoneLock podeu orientar i bloquejar una zona específica de formació durant la vostra sessió d'entrenament. Quan estigui fora de la freqüència del cor / velocitat / ritme o zones d'alimentació preestablerta, l'ordinador de capacitació donarà una alarma visual i d'àudio.

ZonePointer

Un símbol de moviment en la visualització de zona al vostre equip d'entrenament que mostra si està dins de la zona preestablerta o la zona desitjada. Aquesta funció us ajuda a assolir els objectius de intensitat / ritme / velocitat desitjats.

Polar Fitness test

estimula la teva aptitud aeròbica en repòs sense cap esforç en només cinc minuts. El resultat, Polar OwnIndex, avalua la màxima absorció d'oxigen (VO2max) i explica quin nivell de condició física aeròbica es compara amb persones de la mateixa edat i gènere.

La prova es basa en la freqüència cardíaca de repòs, la variabilitat cardíaca, el sexe, l'edat, l'alçada, el pes corporal i la seva autoavaluació del nivell d'activitat física a llarg termini. Podeu comparar el vostre valor amb les normes de població, els valors mitjans de les persones de la mateixa edat i sexe.

Polar Fitness Test pot motivar-lo a començar, mantenir o augmentar l'exercici físic.

Per poder seguir el progrés, la prova sempre s'ha de dur a terme sota les mateixes condicions, és a dir, al mateix temps del dia, en un entorn tranquil, i després d'un dia de formació lleugera o un dia de descans.

Índex d'execució

La puntuació del vostre índex de funcionament es calcula automàticament després de cada execució. Es basa en una combinació de HRmax i HRrest, així com la freqüència cardíaca, la velocitat i l'altitud (disponibles en Polar V800) durant cada sessió d'entrenament.

Obtindrà una estimació del seu rendiment en execució (rendiment màxim aeròbic màxim com a valor teòric VO2max en ml / min / kg). Una lectura superior indica que tens una millor afecció cardiorespiratòria / aeròbica.

L'Índex de funcionament us proporciona informació sobre el vostre nivell de rendiment, que és una suma tant d'aptitud aeròbica com d'economia en funcionament. La millora significa que el rendiment a un ritme determinat requereix menys esforç o que el ritme sigui més ràpid en un nivell d'esforç determinat.

Els factors temporals, com ara les condicions climàtiques, la calor o l'estrès, poden afectar el vostre índex de funcionament. Per això, us recomanem que seguiu les tendències a llarg termini en comptes de les fluctuacions diàries.

Al servei web Polar Flow, podeu veure la vostra mitjana a llarg termini i els vostres temps estimats d'acabament per a 5K, 10K, mitja marató i marató.

Calories intel ligents

Calcula el nombre de calories cremades segons les vostres dades: el pes, l'alçada, l'edat, el sexe, HRmax, HRrest, VO2max i la intensitat de la vostra formació / activitat.

S'utilitza el càlcul calòric basat en el ritme cardíac quan es mesura la freqüència cardíaca i mesura les calories cremades la més precisa també en condicions com el ciclisme o l'aixecament de pesos. El càlcul de calories basat en activitats s'utilitza en equips d'entrenament i rastrejadors d'activitat, quan la freqüència cardíaca no està disponible.

Podeu veure la despesa energètica acumulada (en quilocalories, kcal) durant l'exercici i kilocalories totals de la sessió després de l'exercici. També podeu seguir les vostres calories diàries totals.

Prestacions de formació

Us ajuda a comprendre com cada sessió d'entrenament beneficia el vostre estat físic. També us proporciona comentaris motivadors immediatament després de l'exercici. Amb la funció Beneficència per a l'entrenament, podeu fer que la vostra formació sigui més variada al modificar la intensitat i la durada de la vostra formació.

El feedback del benefici d'entrenament es basa en la intensitat i durada de l'exercici. Es llegeix quant de temps gasta i quantes calories cremades a cada zona d'intensitat. Obtindreu una visió general ràpida després de cada sessió i, per obtenir informació més detallada, podeu consultar el vostre fitxer de formació des de l'equip de formació o més tard a l'aplicació Polar Flow o al servei web.

Càrrega d'entrenament

La càrrega d'entrenament us mostra la força de la vostra sessió d'entrenament i us ajuda a comparar la càrrega de diferents entrenaments. Per exemple, podeu comparar la càrrega d'una sessió de ciclisme de llarga intensitat a una sessió curta d'alta intensitat.

La càrrega d'entrenament es basa en la intensitat i durada d'una sessió d'entrenament. La intensitat d'una sessió es mesura principalment mitjançant l'ús de la freqüència cardíaca. El càlcul es veu més afectat per la vostra informació personal, com ara edat, sexe, pes, VO2max i historial d'entrenament.

Els valors de llindar aeròbic i anaeròbic s'utilitzen en el càlcul. A més, l'esport que està fent es té en compte a través d'un factor específic esportiu, que millora la precisió del càlcul.

Disponible en Polar Flow.

al servei web Flow

Estat de recuperació

L'estat de recuperació us ajuda a trobar l'equilibri entre l'entrenament i el descans i calcula la capacitat de càrrega que podeu tolerar. Es fa un seguiment de la càrrega acumulativa, és a dir, la intensitat, el volum i la freqüència de la vostra formació, així com la vostra activitat diària mesurada per una unitat de polsera polar. L'estat de recuperació té en compte el vostre fons d'entrenament i calcula el nivell actual i futur de la tensió física.

Una gran formació en relació amb el temps de recuperació pot provocar fatiga i disminuir el rendiment. D'altra banda, amb poca formació en un període de temps, pot ser que no aprofiteu tota la vostra capacitat. Si manté un ull al vostre estat de recuperació, podeu planificar la vostra formació perquè eviteu i no es resolgui.

Els quatre nivells d'estat de recuperació són:

No entrenat

Equilibrat

Tensada

Molt tens

Podeu veure el vostre estat de recuperació al servei web Polar Flow. Els usuaris de V800 poden veure també el seu estat de recuperació a la pantalla del V800.

al servei web Flow

Torna a començar

Dirigeix ​​al vostre punt de partida en la menor distància possible (distància recta), així com mostra la distància al punt de partida.

Distància

La distància (km, mi) es pot configurar i mesurar de diverses maneres. La distància de formació indica la distància recorreguda durant una sessió d'entrenament. La distància de distància indica la distància d'una volta.

Altitud, pujada / descens

Us permet identificar l'altitud actual i determinar les condicions relacionades amb l'altitud. La vostra altitud actual es mostra com a metres / metres i metres i metres ascendents i descendents. L'altitud es mesura amb GPS o amb un sensor de pressió atmosfèrica (V800, V650, M450, M460).

Perfils esportius

Us permet triar l'esport rellevant per a la vostra formació de més d'un centenar d'esports polars amb informes específics esportius. Podeu obtenir la informació més valuosa per a vosaltres del vostre esport escollit.

Tots els perfils esportius es basen en certa lògica i els esports més comuns (de resistència) es milloren amb els multiplicadors específics polars que afecten el càlcul de calories i entrenament.

Podeu triar i ajustar els vostres propis esports preferits i definir paràmetres específics per a cadascun en Polar Flow. En equips d'entrenament més avançats, podeu obtenir visites a mida durant la vostra formació i triar quines dades voleu seguir durant l'entrenament, com ara la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància.

Mostra d'entrenament ajustable per l'usuari

Podeu adaptar les vostres visites de formació per satisfer les vostres necessitats. Personalitzeu les vostres visites de formació a la configuració de perfils esportius de Polar Flow.

GPS

Construït en GPS proporciona una precisió de velocitat i mesura de distància per a una àmplia gamma d'esports a l'aire lliure, i us permet veure la vostra ruta al mapa a l'aplicació Polar Flow i al servei web després de la vostra sessió.

Un GPS

Proporciona una ràpida solució per satèl·lit per GPS. Una informació GPS informa al dispositiu del canell les posicions previstes dels satèl·lits GPS i permet obtenir senyals d'ells en qüestió de segons, fins i tot en condicions de senyal difícil.

El fitxer de dades d'un GPS és vàlid fins a 13 dies a l'ordinador de formació. Per assegurar un temps de reparacions més ràpid, assegureu-vos de sincronitzar-lo amb regularitat amb l'aplicació de flux polar o FlowSync.

Mode d'estalvi d'energia del GPS

Permet estalviar la durada de la bateria de l'ordinador de formació durant sessions de formació llargs ajustant l'interval de GPS d'1 segon a 30 o 60 segons. Un interval més llarg us dóna més temps de gravació, mentre que un interval més curt us permetrà registrar dades més detallades.

Estimador de temps de finalització

Calcula la vostra hora de finalització en funció de la vostra velocitat actual i d'una distància de destinació establerta prèviament.

Velocitat / ritme

Consulteu la vostra velocitat / velocitat al vostre dispositiu durant l'entrenament i després a Flow. També podeu establir un objectiu segons les vostres zones d'entrenament de velocitat / ritme. Podeu veure la vostra velocitat / velocitat actual, mitjana i màxima.

Objectius de formació

Podeu crear objectius de formació en Polar Flow i desar-los al vostre diari de formació o com a preferits per al seu posterior ús. Sincronitzeu els vostres objectius al vostre dispositiu d'entrenament. Podeu establir objectius en fase amb velocitat cardíaca o velocitat / orientació de ritme per crear un entrenament d'interval o afegir objectius de formació senzills, com ara "cremar 700 kcal en bicicleta" o "executar 30 minuts".

El vostre dispositiu us guiarà al llarg de la vostra formació. Obtindreu una alerta al vostre dispositiu quan necessiteu disminuir la velocitat o accelerar-se per assegurar-vos que la vostra formació sigui orientativa.

Després de la sessió d'entrenament, podeu analitzar el resultat i comparar-lo amb el vostre objectiu en Polar Flow.

Història de formació

Emmagatzema els fitxers de formació recents. La capacitat de memòria i el nombre de fitxers de formació emmagatzemats varia segons l'equip d'entrenament i quines i quantes dades s'inclouen en els fitxers (per exemple, la freqüència cardíaca o el GPS). Algunes llengües també afecten la capacitat de memòria.

Diari de formació

Us permet fer un seguiment senzill de la vostra formació i activitat anteriors, així com les vostres sessions d'entrenament planificades quatre setmanes abans i endavant. La informació que es mostra inclou: plans de formació, resultats de capacitació individual, proves.

Al servei web Polar Flow podeu seguir el vostre diari en una visualització diària, setmanal o mensual.

Temporitzadors d'interval

Us permet fer entrenament d'intervals i us ajudarà a saber quan és hora de canviar d'un període més dur a un període més lleuger i viceversa. Podeu configurar dos temporitzadors per a qualsevol entrenament d'interval, en funció de la distància o el temps, i repetiu el temps que vulgueu.

Laps, manual

Us permet fer voltes sempre que vulgueu

Vagues, automàtiques

Establiu les voltes automàtiques en el servei web Polar Flow basant-se en una determinada freqüència o distància.

Millor personal

Traça els teus millors resultats personals com calories, distància o velocitat / ritme durant l'exercici i et notifica després d'una sessió d'entrenament quan hagueu trencat el registre.

Autostop / start

Quan l'Autostop / start està activat, l'equip de formació s'inicia automàticament i s'atura la gravació quan comenceu o deixeu de moure's durant l'entrenament.

Cronòmetre

SENSOR STRIDE BLUETHOOTH SMART FEATURES

Cadència

Mesura la cadència en execució comptant quants passos duu a terme en un minut. El sensor mesura els valors de cadència actuals, mitjans i màxims. Podeu veure la vostra cadència a la unitat del canell durant la vostra operació i després a l'aplicació i al servei web Polar Flow després.

La cadència es pot calcular com el nombre total de passos que realitzeu o com el nombre de passos que un peu porta en un minut. En els productes Polar, la cadència es calcula com el nombre de vegades que un peu arriba al terra. Si voleu saber el nombre total de passos que trigueu en un minut, multipliqui el valor de cadència del vostre dispositiu Polar per dos.

Distància

Mida la distància d'una sessió d'entrenament i us dóna valors de volta, de viatge i de distància total.

Podeu veure la distància en l'equip de formació durant la vostra sessió de ciclisme i després a l'aplicació i el servei web Polar Flow després.

Longitud mitjana de la ratxa

Proporciona mesuraments de longitud mitjana ràpida i precisa, per millorar la vostra tècnica i eficiència.

Podeu veure la durada mitjana de l'entrenament durant la vostra sessió d'entrenament i després a l'aplicació i el servei web Polar Flow.

Velocitat / ritme

Mesura la velocitat / el ritme d'una manera senzilla i precisa i us proporciona valors de velocitat / velocitat actuals, mitjans i màxims.

Podeu veure la velocitat / ritme a l'ordinador de formació durant la vostra sessió d'entrenament i després a l'aplicació Flow i al servei web.

DISPOSITIU

Configuració a través de mòbils

Configureu el dispositiu amb el telèfon i l'aplicació de flux polar.

Vida de la bateria

Temps de formació: 8h

Mesura

Pes: 51 gr

Mostra

Resolució: 128X128

Resistència a l'aigua

WR30

Batería recarregable

Cable USB

Personalitzat

Mostra textos en idiomes

Xinès simplificat

Danès

Txec

Holandès

Anglès

Turc

Suec

Espanyol

Rus

Portuguès

Indonesi

Alemany

Francès

Finlandès

Italià

Japonès

Polonès

Noruec

Bluetooth Smart

Connecta el dispositiu Polar i els possibles sensors entre si i us permet sincronitzar les vostres dades a través del mòbil. És una tecnologia de comunicació sense fils estandarditzada que està optimitzada per a un baix consum d'energia i que es basa en una plataforma oberta.

Un cop vinculat, el sensor Smart Bluetooth es bloqueja automàticament per transmetre dades a l'equip de formació. L'ordinador d'entrenament només recull les dades del transmissor.

Notificacions intel·ligents

Us permet mantenir-vos actualitzat quan feu servir l'ordinador de formació a la vostra vida quotidiana. Rebrà alertes de les trucades entrants, missatges i notificacions push de les aplicacions de xarxes socials i les veurà a la pantalla de la vostra computadora de formació.

Durant la formació, podeu veure qui fa una trucada i decidir si voleu retirar o continuar gaudint del vostre entrenament.

Podeu definir quines notificacions voleu rebre a la configuració del vostre telèfon o desactivar-les totalment des de l'equip de formació.

Alerta de vibració

Alarma

Bloqueig de botons

Manté els blocs de seguretat de l'equip de capacitació bloquejat evitant qualsevol premsa accidental indesitjada.

Contrallum

Indicador de data i setmana

Hora del dia (12/24 hores)

Actualització del firmware

Permet actualitzar el programari a la darrera versió amb un USB

FLOW

Agenda

Ofereix una manera senzilla de seguir la vostra formació, activitat i progrés en el servei web Polar Flow. Podeu veure les dades en una visualització diària, mensual o setmanal.

Les dades del Diari inclouen, per exemple, sessions i plans de formació finalitzats, resultats de les proves i la vostra activitat diària.

Realització de l'anàlisi de l'índex

Vegeu com s'està desenvolupant el vostre rendiment d'execució. Basant-se en el vostre progrés a llarg termini, l'anàlisi de l'índex de funcionament preveu els temps d'acabament de l'esdeveniment per a 5K, 10K, mitja marató i marató.

Planificació de temporada

Vista del mapa

Us proporciona una visió del mapa de la vostra ruta d'entrenament al servei web Polar Flow quan s'utilitza GPS. Al mapa, podeu examinar les vostres dades de formació amb més detall.

Reviu

Crea un vídeo que presenta les vostres rutes de formació prèvies i us permet veure els moments destacats de la sessió. El vídeo està disponible al servei web Polar Flow i el podeu compartir amb els vostres amics i contactes a la comunitat de Polar Flow.

Exploreu

Us permet veure i descobrir sessions de formació pública que altres usuaris han compartit navegant pel mapa al servei web Polar Flow.

Feed social

Forma part de la comunitat d'entrenament Polar i coneix altres entrenadors polars. Podeu compartir els vostres propis assoliments, com ara sessions d'entrenament o resums d'activitats o podeu seguir i comentar la sessió d'entrenament o el resum d'activitats d'altres entrenadors.

Activitat instantània i anàlisi de formació

Us dóna un resum visual instantani d'una sessió d'entrenament o de la vostra activitat a l'aplicació Flow Polar. Podeu seguir la vostra activitat a la visualització diària, setmanal o mensual.

Activitat avançada i anàlisi de formació

Permet analitzar fàcilment cada detall de la seva formació i activitat física a llarg termini al servei web Flow. També podeu obtenir una visió més profunda de les vostres anàlisis de formació, per exemple, comparar la vostra freqüència cardíaca amb la velocitat, veure informació detallada sobre la volta o analitzar el rendiment relacionat amb la ruta.

A més dels molts detalls que obté sobre la vostra activitat física i tots els beneficis per a la salut que acompanyen, també podeu obtenir orientació pràctica sobre com assolir el vostre objectiu d'activitat i consultar els vostres períodes inactius.

Planificació de la formació

Creeu objectius de formació detallats al servei web Flow. Podeu desar-los al vostre diari de formació o com a preferits per utilitzar-los més tard i sincronitzar-los al vostre ordinador de formació.

Podeu establir, per exemple, objectius basats en calories, temps o distància o ritmes cardíacs graduals o objectius basats en velocitat / ritme. Amb els vostres objectius d'entrenament, podeu assegurar-vos que obtingueu l'efecte de formació desitjat.

Durant la formació, podeu seguir fàcilment l'orientació de l'equip de formació i rebre notificacions amb informació rellevant a la pantalla amb alerta d'àudio o vibració.

Després de la vostra sessió d'entrenament, podeu fer una anàlisi més profunda al servei web Polar Flow com heu aconseguit comparar-lo amb el vostre objectiu

Configuració del perfil esportiu

Us permet triar l'esport rellevant per a la vostra formació de més d'un centenar d'esports polars amb informes específics esportius. Podeu obtenir la informació més valuosa per a vosaltres del vostre esport escollit.

Tots els perfils esportius es basen en certa lògica i els esports més comuns (de resistència) es milloren amb els multiplicadors específics polars que afecten el càlcul de calories i entrenament.

Podeu triar i ajustar els vostres propis esports preferits i definir paràmetres específics per a cadascun en Polar Flow. En equips d'entrenament més avançats, podeu obtenir visites a mida durant la vostra formació i triar quines dades voleu seguir durant l'entrenament, com ara la freqüència cardíaca o la velocitat i la distància

Seguiment del progrés

Us ofereix una eina pràctica per seguir el vostre desenvolupament amb informes i gràfics durant períodes més llargs. En informes de Setmana, mes i any, podeu triar l'esport que voleu incloure a l'informe. En període personalitzat podeu triar tant el període com l'esport.

TRANSFERÈNCIA DE DADES

Compatibilitat

Compatible amb PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 i posterior

Compatible amb Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 i posterior

Compatible amb el servei web Polar Flow

Compatible amb l'aplicació mòbil Polar Flow mitjançant Bluetooth Smart

Exportació de dades

Permet exportar manualment dades de la vostra sessió d'entrenament a aplicacions i serveis de tercers com a fitxers TCX, GPX o CSV. També podeu sincronitzar els fitxers per obtenir una descàrrega més ràpida.

Per exemple, podeu exportar una ruta específica en format GPX o una sessió d'entrenament, incloses les dades clau d'entrenament com la ruta, el ritme cardíac, les calories i la cadència en format TCX.

Exportació de l'historial de formació (de polarpersonaltrainer.com a Polar Flow)

Podeu transferir els resultats de la formació i els resultats de la prova de fitness de polarpersonaltrainer.com a Polar Flow amb els següents productes Polar: RCX3, RCX5, RC3 GPS, CS500, CS500 +, RS300X, RS800CX, CS600X, FT80, FT60, FT40 i FT7. És possible transferir un sol entrenament o un resultat de prova de fitness o fins a 25 resultats alhora.

Inicieu sessió a Polar Flow amb el vostre nom d'usuari i contrasenya de polarpersonaltrainer.com. Els resultats de la prova d'entrenament i aptitud es transfereixen del compte polarpersonaltrainer.com al compte corresponent a Polar Flow (el compte amb el mateix nom d'usuari i contrasenya). Tingueu en compte que no podeu triar el compte al qual transferiu els resultats.

Compatibilitat de tercers

Ofereix una manera senzilla de connectar el dispositiu de formació Polar amb els serveis de tercers.

La vostra formació i les dades de l'activitat diària s'envien automàticament i estan disponibles per utilitzar-los als serveis on ho permetes. Ara es pot connectar, per exemple, amb Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal i MapMyFitness,

Polar està desenvolupant activament nous serveis compatibles amb tercers i actualitzarà la informació constantment.


A la botiga de fitnes traininn, trobaràs totes les talles de Polar M430 i amb una gran varietat de colors. A més a més, pots completar la teva compra amb altres productes que necessitaràs per Polar M430, com per exemple Electrònica de la nostra botiga online de fitnes. Llegeix els consells i recomanacions dels nostres experts sobre material de fitnes, així com també els comentaris dels clients sobre Polar M430.

Característiques Polar M430

Preguntes i comentaris dels nostres clients (41)

Escriu un comentari sobre aquest producte i guanya CoINNs (Només per clients registrats)

Escriu un comentari i guanya CoINNs

(Només per clients registrats)

Polar m430

-

Arribat d'hora i faig servir cada dia. Genial mirar i encantar-lo. Gràcies runnerinn!

Polar m430

-

Un rellotge molt bo a molt bon preu.

Rendiment i confort

-

Molt bon rellotge pel control i la motivació en curses i ciclisme de muntanya Surto d’uns quants anys amb un TT Runner i trobo en aquest P.M430 una gran quantitat d’avantatges, incloent lleugeresa, precisió, comoditat i simplicitat d’ús (lectura durant l’activitat, explotació de les dades). ..

El màxim

-

El producte va arribar la data estimada, i definitivament va complir totes les meves expectatives, tal qual està en la descripció, Gràcies

Lliurament ràpid i un gran rellotge per córrer.

-

Enviament de paquets suaus i sedosos, triguem només 4 dies a arribar a Malàisia. El rellotge en si és excel·lent, amb un bloqueig ràpid i un GPS precisos, un canell òptic de RU i una interfície d'usuari fàcil d'utilitzar. A més, l'aplicació Polar Flow és molt completa amb els menús d'entrenament personalitzats que es poden sincronitzar amb el rellotge. Cal vigilar un corredor.

Lliurament perfecte ...

-

Genial producte que vaig rebre ahir 24/01/2020, ja el faig servir, el recomano.

Els millors rellotges esportius

-

Un bon rellotge esportiu, la combinació perfecta de preu i qualitat!

Polar m430

-

Compleix amb totes les característiques esmentades, en el personal només em falta provar en natació. Arribo en temps i forma i en perfectes condicions. Recomanable.

Un gran rellotge.

-

Tot està bé, un lliurament ràpid i ràpid.

Polar m430

-

El rellotge va arribar a l’hora promesa, la pista es va fer un seguiment sense problemes. Molt bonic, va prendre blanc per la seva dona, ella només està encantada. L’he configurat sense problemes i l’he provat avui, tot funciona com cal. Ja tinc aquest rellotge des de fa un any, només negre, no puc trobar els menys. Recomano a tots aquest producte i aquest lloc, fiable i provat. I gràcies per un embalatge tan atent, una caixa amb un rellotge com des d’un aparador, sense el més rascat.

Polar m430

-

Rendiment impressionant per a un producte d’aquesta categoria de preus. Més que val els vostres diners !!

Rellotge de carrera ideal

-

Com es descriu: un munt de funcions útils

Un gran rellotge

-

Genial rellotge, tot convé

M430

-

Arribat a temps i jo encara m'hi vaig acostumant però fins ara tot el que esperava. RRHH sembla una mica elevat en comparació amb el meu OH1?

Un gran rellotge

-

Un gran rellotge a bon preu

Polar m430

-

Excel·lent rendiment, lleugeresa, funcionalitat, fàcil de manejar. Recomanar

Feedback

-

Gràcies pel rellotge, vam arribar a temps, tot és com cal. El preu és excel·lent

Excel·lent rellotge !!!!!

-

Molt bon producte i excel·lent experiència en el procés de compra i lliurament. Aquesta comanda va ser enviat a l'Argentina (riu quart, cordoba) en temps i forma. Recomanable!

Exelente rellotge

-

Exelente RELLOTGE, COMPLEIX AMB TOT EL REQUERIT PER AL RUNNING! ME ENCANT !!

Producte excel·lent

-

Aquest producte és magnífic, ja que és molt versàtil i permet adaptar-se a diversos esports.

Recepció

-

Només per fer-vos saber el meu objecte ha arribat, gràcies.

430 polars

-

Gran rellotge, fàcil de manejar i personalitzar, fàcil d’utilitzar. El preu és excel·lent: el mínim trobat, el lliurament i la compra no tenen anàlegs.

430 polars

-

Rellotges fantàstics, fàcils de manejar i personalitzar. El preu és excel·lent: el més baix trobat. La compra i el lliurament no tenen anàlegs.

Va arribar molt bé i just el demanat

-

El producte va arribar perfecte. Moltes gràcies.

Polar m430

-

Al cap de 10 minuts, queda completament clar el funcionament del dispositiu. Excel·lent dispositiu multifuncional

Polar m430

-

Un gran rellotge.

Té feina?

-

Té totes les característiques importants i és assequible.

En prova

-

Les primeres impressions amb el producte són molt bones, fàcil de manejar i configurar (sóc nou amb Polar). El producte arribo a temps i forma. Satisfet per la compra.

Comentari

-

Excel·lent article, encara que l'operador logístic es va demorar un mes en lliurar a Colòmbia, llàstima q només tinguin dos operadors, ... de la resta bon producte recomanat

Gran rellotge de funcionament

-

Rellotge molt funcional per córrer. Vaig comprar una gran quantitat de comentaris positius a Internet i no es va penedir. Molt clars i fàcils d’utilitzar, mesuren la freqüència cardíaca a la perfecció, tant amb i sense un sensor cardiovascular. El millor preu és el més baix. Lliurament exactament a l’hora especificada. Recomano comprar!

Perfecte

-

És un segon m430 que he comprat aquí. Ara el blanc per a la meva mare. Ara els meus pares portaven m430. Feliç

Excel·lent opció

-

Molt bon producte, ia un preu competitiu.

Tot excel·lent

-

El producte excel·lent, qualitat Polar. La compra i l'enviament no té comparació. El compri des de Colòmbia i vaig tenir a les mans el M430 10 dies després. Recomano aquesta pàgina totalment.

Millor oferta

-

Acabo de comprar aquest model per al meu pare. Definitivament, el millor preu a Internet!

Excel·lent experiència

-

Molt bon producte i excel·lent experiència en el procés de compra i lliurament. Aquesta comanda va ser enviat a l'Argentina en temps i forma. Recomanable!

Polar m430

-

Gran producte

Gran producte

-

Molt content amb el procés de compra i lliurament. El rellotge és encara millor del que pensava. Molt fàcil d’instal·lar i més informació que la majoria d’usuaris, però encara són útils. Pantalles fàcils de personalitzar i configurar sessions.

Lloat

-

Gran producte amb una gran qualitat!

Polar m430

-

Qualitat preu com és

Lloança

-

Hola, senyors, us informo que a partir d'ahir, 26/12/18 després d'alguns en contra del temps amb la falta de numeració de la residència a la publicació, he rebut el meu rellotge Polar M430. Estic molt satisfet amb el producte i la cura que tenien quan es va empaquetar el producte per a l'enviament. Espero fer negocis nous en el futur amb l'empresa. Una cosa bona que veig és que el producte anunciat és original, exactament segons l'anunci i també amb agilitat en la publicació de compra.

Retorn per correu

-

Senyors, informo que en consulta amb el lloc de l'oficina de correus, la meva ordre es retorna al remitent, a causa d'una adreça no vàlida. Però, de fet, només faltava el nombre de residència que és n. 143. Trace codi RU333157931NL. Demano informació sobre el que es pot fer per evitar un retorn. I si no teniu res a veure per evitar el retorn del que es farà amb la meva compra. Gràcies per endavant per la vostra atenció i comprensió. Lafayete

Escriu un comentari o feu una pregunta al nostre equip dedicat d´experts

Puntuació del producte

Nota: el teu comentari serà revisat pel nostre equip d´experts i es publicarà en un termini de 5 dies laborables. Et respondrem a la teva pregunta per correu electrònic, assegura´t per favor indicar una adreça de correu electrònic correcta.

Accepto la Política de Privacitat

Tancar